0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Prensip anlaşmasıda ne demek araştırabilirsin. Tüm toyotalarda geçerli değil.
Olay o zaten. Dizel haraçların fiyatları uçmuş. Benzinli avensis 60 lira dizeli 80. Burada geriye kalan hesap kitap işine gelen dizel alır. Şahsen bende lpg taktırma taraftarı değilim. Olan sistemi değistirmek hiçbir zaman mantıklı değil. Sonuçta japon mühendislerden daha iyi mühendis değiliz :p Ama aracımıda seviyorum değiştirmek istemedim, benzin fiyatlarıda malum lpg taktırdım.
şu kadarını söyleyimki avensisten evvel elimde renault megane 2 vardı. rampalarda verdiği performansı avensis vermiyor. yani değerli dostum biz tabiki bir renaulttan daha fazlasını bekliyoruz ama gel görki gerçekten veremiyor. ha uzun yolda 6 ileri şanumanla rahat oluyor. belkide bendeki avensis daha motoru açılmadığı için öyledir.ne dersin?
ya kaç kilo fark varmış? ruhsata bak dostum. birde 132 hp dedikleri avensis ruhsatta kaç hp?
Avensis 1.6 elegant2005 model89.000kmromano marka LPG kitşehirler arası: 7,8lt/100km. (ortalama hız 100-110km/sa. ve fazlası)şehir içi: 10lt/100km.motor arıza ışığı ya da herhangi bir uyumsuzluk yok.aracın ilk hızlanması (0-100km/sa.) yeterli, daha yüksek hızlara ulaşmada sorunsuz.tavsiye ederim.
Lpgde şehir içi 10litre çok güzel bir değer
[1,6 motor da 10 litre fazla bence
Nimetlerinden faydalanılamayacak bir araba niye alınır. Marifet mi yani. Yüklü para verip sıfır Avensis al sonra yakıttan şikayet et. Ferrariye LPG taktırmak isten var ya. Bisikltet mi bu. Binebileceğin araba alacaksın. Etçil bir hayvanı ot ile beslersen ne olur. D segment bir arabayı daha birinci dakikada murdar etmek ekonomik değil sadece komik.
ben de memnunum.şehir içi İstanbul içi, kullandığınız şehire göre mutlaka değişecektir. fakat bu 10lt. ortalama, hatta bazen kullanıma göre 9.5lt. bile mümkün