0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun güle güle kullanın,, dizelin gürültüsü süreklemiydi yoksa sadece ilk çalışırken mi ?
Bu sesli çalışan dizel arabaların kaputlarına izolasyon yapılsa ses kesilir mi acaba ?
sağol teşekkürler.açıkçası beni daha çok rolenti ve ilk 1.-2. viteste rahatsız ediyordu. daha ileri viteslerde masumlaşıyordu sanki.ama arcın normali buydu aynı kasa babamda var manueli oda aynı. bu arada sesine laf ettim mi babam deli oluyor sen ses duymamışsın diye saolsun kendisi 96 model ford camlı transiti üç yıl aile arabası olarak kullandı ona işlemiyor tabi.yeni arabamada buda çalışmıyor gibi arabamı şimdi bu dedi.dediğim gibi araba normaldi belki ama ben kılkuyrukluk yaptım veya değiştirmek için bahane oldu. ama ne demek istediğimi siz anlamışsınızdır. benim duymak istediğim ses ya müzik yada performansa dayalı hoş olan motor sesi.
anladım ilhan abi,, bende sizin gibi düşünürüm hep ama dizel sesini de severim ama 1.4 az geliyor şöyle 3.0 dizel arazi aracı ile arazi de gezinti çok hoşuma gider ama şimdilik uzak bi ihtimal
selam ilhan abi ben şu multimode ler ilgili çok kötü şikayetler okudum duydum bizzat toyota bayyide çalışan abi kendisi söyledi sorunlu şanzıman olduğunu belkide ondan satmışsındır çünkü corolla satılacak bi araba değil
öyle deme hangi ihtimalin uzak olduğunu biz bilemiyoruz. sen hayallerinde frene basarsan, gerçekler gaza basmıyor. ne istediğini bilmek önemli. şu an en pozitif şey senin ne istediğini bilmen. birçok kişi ne istediğini bile bilmiyor. hayat seni en doğru, dürüst ve dertsiz yoldan hayallerine kavuştursun. daha iyilerine binersin inşallah umut et bence. ben yeni evlendiğim zaman bir megane 2 almak istiyordum. dört sene hayalini kurdum. çok sıkıntılı zamanlardan geçtim. düğünde bir megane 2 alacak peşinatım oldu (yaklaşık 9500 tl) altı yıl önce ama ben bunlarla mobilyalarımı yeniledim çevreye karşı; yeni evliydik .evlendiğimde düğünle beyaz eşyaları halledebilmiştim sadece. ve beklemeye geçtim dört yılın sonunda sıfır ford focus aldım. evliliğim ve hemen ardından doğan kızımın bereketimi bilmiyorum. 2 yılda üçüncü aracım bu. allah sanada hayırlısını nasip etsin ötesi yalan kardeşim.
İnanır mısınız bu avensisin aynısını babama almayı düşünüyordum böyle kar beyazı bi cvt. doğum günü hediyesi olarak kapıya koyup sürpriz yapacaktım lakin taksidi aylık bütçemi zorladığı için alamadım bi 300-400 daha düşük olsa alacaktım çünkü çook hoşuma gitti hele de o cam tavanı çok tatlı. Ülkemizde kolay kolay 1.8'ler tutulmadı ama sanki bu 1.8 tutulacak gibi bi his var içimde.... İlhan bey hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin çok güzel bi tercih 1.8 motor 2.0 motor gücünde yakıtta karlı vergi de karlı süper bi seçim olmuş tekrar hayırlı uğurlu olsun...
vaay be..!Hakikaten cvt şanzıman mı var..?Ben çok severim cvt'yi...