0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlhan bey ancak bana bu aracı katalogta gösterdi satış elemanı cam tavanlı bi araçtı fiyatta 64.500 liraydı 1.8 CVT elegant extra ancak cam tavan vardı hatta çok çok hoşuma gitti Hatay ÖZtoprak bayisinde bakmıştık bak kafam karıştı şimdi nasıl olmaz böyle bişe giderken uğrayacam valla neymiş bu işin doğrusu... Ve bana sürekli dediği laf 1.6 fiyatına 1.8 avensis dedi lakin baktım ama fiyatlar uymuyor ki biri 56 biri 64 nasıl aynı fiyat oluyor bu.. Herhalde baya deneyimsiz bi elemandı Ama kafama takıldı ya gidip soracam tekrar....
ben aldıktan 1 ay sonra çıktı bu 1.8 ler hafif bir üzüntü yaşamdım değil 2.0 hakkı bu arabanın diyordum hep oda çok pahalı gelmişti 80 85 bin verdikten sonra mercedes alırım daha iyi demiştim ama 1.8 cvtler fiyat olarak çok iyi gelmişti güle güle kullanın bana kısmet olmadı )
Hayırlı olsun yeni aracınız allah kaza bela vermesin umarım o kadar parayı hakedebilen bir araçtır.. Maşallah
teşekkürler alper bey. benim beklentilerime cevap verdi. memnunum.
Çıkıntılık gibi olacak ama 80 küsür bine mercedes C serisi satılıyor
Hayırlı uğurlu olsun ilhan.Benimde aslında almak istediğim araç avensis idi.1,6 bana yeterli gelmemişti 2,0 diesele ise param yetmemişti.Borsa ters köşe yapmasaydı corolla 2011 at yi verip 1,8 avensis alacktım ama gelecek seneyi bekeleyeceğim....
sevgili Kemal bey. hiçte çıkıntılık demem paran kadar merso binicen diyen birçok arkadaşım yanımda var. onlar kendilerine göre haklı sayılır ama ben bu aracı alırken ne istediğimi biliyordum. d segmentin dışına bakmadım. c class merc. ve 3 kasa bmw incelemedim. ikinci ellerde 5 kasa ve e class ı inceledim inanın bu paraya gelenleri ben merc. biniyorum deyip almam. millet 200 bine getiriyor 4 parça boyatıp 3 parça değiştiriyor. işte benim parama gelen d segment bmw ve mercedeslerdeki durum. bide eski kasa takıntım var. oda büyük engel.size katılacağım konu ise kendi bütçe durumumda toyota ya tek alternatif hep honda yı bulundurmam.bu arada bugün fotolarını paylaşıcam benim samurayımın c mercodan ne eksiği var bakar bilgi verirsiniz. " önündeki yıldızdan başka. "
kemal amca ilk defa honda al demediğine göre bu işte bi şey var
zaman zaman dokunuyorumHonda da öyle aman aman bi şey değilaslında kalbimden toyotayı hiç söküp atamadımne varki son zamanlardaki geri çağırmalar, şikayetler, kronikler vs vs beni engelliyoravensisin 1.6 otomatiği yok, 1.8 pahalı, beni frenleyen bu iki faktörama şahsen o kadar parayı avensise vereceğime , dünya harikası mercedes almak çok daha mantıklıMersedes ile nereye gitsen millet iki büklüm karşılıyor
Kemal abi 3 gün frankfurtta kaldım...bayramda....Abi 1 tane bile toyota yok ya. Porshe , Mercedes ve BMW her yer... Fiat Punto 5500 Euro...Yeni aldığım avensisten bile soğudum ya....Şuda dikkatimden kaçmadı WV türkiyede araba, passat tek tük, jetta hiç yok abiii....Bu ne ya.... Türkiye araba çöplüğü ya... Pahalı satılan çölük....