Gönderen Konu: AH AH ŞU MICIR YOLLAR VE DENGESİZ SÜRÜCÜLER  (Okunma sayısı 7501 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
AH AH ŞU MICIR YOLLAR VE DENGESİZ SÜRÜCÜLER
« : Ağustos 23, 2011, 17:08:15 »
merhaba  arkadaşlar sürekli uzun yol yapıyorum haliyle çeşitli yollardan geçiyorum ama yol değilde  affınıza sığınarak söylüyorum mal sürücüler canımı çok sıkıyor göz göre göre yeni mıcır atılmış yolda deli gibi basıp sizi solluyorlar sonuç ortada taş yağmuruna uğramış bi ön tampon :( :( :( :(

Toyota Club Türkiye

AH AH ŞU MICIR YOLLAR VE DENGESİZ SÜRÜCÜLER
« : Ağustos 23, 2011, 17:08:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Eğri cetvelden düzgün çizgi çıkmaz
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: AH AH ŞU MICIR YOLLAR VE DENGESİZ SÜRÜCÜLER
« Yanıtla #1 : Ağustos 23, 2011, 17:19:11 »
oluyor işte levent bey insanımız sadece kendini düşündüğü için karşıdakinin aracı zarar görmüş görmemiş adamın umrunda değil. bu ay içinde mıcırlı yolda karşıdan bi kamyonet geliyo yolda çalışma var mıcır dökülmüş üstüne üstlük yolda tek şerit kesin taş fırlatır dedim içimden sellektör falan yaptım ama adam yokuş aşağı ne verdiyse basmış geliyo bizim ön cam çat:( 2 gün uğraştık değişimle yine de yapacak bi şey yok cana gelmesinde gerisi önemli değil. benim de aracım 10 aylık falan ön kaput tampon yer yer taş izi var geçen boya koruma falan yaptırdım usta saolsun rütuş yapmış fena olmamış. ilk aldığımz gibi kalmıyor araba.
Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 23, 2011, 17:27:35 »
oluyor işte levent bey insanımız sadece kendini düşündüğü için karşıdakinin aracı zarar görmüş görmemiş adamın umrunda değil. bu ay içinde mıcırlı yolda karşıdan bi kamyonet geliyo yolda çalışma var mıcır dökülmüş üstüne üstlük yolda tek şerit kesin taş fırlatır dedim içimden sellektör falan yaptım ama adam yokuş aşağı ne verdiyse basmış geliyo bizim ön cam çat:( 2 gün uğraştık değişimle yine de yapacak bi şey yok cana gelmesinde gerisi önemli değil. benim de aracım 10 aylık falan ön kaput tampon yer yer taş izi var geçen boya koruma falan yaptırdım usta saolsun rütuş yapmış fena olmamış. ilk aldığımz gibi kalmıyor araba.

haklısınız erol bey mal değilmi sonuçta ama insan deli oluyor göz göre göre karşıdaki şahıs araca zarar veriyorr . . . bende rutüş yaptırıcam 3-4 yerde taş izi var . ve kaput koruma yaptırıcam kesin boya koruma var ama kaput korumada türkiyede şart maalesef .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 23, 2011, 17:58:46 »
Bazılarını insan olmak için çok zorlamamak gerek.;) Hem böyle sürücülerin, hem de böyle yolları trafiğe açanların aklından ve insanlığından şüphe ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '11
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 23, 2011, 19:19:31 »
Aslına bakarsanız kaplama üzerine yapıştırıcı asfalt atıp onun üzerine de mıcır dökerek vatandaşına da bunu oturtması için yolu açan dünyada kaç 1. sınıf ülke vardır bilmem.... tamam yapanlar kesinlikle ve kesinlikle yanlış ama bunu da düşünmek lazım derim
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #5 : Ağustos 23, 2011, 19:32:39 »
ben antalyadan gelirkem yolun tamamini ziftlemislerdi 10-15 km hizla gidiyordum,x5 in biri bastirdi son gazla herkesi solladi.kayseriye geldigimde arac komple zift icindeydi.bizim karayollari olun ilkonce yarisini yapip daha sonra yarisini yapayim diye bir dusuncesi yok.hadi onu gectim gunduz vakti o kadar insan tatile giderken o yognlukta yol mu yapilir.gece vakti yapsaniza.
2000 2.4 a6 quattro,2001 mercedes v280,2005 bmw 530i,2008 2.7 lc prado,2011 corolla 1.33 comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 23, 2011, 20:29:54 »
Benimde en korktuğum şeydir taş sıçraması.İslah olmaz bizim millet.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor... GT86
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 24, 2011, 01:26:57 »
Aracı aldığım gün Çanakkale yolunda bu şekilde bir olay geldi. Ne kadar saydırdığımı bir ben birde eşim biliyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #8 : Ağustos 24, 2011, 08:18:02 »
Aracı aldığım gün Çanakkale yolunda bu şekilde bir olay geldi. Ne kadar saydırdığımı bir ben birde eşim biliyor :)
Benzer bir durum yine bende aracı yeni aldığımda ve aynı güzergahta başıma geldi. Zorla adamı çileden çıkarıyorlar. Boyunlarının üstünde sadece saksı bulunduran çok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 24, 2011, 08:42:17 »
Sakınan göze çöp batar arkadaşlar, relaks olun ::) ::) ::)
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 24, 2011, 08:50:28 »
ben aracımı ikinci el aldım. Aracm mekanik olarak çok temiz ama ön kaputu ne zaman görsem moralim bozuluyor. Ön kaput afedersiniz yamalı eşşek gibi duruyor. Türkiyede bu yol şartları varken sıfır araç almak pek mantıklı gelmiyor.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 24, 2011, 09:08:34 »
ben aracımı ikinci el aldım. Aracm mekanik olarak çok temiz ama ön kaputu ne zaman görsem moralim bozuluyor. Ön kaput afedersiniz yamalı eşşek gibi duruyor. Türkiyede bu yol şartları varken sıfır araç almak pek mantıklı gelmiyor.
O mıcırlardan hızlı geçen sürücüler kesin şirket arabası kullanıyordur :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 24, 2011, 10:12:03 »
bende çok iz var, 4 tane taş izi olsaydı keşke benim arabamdada :D
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 24, 2011, 10:29:10 »
O mıcırlardan hızlı geçen sürücüler kesin şirket arabası kullanıyordur :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik:

Haklısınız Umut Bey. Ayrıca Türkiyede o kadar çok acemi şoför varki nerde nasıl gitmesi gerektiğini bilmiyorlar . >:(

Geçen haftalarda başıma gelen bir olayı anlatmak isterim. Oltunun köylerinin brinden arkadaşımla birlikte dönerken yol 4şerit(2 gidiş 2 geliş) hızım 80 civarı ve sağ cam yarım açık.   Önümdeki bir aracı sollamaya geçerken öndeki araç taş değil resmen taşlar fırlattı camdan içeri girdi ve suratıma çarptı bir kaçı Allahtan gözümüze felan denk gelmedi yoksa o hızda ne olurdu bilemiyorum. Dahada cam açık gitmiyorum :hoş:
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 24, 2011, 10:52:12 »
Ankara dan Tokat a giderken Çorum yolu üzerinde de benim başıma geldi gişli gelişlikomple mıcır bir yol ara refüj veya  yagmur kanalı yok.karşı şeritte ter istikamette ilerleyen bir araç fark ettim ben 110 la gidiyordum .Diger araç tahminimce benden 30-40 km daha hızlı şekilde normal gitmesi gereken bizim şeride geçmeye başladı zaten mucurlu yol ve iki yol arasına birikmiş baya bir taş ve  o taşlara 130 -140 la giren bir araa sonucu siz düşünün.daha fark eder etmez ayagımı gazdan çekip frene attım ama bizim bir taş izi oluştu kaputta 3-4tane taş izi.ama altında kalmadım tabi çünki adam resmen kasıtlı yaptı.yol boştu geçtim ters yöne Allah ne verdiyse bastım aynı hareketi daha uzun süreli ben ona yaptım .Benim arba gümüş renkti fazla belli olmadı Onun ki siyah Pasat ne yaptı çok merak ediyorum bir daha kimseye o hareketi yapmaz sanırım.Benim canımı yakanın canını fena yakarım hiç affetmem.
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 24, 2011, 11:30:51 »
Tatil dolayısıyla geçtiğimiz 2 hafta boyunca büyük çoğunluğu otobüsle olmak üzere yaklaşık 5000 km yol katettim. İktidarın yol yapma sevdasını anlıyorum ve takdir ediyorum fakat özellikle yaz aylarında Türkiye'de karayollarında yolculuk yapmak çok büyük sıkıntı. Yolların daha güvenli hale getirililmesi amacıyla yapılan bu çalışmalar maalesef yollarımızı inanılmaz güvensiz hale getiriyor. Belki abartıyor olabilirim ama otobüsle yolculuk ederken bile kendimi çok eski ve bakımsız bir uçakla seyehat ediyormuşcasına gerildiğimi hissediyorum :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #16 : Ağustos 24, 2011, 11:44:55 »
  Geçen gün televizyonda bir kurtarma rezaleti görüntülendi. Gerçekten bir bayanı araçta öldürdüler. Eşinin çığlıkları çok kötüydü.  İnanamıyorum nasıl bu kadar cahil olabiliyor hala bu insanlar.
 Düşmanın bile cahil olmayacak, cahilin ne yapacağını kestiremezsin çünkü. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 24, 2011, 20:31:18 »
Şu an Sivastayım, Ankara Kayseri Gemerek üzerinden Sivasa geldim. Kayseri Sivas arasında Citroen C4 şirket arabasının camı 2 yerden çatladı desem inanırmısınız :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ulan bu kadar mı olur yaa vay canına....
1-2 çatlak daha olsun da değiştirteyim şirket kaskosundan...Allahtan çok göze batmıyor, biri sol en üstte biri sol en altta... :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #18 : Ağustos 24, 2011, 20:36:13 »
Umut'cuğum, naber?:):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ağustos 24, 2011, 20:44:41 »
Umut'cuğum, naber?:):):)
:))))))))))))))))))))))))))))))
İyidir senden naber??:)))))
Allah sıfır araba alanlara mukayyet olsun, şirket olmasa kafayı yerdim çatçat gitti:))))