0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yolun acik olsun abi.İvrindi'sen sonra dikkatli ol.Havran civarı yol yapım çalısması nedeniyle yanlış konumlandirilan tabelalar ve dar yol nedeniyle zora düşme. Bu arada ne zaman doneceksin?
Ulan yine mi inşaat!!! Cam daha Akçaya varmadan çatlarsa tekrar cinnet direk:)))))))))))))Cuma bizimkileri alıp gelcem Allahtan mani çıkmazsa...Bu ay kız isteme nişan yüzük vs işleri var:))))
Camın sağ tarafı objektifli olandan taktır. Kaldırımda ileride olan kızları uzaktan görebilmek için.
Sercan yakıtın yolla,micirla ne alakası var anlayamadım dogrusu.Yakıt fiyatlarının ne zaman ne kadar olduguna dair hemen hemen hergün kayıt tutuyorum.ZAM denen sey hükumet olarak kim basa gelirse gelsin değişmeyecek bir gercek.Basa gelince yakıt fiyatlarını su seviyeye çekeceğiz diyenlerin hepside basa geldiginde birak indirimi zam yapmaya devam edecekler.Bu konuda boş ümitlere kapılma sakın Sercan kardesim
Ayıp ettin Umut, geçerken alsaydın ya bizide. Şimdi ne güzeldir Akçay. Sen de biliyorsundur ama cam değiştikten sonra bir süre fazla sarsmamaya çalış aracı. Camın sağ tarafı objektifli olandan taktır. Kaldırımda ileride olan kızları uzaktan görebilmek için.
abicim fiyat düşmez sdiyosun belli bana hükümeti savunuyosun benzın 2002 yılında 1.70 imiş litresi ki ben ozaman 7 yaşındaydım şuan 4.35 sen önce onun muhasebesını yap tamammı dünyanın en pahalı benzini burda dünyanın en pahalı etide burda (SİYASET YAPTIGIM İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM)
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Merak etme takıldıktan sonra 2 saat beklettiler, bantlı dolaşıyorum zati...
Hadi hayırlısı Umut, gerçekten güzel, heyecanlı bir yoldasın. Darısı hiç bunu tadamayanların başına.
Umut Bey hayırlı olsun şimdiden. Saydıklarınız gelip geçiyor. Sonra bir bakıyorsunuz yıllar geçmiş... Hatta ilk yıllarda keşke daha önce evlenseydim diyorsunuz. 3 sene sonra çocuk oluyor daha sonra diyorsunuzki çocuğu hemen yapsaydım.... Evlilik ce getrisi çocuk değer bilir anlayışlı olursan güzel bir şey.
Umut adına konuşmak istemem ama bizler İlk'ler Klübüne çoktan girmiştik zaten zamanında.
)))))))))))))))))))))))))Evet zaten 1-0 öndeyiz şu anda...Bu sefer 2 sene sonra çocuk (mümkünse kız) planı da var:)))))))))))))
Kız evlat bir başka oluyor hele ki babaya düşkünlüğü açısından. hayırlısı olsun şimdiden...