0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu an Sivastayım, Ankara Kayseri Gemerek üzerinden Sivasa geldim. Kayseri Sivas arasında Citroen C4 şirket arabasının camı 2 yerden çatladı desem inanırmısınız Ulan bu kadar mı olur yaa vay canına....1-2 çatlak daha olsun da değiştirteyim şirket kaskosundan...Allahtan çok göze batmıyor, biri sol en üstte biri sol en altta...
Haklısınız Umut Bey. Ayrıca Türkiyede o kadar çok acemi şoför varki nerde nasıl gitmesi gerektiğini bilmiyorlar . Geçen haftalarda başıma gelen bir olayı anlatmak isterim. Oltunun köylerinin brinden arkadaşımla birlikte dönerken yol 4şerit(2 gidiş 2 geliş) hızım 80 civarı ve sağ cam yarım açık. Önümdeki bir aracı sollamaya geçerken öndeki araç taş değil resmen taşlar fırlattı camdan içeri girdi ve suratıma çarptı bir kaçı Allahtan gözümüze felan denk gelmedi yoksa o hızda ne olurdu bilemiyorum. Dahada cam açık gitmiyorum
benzer bi olayı bende yaşadım yücel bey rampa aşağı yolun yarısı yapılmış dier yarısı mıcır yeni dökülmüş bırakılmış.. duyarlı 4-5 sürücü 50-60 km hızla we güzel bi mesafe ile yolun geçmesini bekliyoruz mal almancının teki koparmış yandan 150 den aşağı değil nerden anladığımı yazıcam aynadan farkettim tozu dumana katmış geliyor önümdede arac yoktu benim. vites düşür duble gaz ben baktım yaklaşıyor arabayı ne kdr zorladım anlatamam yetişemedi öküz ve arkamda kaldı ama benden ne taş atıyor sonra yawaşladı fiesta vardı arkamda o yawaşlayınca fiestada yanından kopardı rampanın altında durdum aractan indim resmen el salladım tek başıma kütahyadan bursaya gidiyordum adamın surat ifadesini unutamam ve bidaha eminim mıcırlı yolda gaza basarken 2 defa düşüncek mal herif. .
hele birde bilmem kaç km. duble yol yaptık diye övünmezlermi..... la havle....
seçim zamanı gelince duble yol yapmışlar yalanını yiyeyim senin
Levent Bey, argodan ve Türkçe'de yer almayan harfleri kullanmaktan kaçınalım lütfen
Efenim Bursa Şentürkler Citröen Plazadan selamlar, ön camı kaskodan değiştirtiyorum Akçaya geçerken. Yeni araba olduğundan yerli cam çıkmamış daha