0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alacak olduktan sonra herşeyin hazırı var ama mesele el emeği göz nuru olmasında
Bende elektrik teknisyeniyim Osman Abi ama kısa devre ısınma gibi kaygılarım yüzündan daha basit renkli ampül şekliyle falan halledyeim dedim. Senin çalışmanı takdir ettiğimi daha önce söylemiştim.
Isınma olayı yok. Kısa devre olayına gelince yaptığın işlemi dikkatli yapar ve gerekli güvenlik tedbirlerini alırsan bir problem olacağını sanmıyorum. Kaldı ki göstergelerin gücünü yine göstergelerin elektriğinden aldığın için bir kısa devre anında mevcut sigortası atarak araca zarar vermeyecektir. Tabiki yinede karar senin arkadaşım. Saygılar...
Teşekkür ederim Osman Abi. Akşam gözü karartıp orta konsolu söktüm. Ya nasıl pismiş anlatamam. Temizleyip tekrar topladım. Topladıktan sonra flaşör ve arka cam rezistans düğmesinin ışıkları yanmadı. Çok uğraştım ama olmadı. Ampullleri kestirdim herhalde farkına varmadan. O ampuller dipleri ile birlikte mi satılıyor diğer dipsizlerden farklı. Temizlik sayesinde bile göstergeler çok farketti.
Farkettirir zeynel abi hele sigara içiyorsan daha beter pisleşiyor temizleyince rengi açılıyor
Valla onlar çok küçük ampüller. Tam olarak numarası kaçtır bilmiyorum, ama benim onlar da led olduğundan sıkıntı değil benim için. patlarsa takarım bi daha
Yerleri ve duyları çok farklı. Daha uzun tırnakları var ampullerin. Onların yerine nasıl led uydurabildin abi.
Biraz ince bir işçilik gerekiyor. Sadece led olsa çok kolay bunun birde direnci var işte o zaman biraz zor oluyor.