0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
konuyu baştan sona kadar hatta forumda ilgili her konuyu detaylı okudum. Osman bey güzel bir iş çıkarmış. Ben de aracıma düşünüyorum ama okudukça kafam karıştı. İlk baştan detaylı hiçbir detayı atlamadan anlatacak arkadaş var mı? Olursa ne kadar güzel olur.Kafama takılan sorular, eski ampul yerlerine yeni alacağımız ampuller olmuyor mu? araya direnç bağlamak gerekiyor mu gerekiyorsa neden? paralel bağlama ve ya direk bağlama da problem çıkar mı?Konuyu baştan bir anlatırsanız çok memnun olurum hatta çok sevaba giresiniz.
Maşallah disko ışıkları gibi olmuş.Saygılar...
sizinkininde ondan aşağı kalır yanı yok osman hocam.birtek motor kısmına aydınlatma koymadınız heralde..şaka bir yana araç içinin aydınlık olmasını bende çok severim...
kafam iyice karıştı.. eski lambaların aynı watt- ohm degerlerinde ( direnç baglamadan olacak şekilde ) yapmak mümkün değil mi ? mümkün ise tam olarak almam gereken ledlerin özellikleri ve adetlerini yazarmısınızz. ( biliyorum konu çok uzadı ama yapacağım seylerden emin olmadan başlamak istemiyorum bu işe.. )Saygılarr...
abi rahatsız ettim...benim arabanın benzin göstergesi arızalı onu tek bula bilirmiyiz
Osman Abi konu balki çok eski ama çalışman her dakika övgüyü hakediyor. Bu ledlerle uğraşana kadar göstergelerin içerisindeki dipsiz ampullerin mavisini bulup taksak olmazmı?
Mavi renkli dipsiz ampül vardı da biz mi takmadık
Yok mu?Biz ampulleri maviye boyasak?
SeSizin piyasada gördüğünüz mavi renkli park ampülleri yanınca beyaz renk verirler.Örnek