0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
okadar iyi olmuşki kilometre sıfırlama dümesinden bile ışık çıkıyor.tebirkler. ayrıca burada koptum.[/quote]sıfırlama düğmesinin süngeri yırtıldı çaktırma:)
Arkadaşım çok güzel olumuş gerçekten.Bende yapıcam bişeyler ancak ledler olmaz demişsin.O lambaların yerine o kesik kafalı ledlerden değilde şu parlak ledler varya hani superflux mu ne onlardan takmayı düşünüyorum çok güzel ve kuvvetli ışık veriyorlar.Hatta ben mavi renkli takmayı düşünüyorum. Olmaz mı acaba. Birde o göstergeyi sökerken arkada sadece soketli kablo bağlantıları var değil mi başka tutan bişey yok yani.Çekince geliyor mu klips falan varmı arkada.[/quote]tepesi kesik olmasın. standart ampuller kadar yüksek olsun ne sitersen tak tabi watt a dikkat eritir sonra yuvaları,hatta ışığın dağılmasını sağlayan göstergelerin uzantılarını eritirse daha fena hikaye sökünce görünce anlarsın herşeyi dediğin ampulleri takınca paylaşırsın mutlaka . sökmeye gelirsek tırnak yok,soketlerin hepsi farklı boyda karışmıyor dört kenarında vidalar var net görebiliyorsun eğer zor çıkarsa dur bak sökmediğin vida var demektir. kolay gelsin.hakan öztürk e cevap: ibreleri boyamadım renklerin farklı gözükmesi foto makinemin basitliğinden (şekil:a benzin ibresi)
hepsini sıfır kilometre yaptım taktım takarken babama dedim kaç km olsun araba:D höyyt dedi oynama aynen taktım <a