0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
98 corolla orta konsol ve gösterge ışıkları için gerekli lambaların markalarını yazarmısınız..
Konu hortt )Ampul tipleri T10 ve T5 kadran ışıklarını değiştricekseniz.T10 yakıt hararet gosergesi vs onlar T5 (yakıtı değiştirmemeniz onerilir) konsoldakiler ise dipleri farklı (ampul tipini hatırlamıyorum) ama buralara normal led döşeyebilirsiniz.
Valla bencede güzel olmuş bende bu şekilde uğraşmak isterim ama bozarım diye korkuyorum elinizden gelmesi çok hoş emeğinize ve bizimle paylaşımınıza sağlık
Harun Bey bu işlemi sanayide yaptırsak bize maliyeti ne olur?Birde sizin gösterge paneli kadar güzel olur mu?Malum herkes kendisi yapmaya cesaret edemez.
Teybinin markası ne
22 Temmuzda yapıcam demiştim, 7 Ağustosa nasip oldu bugün söktüm gösterge panelini. sıfırladığımız km kısmını hiç okuyamıyordum, resmen sıfır gibi oldu, pırıl pırıl resimleri, yaptığım iş sırasına ve açıklamalı oalrak en yakın zamanda yüklicem. herkese kesinlikle tavsiye ediyorum, panele bakmaktan yola bakamaz oldum sırf paneldeki ışıkların nasıl güzel yandığını görmek için, düz yolda sağa sola sinyal veriyorum