0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sercan ve konuyu açan arkadaş Harun sizin heyecanınızı görünce benimde hemen işe koyulasım geliyor bende çok istiyorm göstergelerin daha iyi parlamasını ama vakit bulamıyorum birde çok uğraştıran bir işmi ve ne kadar zamanınızı aldı bu güzel sonuca ulaşmanız
birde 98 öncesi corolla ile 98-2002 ye kadar olan corollaların gösterge panellerinin sökülmesi kullanılan malzeme vs aynımıdır
işe koyulunca nasıl başladı, ne zaman bitti anlamıyorsun bile benim gibi biraz detaya düşkünsen, 1 saat yeter.bizimkinden bir sonraki kasanın nasıl bilmiyorum açıkçası. ama gayet kolay bizim efsanelerde. tahminimce sizinkilerde öyledir. yalnız temizleyince hakikaten bambaşka oldu. babam kendi farketti resmen, göstergelerin daha bir ışıldıyor sanki dedi, evet söküp temizledim dedim, belli dedi. eğer çok kirliyse gerçekten farkediyor
fotoğraflar ölmüş, acaba fotoları yenileyebilir misiniz?
Eski aracıma ait gösterge fotoğrafı olması lazımdı eve gidince bakar yollarım. Diğer açtığınız konuda şöyle yardımcı olayım gösterge ışıkları için. gösterge ışıkları t10 dipsiz park ampülü 4 tane alsan yeterli olur. Herhangi bir parçacıda bulabilirsin led ampülü. Göstegenin sökülmesi çok basit ancak kabloları felan sökmeye kalkarsan işin uzayabilir. Sadece ampülleri değiştireceksen gerekte yok zaten. Işık şiddetini ayarlayan düğme led ampülden sonra vasıfsız kalıyor ama gerekte kalmıyor çünkü göz almıyor.Mesaj Birleştirildi: Şubat 12, 2016, 09:20:05http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/t10-led-park-plaka-tavan-ampul-dipsiz-beyaz-isik-204799396Ben aracıma bundan takmıştım
göstergeler güzel olmuş hakikaten. Bu arada araba temizmiş.
resmini anca atabildim. yalnız sol km göstergesinde ışık zayıf durdu.. sanırım içinde is vs kirler var.. paneli komple açmaya cesaret edemedim. o yuzden oyle kaldı. ama önemli değil eskisine göre şahane oldu. eskiden km bilgisini okuyamıyordum bile. aldığım yer http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/t10-5050-led-parlak-beyaz-isik-204186417