0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaşım profilimde yazıyor zaten Ayrıca ben aracım golf demedim sadece jettada bile bana göre hantal olmayan bir motor 102 bglik motor kaldı ki golfte daha seri olması lazım.Ayrıca corolla geçerse geçsin az yakan performansı kasaya göre normal olan konforlu olan donanımlı olan otomobil her zaman tercihimdir.
Hantal göreceli bir kavram. Sana göre ağırdır bana göre çok iyidir
Ben zaten oraya yazmışım kendi aracım için konuşuyorum diye anlatabildim mi ?
Yeni Accent lemi Kemal bey?Blue olanından.
Çay ile çok ilginç şeyler yapılabilir arkadaşlar, araştırabilirsiniz.% 90 gibi bir rakama hangi istatistiki araştırma ile uğraştın merak ettim Emrah. Ayrıca Sağlamlık ile Güvenirlilik farklı şeylerdir Otomotiv teknolojilerinde.Yine senin söylediğine göre insanların Suv. de sadece LC ya da Rav4, binektede Corolla, Avensis falan tercih etmesi lazım %90 olarak ama bunu göremiyorum. Toyota tercih edende etmeyende yanlış yapmıştır diyemeyiz. Bu tercih meselesidir ve kişiden kişiye değişiklik gösterir.
anlatamadın çünkü kendinle çelişip duruyosun kardeşim.. eğer göreceliyse hantallık ozaman sen de benim göreceli fikrime saygı gösterip cevap yazmasaydın.. ne hantalı diyosun sonra geliyosun bana göre iyi diyosun.. şöyle düzelteyim : senin araban dışında diğer golf ve jetta 1.6 102 bg ler bana göre hantal...
Hantal göreceli bir kavram.
Tunç abi ama audi a4 d segmenti ve haliyle kasayı kaldırmakta zorlanıyor. Bizde bunu almadan önce a4 düşünüyorduk fakat kasayı kaldırmaz çok yakar gibi olumsuz cümleler duyunca vazgeçmiştik.Mesela vw aynı motoru passata da koysa (koymuş olabilir bilmiyorum) oda kasayı taşıyamaz. Ama bizim araç C segmentinde o yüzden a4 e göre daha performanslı ve az yakıyor. Lpg de ş.içi 20 kr ş.dışı 18 kr yakıyor.
Estağfrullah ne kusuru ya jetta iyidir boşver a4ü ben olsam jettayı tercih ederdim ikisi arasında