Gönderen Konu: toyota; marka, araçlar ve tepkilerle ilgili  (Okunma sayısı 12570 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota; marka, araçlar ve tepkilerle ilgili
« Yanıtla #100 : Temmuz 22, 2011, 22:41:24 »
işte herkes farklı birşeyi tercih edebilir. Bunun adı tercihdir ve saygı duyulması gerekir. Ancak birşeyi tercih edip överken başka birisinin tercihini yermek hiç bir otomobil severe yakışmaz.

bende  oldum  olası GranTrusmo S 'e  ısınamadım  :P :P
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Temmuz 22, 2011, 22:41:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Temmuz 22, 2011, 22:43:11 »
bende  oldum  olası GranTrusmo S 'e  ısınamadım  :P :P

O başlıbaşına alevv olduğu için ısınamamışsındır bro :D

O değilde dünyanın en iyi arabası KENDİ ARABANDIR ::) Yani mantık çizgileri dahilinde kendi bütçenle alabileceğin araçtan iyisi yoktur, tabi birde su götürmez gerçekler vardır...

O yüzden hepinize diyorum bırakın bu işleriiiiiiiiiiiiiii  ben toyotanın kara kaşına kara gözüne mi aşığım çoook parası olsa kim gözünü kırpmadan başka bir marka almaz ki....  Tabi birde olmayan parayla ben yapmam moduna da girmemek lazım saygılar hepinize...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Temmuz 22, 2011, 23:47:17 »
Ahmet, ben Toyota alırım ama Toyota'nın kendisini. Sonra bana özel araç ürettiririm. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #103 : Temmuz 22, 2011, 23:50:43 »
Ahmet, ben Toyota alırım ama Toyota'nın kendisini. Sonra bana özel araç ürettiririm. :)

:D O da iyimiş abi, banada bi güzellik yaparsın :P :D  Mesela hayatım boyunca bir Lambo sahibi olamayacımı bilmek bile mutlu ediyor beni manyak mıyım neyim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Temmuz 22, 2011, 23:57:35 »
:D O da iyimiş abi, banada bi güzellik yaparsın :P :D  Mesela hayatım boyunca bir Lambo sahibi olamayacımı bilmek bile mutlu ediyor beni manyak mıyım neyim :D

Murcielago SV  "SuperVeloce"   :alkis: , mekanik aşk bile değil , hayali aşk " platonik "
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #105 : Temmuz 23, 2011, 00:54:08 »
arkadaşlar şu anda sokağa çıkın 10 kişiyi çevirip sorun.. hangi marka otomobil daha sağlam daha kusursuz diye 9u toroyta diyecektir.. mercedes bile demeyeceklerdir.. toyotanın bu konuda bir ağırlığı vardır.. zaten toyotanın amacı sorunsuz araçlar üretmek olduğu için araçlarında sağlamlığa öncelik veriyor... hangi marka yüz binlerce aracını geri çağırdı size sorarım..bunlar hep adına leke sürülmemesi için yaptığı şeyler... ayrıca sizden rica ediyorum önümüzdeki kışı bir tempra ile geçirin anlarsınız otomobil sahibine ne kadar eziyet edermiş... tempra forum sitelerine de sakın eleştiri yazmayın ha.. evinizi uydudan tespit edip bomba atarlar :D... bu sitede bir arkadaşımızın paylaştığı bir yazı vardı. orda bir otomobil firması toyotadan parça yapmasını istiyor %1 hataya kadar kabul edilebilir demiş.. parçalar geldiğinde en sonda çarpı işaretleri ile dolu paket çıkmış.. üzerinde de şu not yazıyormuş '' neden istediğinizi anlayamadık ama %1 oranında hatalı parçalar ''... bu her ne kadar şehir efsanesi olsada toyotayı anlatan bir efsane :D:D:D:

Eskiden şöylede bir geyik vardı.

Amerika' lılar Japon' lara karşı  ne kadar iyi araba yaptığını göstermek için bir arabanın birebir aynısını kibrit kutusu büyüklüğüne kadar küçülterek Japon' lara yolluyorlar. Kısa bir süre sonra Japon' lar Amerika' lılara arabayı geri yolluyorlar ve paketten bir not çıkıyor. Herşey iyi güzel ama arabaya teyp yapmayı unutmuşsunuz. Bizde onu yaptık. Güle güle kullanın. 
: ))))
Görünen o ki arkadaşları anca Pagani Huayra paklar.

Play Station alasım geldi yauuu

Shift 2 Unleashed: Pagani Huayra Trailer

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #106 : Temmuz 23, 2011, 01:07:48 »
Murcielago SV  "SuperVeloce"   :alkis: , mekanik aşk bile değil , hayali aşk " platonik "

Açıklama yapmana gerek yoktu bro station vagon sanmazdılar heralde :P :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Temmuz 23, 2011, 23:25:32 »
işte herkes farklı birşeyi tercih edebilir. Bunun adı tercihdir ve saygı duyulması gerekir. Ancak birşeyi tercih edip överken başka birisinin tercihini yermek hiç bir otomobil severe yakışmaz.

Evet abim katılıyorum saygı hele fiyat konusunda sanki üçkağıt yapıp fazla satmışız gibi rica ediyorum  ;)

Ama kabul etmek lazım Toyota ile vw motoru bir tutulamaz çünkü japon ailesi olarak üstünüz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #108 : Ağustos 12, 2011, 01:08:20 »
Hasan kardeşim a4 c segmenti bir araç a6 d segmenti jetta a4 kardeş
a4 d segmenti a6 e segmenti
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #109 : Ağustos 13, 2011, 12:08:25 »
a4 d segmenti a6 e segmenti
katılıyorum.
2000 2.4 a6 quattro,2001 mercedes v280,2005 bmw 530i,2008 2.7 lc prado,2011 corolla 1.33 comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #110 : Eylül 01, 2011, 19:09:47 »
Arkadaşlar bu tartışmada bir şey dikkatimi çekti. Herkes bir Toyota fanatikliğinden ve markanın eksikliklerinden bahsediyor. Gözden kaçan husus ise şöyle açıklanabilir. Vay Toyota gibi bir markada şu özellik olmalıydı, böyle malzeme kullanılmamalıydı, şu kadar para verdik bundan daha sağlam olmalıydı deniyor. Ama biliyorsunuz ki firmalar araçlarının bütün aksesuarlarını ve araçlarının performansını pazar ülkenin istekleri ve müşteri potansiyeline göre dizayn ediyorlar. Mesela benim kullandığım Corolla Türkiye piyasası için üretilmemiş ve bizim piyasamızdaki donanımdan farklı. Toyota araçlarımızı bizim genel isteklerimiz ve taleplerimiz doğrultusunda üretiyor.Yani biz ne istemişsek onu üretip gönderiyorlar ya da Türkiyede biz ne istiyorsak onu üretiyorlar. Dolayısı ile Toyota'nın eksikliklerini sayarken en başta müşteri profilimizi düşünmeliyiz. Yalnışım varsa düzeltin lütfen.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Eğri cetvelden düzgün çizgi çıkmaz
  • Araç: Auris
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #111 : Eylül 01, 2011, 21:43:40 »
fanatizm konusundaki görüşlerini taşkın beyin haklı buluyorum neticede teneke yığını başka bi marka daha iyisini fiyat olarak daha cazibini yapar onu alırız.türkiyede kronik bir marka fanatizm var örneğin 98-99-00 model opel astra classic olanı halen 20 -22 bin lira niye tutuluyor kaliteli mi ne aradığına bağlı eşekten biraz lüks o kadar yahu kardeşim 11 yaşında araba bu kadar para yapar mı bizim ülkemizde yapıyor.25 bin liraya sıfır araçlarla markaların çoğu pazara giremiyor. sebep tutulmuyor dayanıklı değil allah korusun kaza olduktan sonra 40 bin liralık araç zırhla kaplı değil ya 2011 auris var beyaz bir tane resmen kağıt olmuş araba bakmak isteyen auris forumdan bakabilir. hangisi işime gelirse onu alırım japonlar teyzemin oğlu değil ya :) amacım corollayı karalamak değil aracımı eksiğiyle fazlasıyla seviyorum daha iyisini başkası yapar fiyat olarak da uygun olursa niye almayayım.
Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir.