0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
işte herkes farklı birşeyi tercih edebilir. Bunun adı tercihdir ve saygı duyulması gerekir. Ancak birşeyi tercih edip överken başka birisinin tercihini yermek hiç bir otomobil severe yakışmaz.
bende oldum olası GranTrusmo S 'e ısınamadım
Ahmet, ben Toyota alırım ama Toyota'nın kendisini. Sonra bana özel araç ürettiririm.
O da iyimiş abi, banada bi güzellik yaparsın Mesela hayatım boyunca bir Lambo sahibi olamayacımı bilmek bile mutlu ediyor beni manyak mıyım neyim
arkadaşlar şu anda sokağa çıkın 10 kişiyi çevirip sorun.. hangi marka otomobil daha sağlam daha kusursuz diye 9u toroyta diyecektir.. mercedes bile demeyeceklerdir.. toyotanın bu konuda bir ağırlığı vardır.. zaten toyotanın amacı sorunsuz araçlar üretmek olduğu için araçlarında sağlamlığa öncelik veriyor... hangi marka yüz binlerce aracını geri çağırdı size sorarım..bunlar hep adına leke sürülmemesi için yaptığı şeyler... ayrıca sizden rica ediyorum önümüzdeki kışı bir tempra ile geçirin anlarsınız otomobil sahibine ne kadar eziyet edermiş... tempra forum sitelerine de sakın eleştiri yazmayın ha.. evinizi uydudan tespit edip bomba atarlar ... bu sitede bir arkadaşımızın paylaştığı bir yazı vardı. orda bir otomobil firması toyotadan parça yapmasını istiyor %1 hataya kadar kabul edilebilir demiş.. parçalar geldiğinde en sonda çarpı işaretleri ile dolu paket çıkmış.. üzerinde de şu not yazıyormuş '' neden istediğinizi anlayamadık ama %1 oranında hatalı parçalar ''... bu her ne kadar şehir efsanesi olsada toyotayı anlatan bir efsane :D:D:
Murcielago SV "SuperVeloce" , mekanik aşk bile değil , hayali aşk " platonik "
Hasan kardeşim a4 c segmenti bir araç a6 d segmenti jetta a4 kardeş
a4 d segmenti a6 e segmenti