Gönderen Konu: toyota; marka, araçlar ve tepkilerle ilgili  (Okunma sayısı 12569 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota; marka, araçlar ve tepkilerle ilgili
« Yanıtla #20 : Temmuz 15, 2011, 21:23:49 »
1.33 benzinli yetiyorsa 1.4 dizel heralde ki yeter:)
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 15, 2011, 21:23:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Ford C-Max
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '12
  • 3 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 16, 2011, 00:39:42 »
1.33 benzinli yetiyorsa 1.4 dizel heralde ki yeter:)

1.33 ün performans olarak zayıf olduğunu söyleyende bir çok kişi var. O kadar para veripte sıfır araç aldıktan sonra yokuşta, ani hızlanmak gerektiğinde, araç sollama gibi durumlarda aracının performansından memnun kalmamak kötü bir his olmalı. Bu arada belki Toyotacı arkadaşlar kızacak ama o kadar parayı ne 1.33 benzinliye ne de 1.4 dizele veririm. Verenlerin düşüncelerini de saygı duyarım o da ayrı mesele.

Konu başlığına uygun olsun diye küçük bir tepkiyi de forum yöneticilerine iletmek isterim. Üye isimlerinin altındaki araç kısmına sadece niye Toyotası olanlar araçlarının marka ve modelini yazabiliyor? Bu Toyota haricindeki araçları arabadan saymamakmı?   :wacko:
Bu küçük ayrıntıyı düzeltirseniz bir haksızlığıda engellemiş olursunuz. Çünkü burada aracı Toyota olmayıp ta forumu takip eden benim gibi bir çok potansiyel Toyotacı arkadaş var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #22 : Temmuz 16, 2011, 03:35:50 »
Allah allah, yahu ben mi sadece bu corollanın performansından şikayetçi değilim. Yoksa araçdan performans adına pek fazla bişey beklemediğim için mi bana böyle geliyor acaba. 10 derece ye kadar ki olan yokuşlarda vites küçültme ihtiyacı duymuyorum. Motor çalışıyomu çalışmıyo mu hissedemiyrsun zaten.(Dizel motor üstelik) Belki 100 km ye 11 sn nin altında ulaşamıyorum ama kalkışlarımda hiç bir zorlanma hissetmiyorum. 1.4 motorla 1388 kg lik bir aracı bu şekilde taşıyan başka marka varsa söyleyin. Gidiym bi de ben görüp araştırayım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Temmuz 16, 2011, 10:20:26 »
abi marka fanatikliği değil ama şunu söyleyim sanayiye gittiğinizde en az hangi servisi görüyorsunuz...ben aracımdan belki 10 başlık altında mutlu değilim ama diğer markalara baktığımızda durum onlarda daha da içler acısı...(kendi kriterlerime göre)
yeni auris 1,6 advance multidrive s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Temmuz 16, 2011, 16:25:04 »
Alıntı
Ben daha iyisini alana kadar en iyi Toyota  Hasta etmeyin adamı

Ben daha iyisini aldım ama gözüm hala toyotada :-\

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Temmuz 16, 2011, 18:48:55 »
1.4 dizel aracı 1.4 benzinli ile karıştıranlar var.Tork konusundan çakmayanlar var.Anlatmaktan bıktık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Temmuz 16, 2011, 21:40:40 »
daha ucuza daha iyisi vardı da biz mi binmedik  ;)
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Temmuz 16, 2011, 23:31:21 »
Allah allah, yahu ben mi sadece bu corollanın performansından şikayetçi değilim. Yoksa araçdan performans adına pek fazla bişey beklemediğim için mi bana böyle geliyor acaba. 10 derece ye kadar ki olan yokuşlarda vites küçültme ihtiyacı duymuyorum. Motor çalışıyomu çalışmıyo mu hissedemiyrsun zaten.(Dizel motor üstelik) Belki 100 km ye 11 sn nin altında ulaşamıyorum ama kalkışlarımda hiç bir zorlanma hissetmiyorum. 1.4 motorla 1388 kg lik bir aracı bu şekilde taşıyan başka marka varsa söyleyin. Gidiym bi de ben görüp araştırayım...
Turgut kardeşim ben de şikayetçi değilim merak etme. ;) Bence bir araçtan beklentileriniz ne ise ona göre araştırıp beklentilerinize göre araç almanın doğru olacağına inanıyorum  !!!. Benim istediğim 2. el piyasasının iyi ve kazançlı olması, sorun çıkarmaması, servis ağının yaygın olması çok önemli kriterlerdi ve toyota bunların hepsini karşılıyor :alkis:. Bakın şu anda sıfır alabileceğiniz en ucuz araç 22-25.000 TL arasında yanlışım yoksa (soyu sapı belli olmayan markalar hariç) Benim aldığım zamanda  (Kasım 2010) toyotanın liste fiyatı 40.950 idi 1000 TL servis indirim yaptı ve 15-20 gün sonra toyota 1500 TL indirim yaptı ve ben aracımı teslim almadığımdan ondan da faydalandım 38.450'ye aracımı aldım. Şu anda aracın sıfırı 45.000 TL ikinci eli 41-43 arası gidiyor ben 41 den sattığımı düşünürsem 2.500 kardayım. Benim birinci kriterimi sağladımı evet sağladı. Aracımı alalı 8 ay oldu maşallah hiç bir sorunla karşılaşmadım benimle aynı dönemlerde sıfır başka marka araç alan arkadaşlarımın türlü türlü şikayetleri ve sorunları var yazsam bitmez benim ikinci kriterimi de sağladı mı evet sağladı. Türkiye'nin en çok servis ağına sahip markası bu da benim son kriterimdi. Aracımın her şeyinden gayet memnunum.
Başka markaları kullanıp ta neden toyota forumu takip eden arkadaşlarımız var? Bence toyotadan vazgeçemedikleri için olsa gerek.Toyota sorunsuz demek, fanatikliğini yapıp sanki yöneticisiymiş gibi davranmak tabiki de yanlış. :DUR: Fakat foruma baktığınızda o kadar küçük meseleleri büyütüp aşılamaz sorun haline getirenler var ki toyota araçlarında karşılaştıkları küçük-büyük her kusuru kronikleştiren arkadaşlarda mevcut :argh:. Sonuçta yine başladığım yere gelicem araçtan beklenti ile alakalı. Kimisi iç konforu ve konfor unsurlarının çok olmasından hoşlanır, kimisi dış görünüşünden, kimisi süspansiyonundan, kimisi torpido gözününün soğutma özelliğinden, kimisi gıcırtı gucurtu yapmamasından, kimisi yakıtından vs vs vs. 
Toyota forum sitesinde diğer araçların neden yazılamadığını eleştirmiş bir arkadaşım. Bence gayet normal ve doğru bir kural toyota sitesinde diğer markaların yazılmasına gerek yok bence başka marka ibaresi gayet doğru bir karar olmuş.
Bakın kemal abimiz honda almış ama aklım toyota da diyor. Sat kurtul Kemal abi al toyota mutlu ol.
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Temmuz 17, 2011, 03:43:22 »
Gökhan YILMAZ   bey, ben kullanıcı profilinde araç kısmına Toyota kullananlar haricindekilere mecburen başka araç yazıldığı için bu durumu site yöneticilerine iletmiştim ama siz bana cevap verdiniz. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum, çokmu derseniz çok fazla değil. Bu bence yapılmış olan bir hata ve düzeltilmeside bu foruma hiç birşey kaybettirmez. Önceki mesajlarımda da yazmıştım bu foruma kaydolmamdaki amaç, almayı düşündüğüm dizel corollayı araştırma maksadıydı.
Kemal abinin yerine cevap vermek te bana düşmez ama Hondayı sat kurtul tavsiyeniz açıkçası biraz anlamsız geldi . Söylediğiniz markada dünya çapında bir marka ve kendini ispatlamış.Yani bu demek değilki Toyota süper kalitede bir marka diğer markalarda sadece ayağını yerden kesiyor. Bunu şöyle açıklayayım, herşeyin ilki insanda farklı bir izlenim bırakır gençliğe adım attığım ilk yıllarda mobylette marka bir motorum vardı hala şu an nadir de olsa bu motorlardan görsem içim cız eder. Bu o zaman için yaşadığın hatıralarla alakalı bir durum.
Birde siz nasılki araç alırken kendinize kriterler belirlemişseniz. Herkeste kendi çapında muhakkak bir kriter belirliyordur. Herkesin kriteri kendine diyelim
Mesela benim kriterlerim arasında 1.4 motorlu dizel Corolla şu an için yok. Bir arkadaşımın arabasını kullanırım, test sürüşü yaparım çok beğenirim orası da başka. Ben Toyotanın 1.4 dizel motorunu, Focusun 1.6 ve Jettanın 1.6 dizel motorlarını ayrıca bir üst segmentteki Mondeo 1.6 ve Passat 1.6 dizel motorlarını teorik olarak inceledim fabrika teknik verilerinede bakınca Corollanın motorunu beygir gücü. torku, hızlanması konularında rakiplerinin gerisinde buldum. Bu benim için bir kriter. Alan arkadaşlarda kazasız belasız binsinler muhakkak onlarda o kadar parayı verirken  araştırmışlardır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Temmuz 17, 2011, 22:26:02 »
Gökhan YILMAZ   bey, ben kullanıcı profilinde araç kısmına Toyota kullananlar haricindekilere mecburen başka araç yazıldığı için bu durumu site yöneticilerine iletmiştim ama siz bana cevap verdiniz. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum, çokmu derseniz çok fazla değil. Bu bence yapılmış olan bir hata ve düzeltilmeside bu foruma hiç birşey kaybettirmez. Önceki mesajlarımda da yazmıştım bu foruma kaydolmamdaki amaç, almayı düşündüğüm dizel corollayı araştırma maksadıydı.
Kemal abinin yerine cevap vermek te bana düşmez ama Hondayı sat kurtul tavsiyeniz açıkçası biraz anlamsız geldi . Söylediğiniz markada dünya çapında bir marka ve kendini ispatlamış.Yani bu demek değilki Toyota süper kalitede bir marka diğer markalarda sadece ayağını yerden kesiyor. Bunu şöyle açıklayayım, herşeyin ilki insanda farklı bir izlenim bırakır gençliğe adım attığım ilk yıllarda mobylette marka bir motorum vardı hala şu an nadir de olsa bu motorlardan görsem içim cız eder. Bu o zaman için yaşadığın hatıralarla alakalı bir durum.
Birde siz nasılki araç alırken kendinize kriterler belirlemişseniz. Herkeste kendi çapında muhakkak bir kriter belirliyordur. Herkesin kriteri kendine diyelim
Mesela benim kriterlerim arasında 1.4 motorlu dizel Corolla şu an için yok. Bir arkadaşımın arabasını kullanırım, test sürüşü yaparım çok beğenirim orası da başka. Ben Toyotanın 1.4 dizel motorunu, Focusun 1.6 ve Jettanın 1.6 dizel motorlarını ayrıca bir üst segmentteki Mondeo 1.6 ve Passat 1.6 dizel motorlarını teorik olarak inceledim fabrika teknik verilerinede bakınca Corollanın motorunu beygir gücü. torku, hızlanması konularında rakiplerinin gerisinde buldum. Bu benim için bir kriter. Alan arkadaşlarda kazasız belasız binsinler muhakkak onlarda o kadar parayı verirken  araştırmışlardır.
Sevgili Halil Bey başka marka yazılmasından şikayetçi oluyorsunuz da isminizin altında başka marka kullanmanıza rağmen ve forumda başka marka kullancısı olduğunuzun belirtilmesinden şikayetçi olmanıza rağmen neden aktif toyotacı yazmasından rahatsız olmuyorsunuz çok merak ediyorum. Tabi ki Honda'ya sat kurtul demem anlamsız. Kemal abi bu site de sorun bildiren herkese espiri olsun diye sat kurtul cevabı verdiği için ben de ona atıfta bulunmuştum. Kriter konusunda da ben de zaten yazdığım cevapta herkesin anlamlı veya anlamsız kriterlerinden bahsetmiştim. Yani sizin dediğiniz gibi herkesin kriteri kendisine. Ama benim asıl demek istediğim ufak tefek sorunları büyüterek kronikleştiren arkadaşlarımın yanlış söylem ve şikayetleri. Lütfen yeni araç almak isteyenler araçtan ne beklentisi varsa ona göre araştırıp alsın ve almış olanlara da saygı göstersin. Bakın siz ne güzel araştırmışsınız karar aşamasındasınız anladığım kadarı ile size de doğru karar vermeniz dileği ile hayırlısı olsun.
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Temmuz 17, 2011, 23:04:14 »
herkese merhabalar ben toyotayı savunmuyorum 2011 model araçta iki kere yolda kaldım  ancak ikisindede ilkinde evime yakındı aracım çekildi evime bırakıldım ikincisinde istanbulda bozuldu bu sefer araç çekildi geçici araç tahsis edilidi bir hafta sonra istanbuldan silivriye araç kapıma getirildi kendi araçları alındı hiçbir ücret ödemeden bu kadar hizmet her marka sanmıyorum müşterisine böyle davransın  kabul ediyorum bende ilk bozulduğunda çok kızdım bu arabaya nasıl güvenip yola çıkarımdiye şimdi aracamı değil servise güveniyorum ve kesinlikle bir sonraki seçimim gene toyota şimdisiz söyleyin böyle bir hizmet görünce insan fanaikleşmezmi?
2003 subaru impreza  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Temmuz 17, 2011, 23:16:45 »
herkese merhabalar ben toyotayı savunmuyorum 2011 model araçta iki kere yolda kaldım  ancak ikisindede ilkinde evime yakındı aracım çekildi evime bırakıldım ikincisinde istanbulda bozuldu bu sefer araç çekildi geçici araç tahsis edilidi bir hafta sonra istanbuldan silivriye araç kapıma getirildi kendi araçları alındı hiçbir ücret ödemeden bu kadar hizmet her marka sanmıyorum müşterisine böyle davransın  kabul ediyorum bende ilk bozulduğunda çok kızdım bu arabaya nasıl güvenip yola çıkarımdiye şimdi aracamı değil servise güveniyorum ve kesinlikle bir sonraki seçimim gene toyota şimdisiz söyleyin böyle bir hizmet görünce insan fanaikleşmezmi?

Ahmetcim sat  efsane  al , model düşür  ( 93-97 ) :) , benzin  bitmediği sürece yolda   kalmassın :) , işin  esprisi bi yana  sorunsuz  olarak  bilinir  Toyota.  konforu, dayanıklılıgı, performansı  belli araçlarında  taşır. ama  hala  adam akıllı araç  çizemeyen mühendisleri  var :D ,  çizilen araçlarda  bizim  memlekette  yok o  ayrı :P
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Temmuz 18, 2011, 00:42:16 »
Gökhan YILMAZ   bey, iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Evet bizim gibi kökten zengin olmayanlar, bir araba için o kadar para verilecekse  en iyisinin olmasına gayret ediyor. Bende şu an araştırma aşamasındayım. Araştırmalarımda genelde forumlarda oluyor. Tabiki asılsız bilgilerde forumlarda mevcut ama forumları biraz takip ettiğinde hangi söylenen doğru hangileri yanlış bir ayıklama yapılabiliyor.
Araç kısmına herkesin kendi arabasını yazabilmesi konusunda hala doğru düşündüğüme inanıyorum. Bu forumda farklı marka araç kullananların araçlarını niye yazamadıklarını hala anlamış değilim. Bunuda size söylemiyorum site yöneticilerine söylüyorum.
Profilimde aktif toyotacı yazmasından hiç şikayetçi değilim o mesaj sayımla alakalı yine site yönetiminin belirlediği bir durum.
Toyota zaten eskiden beri sevdiğim bir markadır. Benzinli alacak olsam çok yüksek bir olasılıkla corolla alırdım. Ama önceden belirttiğim gibi dizel versiyonu kriterlerime uymuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Temmuz 18, 2011, 00:53:24 »
fanatiklik bizim ülkemizde garip karşılanacak en son düşüncedir.. siyasi partilere bile fanatikleşmiş şekilde bağlanıp oy kullanıyoruz da  toyota fanatikliğinden ne oluyormuş... ayrıca sitede fanatik sayısı çok az.. ben toyota aldığımızda üye olmuştum ve okuduğum mesajlar şaşırtıcı gelmişti... kimisi yeni toyotalardan şikayet ediyor kimisi elindeki arabayı kendi bozup suçu toyotaya atıyor... biraz gezinirseniz toyotanın fanatiğinin az olduğunu ve sitedeki insanların at gözlüğü takmamış saygın bireyler olduğunu farkedersiniz.. ben kendi konumda da bahsetmiştim bundan ama geçen sanayiye gittim ( suç bendeydi :)).. sanayici beni şaşırttı.. adam tanıdıktı hemde... diyor ki bu toyotalar bizim düşmanımız.. neden abi dedim.. bunlar arıza çıkarmaz sen düzgün kullanırsan dedi.. yağına suyuna bak gerisine karışma dedi... bilmeyen adama da tornavida vurdurma sakın diye ekledi ki bu adam japon arabalarının tamircisi.. artık ben bir şey demiyorum
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Temmuz 18, 2011, 05:05:48 »
Gökhan YILMAZ   Ben Toyotanın 1.4 dizel motorunu, Focusun 1.6 ve Jettanın 1.6 dizel motorlarını ayrıca bir üst segmentteki Mondeo 1.6 ve Passat 1.6 dizel motorlarını teorik olarak inceledim fabrika teknik verilerinede bakınca Corollanın motorunu beygir gücü. torku, hızlanması konularında rakiplerinin gerisinde buldum. Bu benim için bir kriter. Alan arkadaşlarda kazasız belasız binsinler muhakkak onlarda o kadar parayı verirken  araştırmışlardır.
haftasonu 36 saat içinde istanbul →çandarlı→istanbul  arası yaklaşık 1000km yol yaptım. malum balıkesir edremit arasında duble yol çalışması var ve  çoğu yerde yol tek şerite düşüyor. doğal olarak sollama ihtiyacı ise hat safhada oluyor. açıkçası benim araç hem dizel hem de mmt olmasına rağmen herhangi bir sıkıntı çekmedim. istediğim ve sollamam gereken her aracı rahatlıkla geçtim. buna rağmen iki kere karşı istikametten ve bir kere de arkadaki aracın hatalı sollamaya kalkışması sebebi  ile 3 kere tehlike yaşadım. işin trajikomik tarafı; markalarını polemik olmasın diye vermeyeceğim bu üç araçta motor hacmi ve güç olarak benim aracımdam daha üst seviyede araçlardı. herhalde ya araçlarına ya da sürücülüklerine çok güvendiler. neyse ki karşılarında egosu yüksek olmayan bir araç ve sürücüsü vardı...
Toyota Corolla 2010 D-4D Elegant MMT Siyah & Bej

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Temmuz 18, 2011, 14:53:32 »
ben de bu konuya çok farklı araçlar kullanmış birisi olarak katılayım istedim.. mesela babam 1997 yılında sıfır km opel vectra almıştı ve biz bu aracı 2005 yılına kadar kullandık toplam 8 senede sıkı durun 320.000 km yol yaptık. ben 18 yaşımı doldurur doldurmaz bu aracın kullanımına dahil olmuştum ve toplamda 5 kere yolda kaldım ve bunun dışında aracın sayısız parçası değişti.
sonuçta öyle ya da böyle araba 320.000 km yol yaptı , çoğu firma bunu garanti edemez (opel dahil). ama özellikle 100.000 den sonra sanayicilerle ahbap olmuştu babam.klima tesisatı bile komple değişmişti
2005 yılında vectra yı herşeye rağmen üzülerek sattık dile kolay 8 yıl benim için ozamanlar etrafıma gururla anlatacağım uzuuun ömürlü bi araçtı. 2005 te corolla hb 1.6 sol aldık yine sıfır km. ve bu aracı da 2010 yılının temmuz ayına kadar kullandık. araba taksi gibi kullanıldı resmen sabahtan akşama ve 2010 a kadar 200.000 km yol yaptık.
arabayı sadece bize ufak geldiği için sattık ve şöyle söyleyeyim 200.000 km boyunca bir kereliğe mahsus marş motorunun kömürü ve sağ arka camdaki ufak elektirik arızası dışında servise uğramadık(bi de periyodik bakımlar:)) evet tasarım olarak bence geride , konfor olarak almanların eline su dökemez vs vs.. ancak şu unutulmamalıdır ki otomobil bir makinadır ve en temel amacı sorunsuz olmaktır.
bir de şahsi kanaatim iki markayı kıyaslamak için ikisine de uzun yıllar binmek gerekir 7-8000 km yol yapıp satıp sonra aaa dünyanın en sorunsuz arabaları çin arabaları bile diyebilir vatandaş:))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #36 : Temmuz 19, 2011, 12:28:59 »
Kesinlikle gürhan, zaten bende yorum okurken, toyota'nın dışında başka araba markalarını da kullanan vatandaşların yorumlarını daha bir özenle okurum. Bu forumu seçmemin önemli bir nedeni de bu zaten. Daha önce başka marka da kullanan kullanıcılar, çoğunlukla burda. Haliyle daha verimli yorumlar görüyoruz. Mesela Opel forumda, adamın bi arabası olmuş o da opel marka. Başlamış gözü kara övmeye :D Bu noktada insanları 3'e ayarabiliriz:

1-)Sadece başka marka kullanıp, hala başka marka kullananlar
2-)Sadece toyota kullanıp, hala toyota kullananlar
3-)Hem başka marka hem de toyota kullanıp, hala toyota kullananlar  8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Temmuz 19, 2011, 12:36:46 »
bunu bir anket yapın ben 3. maddeye dahilim.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Temmuz 19, 2011, 13:44:23 »
Kesinlikle gürhan, zaten bende yorum okurken, toyota'nın dışında başka araba markalarını da kullanan vatandaşların yorumlarını daha bir özenle okurum. Bu forumu seçmemin önemli bir nedeni de bu zaten. Daha önce başka marka da kullanan kullanıcılar, çoğunlukla burda. Haliyle daha verimli yorumlar görüyoruz. Mesela Opel forumda, adamın bi arabası olmuş o da opel marka. Başlamış gözü kara övmeye :D Bu noktada insanları 3'e ayarabiliriz:

1-)Sadece başka marka kullanıp, hala başka marka kullananlar
2-)Sadece toyota kullanıp, hala toyota kullananlar
3-)Hem başka marka hem de toyota kullanıp, hala toyota kullananlar  8-)
evet ben 3. sınıfa üyeyim.. ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim bir mercedes alacak param olmadığı sürece toyotaya devam..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Temmuz 19, 2011, 13:46:46 »
4-) Hem başka marka kullanıp hemde toyota kullanıp hala başka marka kullananlar  Bende buraya üyeyim :)
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah