0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.33 benzinli yetiyorsa 1.4 dizel heralde ki yeter:)
Ben daha iyisini alana kadar en iyi Toyota Hasta etmeyin adamı
Allah allah, yahu ben mi sadece bu corollanın performansından şikayetçi değilim. Yoksa araçdan performans adına pek fazla bişey beklemediğim için mi bana böyle geliyor acaba. 10 derece ye kadar ki olan yokuşlarda vites küçültme ihtiyacı duymuyorum. Motor çalışıyomu çalışmıyo mu hissedemiyrsun zaten.(Dizel motor üstelik) Belki 100 km ye 11 sn nin altında ulaşamıyorum ama kalkışlarımda hiç bir zorlanma hissetmiyorum. 1.4 motorla 1388 kg lik bir aracı bu şekilde taşıyan başka marka varsa söyleyin. Gidiym bi de ben görüp araştırayım...
Gökhan YILMAZ bey, ben kullanıcı profilinde araç kısmına Toyota kullananlar haricindekilere mecburen başka araç yazıldığı için bu durumu site yöneticilerine iletmiştim ama siz bana cevap verdiniz. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum, çokmu derseniz çok fazla değil. Bu bence yapılmış olan bir hata ve düzeltilmeside bu foruma hiç birşey kaybettirmez. Önceki mesajlarımda da yazmıştım bu foruma kaydolmamdaki amaç, almayı düşündüğüm dizel corollayı araştırma maksadıydı. Kemal abinin yerine cevap vermek te bana düşmez ama Hondayı sat kurtul tavsiyeniz açıkçası biraz anlamsız geldi . Söylediğiniz markada dünya çapında bir marka ve kendini ispatlamış.Yani bu demek değilki Toyota süper kalitede bir marka diğer markalarda sadece ayağını yerden kesiyor. Bunu şöyle açıklayayım, herşeyin ilki insanda farklı bir izlenim bırakır gençliğe adım attığım ilk yıllarda mobylette marka bir motorum vardı hala şu an nadir de olsa bu motorlardan görsem içim cız eder. Bu o zaman için yaşadığın hatıralarla alakalı bir durum.Birde siz nasılki araç alırken kendinize kriterler belirlemişseniz. Herkeste kendi çapında muhakkak bir kriter belirliyordur. Herkesin kriteri kendine diyelimMesela benim kriterlerim arasında 1.4 motorlu dizel Corolla şu an için yok. Bir arkadaşımın arabasını kullanırım, test sürüşü yaparım çok beğenirim orası da başka. Ben Toyotanın 1.4 dizel motorunu, Focusun 1.6 ve Jettanın 1.6 dizel motorlarını ayrıca bir üst segmentteki Mondeo 1.6 ve Passat 1.6 dizel motorlarını teorik olarak inceledim fabrika teknik verilerinede bakınca Corollanın motorunu beygir gücü. torku, hızlanması konularında rakiplerinin gerisinde buldum. Bu benim için bir kriter. Alan arkadaşlarda kazasız belasız binsinler muhakkak onlarda o kadar parayı verirken araştırmışlardır.
herkese merhabalar ben toyotayı savunmuyorum 2011 model araçta iki kere yolda kaldım ancak ikisindede ilkinde evime yakındı aracım çekildi evime bırakıldım ikincisinde istanbulda bozuldu bu sefer araç çekildi geçici araç tahsis edilidi bir hafta sonra istanbuldan silivriye araç kapıma getirildi kendi araçları alındı hiçbir ücret ödemeden bu kadar hizmet her marka sanmıyorum müşterisine böyle davransın kabul ediyorum bende ilk bozulduğunda çok kızdım bu arabaya nasıl güvenip yola çıkarımdiye şimdi aracamı değil servise güveniyorum ve kesinlikle bir sonraki seçimim gene toyota şimdisiz söyleyin böyle bir hizmet görünce insan fanaikleşmezmi?
Gökhan YILMAZ Ben Toyotanın 1.4 dizel motorunu, Focusun 1.6 ve Jettanın 1.6 dizel motorlarını ayrıca bir üst segmentteki Mondeo 1.6 ve Passat 1.6 dizel motorlarını teorik olarak inceledim fabrika teknik verilerinede bakınca Corollanın motorunu beygir gücü. torku, hızlanması konularında rakiplerinin gerisinde buldum. Bu benim için bir kriter. Alan arkadaşlarda kazasız belasız binsinler muhakkak onlarda o kadar parayı verirken araştırmışlardır.
Kesinlikle gürhan, zaten bende yorum okurken, toyota'nın dışında başka araba markalarını da kullanan vatandaşların yorumlarını daha bir özenle okurum. Bu forumu seçmemin önemli bir nedeni de bu zaten. Daha önce başka marka da kullanan kullanıcılar, çoğunlukla burda. Haliyle daha verimli yorumlar görüyoruz. Mesela Opel forumda, adamın bi arabası olmuş o da opel marka. Başlamış gözü kara övmeye Bu noktada insanları 3'e ayarabiliriz:1-)Sadece başka marka kullanıp, hala başka marka kullananlar2-)Sadece toyota kullanıp, hala toyota kullananlar3-)Hem başka marka hem de toyota kullanıp, hala toyota kullananlar