Gönderen Konu: karakaçanım Pug 206 Plus Vol2. :))))  (Okunma sayısı 9231 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: karakaçanım Pug 206 Plus Vol2. :))))
« Yanıtla #40 : Temmuz 12, 2011, 09:53:22 »
Metin abi valla Bravoyada bakıyorum

Auris Dizel  1.4 D-4D Comfort Plus M/M  90HP 205 NM tork  M/M vites  51000 TL   

Bravo 1.6 Multijet  Sport Style paket 120HP 300NM Tork Dualogic vites 51000TL

Bravoda Komple çam tavan SkyDome + Cruise Control + 17 inç jant + 225 /45/ 17 lastik + far sensörü + yağmur sensörü + kumandadan kapanan aynalar ve camlar  varda var abi full dolu paket , aracın içide çok güzel geçen gün baktım kadife koltuklar, kırmızı dikişler, Carbon ön göğüs , metal pedal seti vs vs

valla ben bu koşullarda Bravo alırım şahsen , Aurisini hem donanım eksikliği hemde sorun yaşatması beni kendinden uzaklaştırıyor :(

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Temmuz 12, 2011, 09:53:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Temmuz 12, 2011, 10:01:04 »
Bak tabiki ve hatta iki seçenekten Bravo daha mantıklı evet. Ama Golf'ede bak derim o paraya sanırım Fiatın aracından her anlamda kaliteli bir alman Golf 'te yakışıklı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #42 : Temmuz 12, 2011, 10:24:38 »
metin abi orta donanım golf 53800TL bikaç parça donanım ekleyince 58000 tl yi buluyor :(  golfude nedense haz etmiyorum ben aslında VW yi hazetmiyorum, müdürümde yeni passat var araba daha 2000km de ve marş motoru arızası verdi :(  ayrıca içindeki kaplama 3 5 yılda soyuluyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Temmuz 12, 2011, 10:29:07 »
metin abi orta donanım golf 53800TL bikaç parça donanım ekleyince 58000 tl yi buluyor :(  golfude nedense haz etmiyorum ben aslında VW yi hazetmiyorum, müdürümde yeni passat var araba daha 2000km de ve marş motoru arızası verdi :(  ayrıca içindeki kaplama 3 5 yılda soyuluyor

Oooyy !!! Eledik vw 'ni o zaman. Hayırlısı diyelim merakla bekliyoruz araç marka-model seçimini :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Temmuz 12, 2011, 10:43:13 »
2 seçenek var oda bravo ve auris ama şuanda bravo daha iyi gibi duruyor.. Fiestaya baktın mı Mesut abicim ?
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Temmuz 12, 2011, 11:03:55 »
Fietsa bana küçük Ercü ;) benim pejoda fiesta ile aynı büyüklükte bu bana yetse zaten değiştirmem az yakıyor zaten :D

Metin abi şuan aklımda hep Bravo var işin aslı,  işyerindeki arkadaşım Fiat linea aldı dizel düz vites 33000TL ye ama kapıların kapanışını bi gör inan toyotanınki gibi tok kapanıyor, koltuk kumaşları çok iyi , bagaj kaplaması işçilik çok iyi gerçekten , arabayı yakından görmeden laf atardım hep ama inan iyi yapıyorlar artık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Temmuz 12, 2011, 11:06:13 »
Fietsa bana küçük Ercü ;) benim pejoda fiesta ile aynı büyüklükte bu bana yetse zaten değiştirmem az yakıyor zaten :D

Metin abi şuan aklımda hep Bravo var işin aslı,  işyerindeki arkadaşım Fiat linea aldı dizel düz vites 38000TL ye ama kapıların kapanışını bi gör inan toyotanınki gibi tok kapanıyor, koltuk kumaşları çok iyi , bagaj kaplaması işçilik çok iyi gerçekten , arabayı yakından görmeden laf atardım hep ama inan iyi yapıyorlar artık

Babamda dizel almak istiyor linea alayım falan diyor reklamlarda gördükçe ama ben karşı çıkıyorum cidden bu kadar iyimi Mesut abi ???
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Temmuz 12, 2011, 11:27:18 »
Ercü emin ol bindiğin corolladan daha kaliteli malzemesi, valla ben şok oldum bi fiat bayisine gidip incele bence ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Temmuz 12, 2011, 11:30:20 »
Ercü emin ol bindiğin corolladan daha kaliteli malzemesi, valla ben şok oldum bi fiat bayisine gidip incele bence ;)

Okadar olacağını zaneetmiyorum ama kapıları iyidir lafım yok ama iç döşemesi konsol kadar kaliteli olacağını zannetmiyorum.. Neyse tatil dönüşü gideyim bir uğraıyayım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Temmuz 12, 2011, 11:40:45 »
Metin abi şuan aklımda hep Bravo var işin aslı,  işyerindeki arkadaşım Fiat linea aldı dizel düz vites 38000TL ye ama kapıların kapanışını bi gör inan toyotanınki gibi tok kapanıyor, koltuk kumaşları çok iyi , bagaj kaplaması işçilik çok iyi gerçekten , arabayı yakından görmeden laf atardım hep ama inan iyi yapıyorlar artık

Şirkette filo araçlarımız var linea 2010 modeller, bir türlü sevemedim pazarlamacılarımız kullanıyorlar. Fırsat buldukça burada olduklarında bizde kullanıyoruz araçları ama yok ya benim toyota ile kıyaslıyorum her araca bindiğimde tat vermiyor. Yakıt ve bagaj anlamında oldukça iyi ama ona lafım yok :) Bagaj hacmi oldukça büyük ve anlam veremediğim çok yer kaplayan ön konsolu aracın içini fazlasıyla daraltmış bence ;) Tabi yıl 2011 Fiat markası Türkiye'nin büyük bir kesiminin tercih edilen markası olması da cezbediyor aslında. Bunun yanında gelişen otomotiv sektörünün vermiş olduğu rekabet hırsı da mecburen kaliteyi arttırma yönünde, potansiyeli indirmek yerine artırma yöntemi ile büyük bir kitleye her anlamda cevap verebilen marka halini koruyor. Öncesindeki plastik aksamı ve mekanik aksamına göre şu anki Fiat marka tercih edilebilir durumda olduğu söylenebilir. Ama şu var garanti kapsamında servis kullanılacaksa, bir honda kadar, bir toyota kadar servis bakım maliyetleri maalesef yine var ;) İnsan en azından işin bu yönünde biraz daha ekonomi aramıyor değil ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Temmuz 12, 2011, 12:02:10 »
Bravo al abim affetme al gitsin :) hele fiat yeni uygulamalar çıkardı ekonomi için flaştan cd çalara birşey aktarıyosun falan al bravoyu bak keyfine millet kalite yükseltirken toyota iyice düşürüyor boşver gitsin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Temmuz 12, 2011, 12:24:24 »
Bravo tamam da Linea'yı bırakın lütfen yaa, yarışlarda 3 4 defa kullanma şansım oldu bu kadar dengesiz güvensiz, ikeadan alınmış gibi sağı solu 15000 20000 km'lerde dökülen bir araç olamaz, 10 12 araç içerisinde genelde kaza yaşanan araçlar Linea'lar oluyordu. Sadece yay değişimi ile falan açıklanamayacak kadar kötü bir araç bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Temmuz 12, 2011, 12:52:56 »
Arda kısmet bakalım sonuçta hemen almıycam seneye :) umarım ozamana kadar daha güzel yeni araçlar çıkar :D

Doğan yol tutuşuna birşey diyemem ama içerde kullanılan mazleme güzel Linea bile olsa iyi iş çıkarmışlar üstelik dikkat edersen dizeli 33,000TL   yani 33,000 TL lik bir araca göre çok iyi iş çıkarmışlar,  Bravo 51000TL eminim çokta daha kaliteli yapmışlardır. görüzcez bi test sürüşüne çıkayımda :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • gönül ister GTİ cüzdan der TDİ
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Temmuz 12, 2011, 21:54:44 »
yakıt tüketiminden memnun musunuz mesut bey :) hesaplamalar ne yönde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Temmuz 12, 2011, 22:13:22 »
yahu Şuray abinin tişörtü süper olmuş, ben de istiyorum...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Temmuz 13, 2011, 01:02:57 »

yakıt tüketiminden memnun musunuz mesut bey :) hesaplamalar ne yönde

Mehmet bey size kısa bir cümle ile açıklıyayım :) 150 TL lik Mazot ile 1100km yol yapıyor şehir içi şehir dışı karışık :D   memnunum tabiki :D

yahu Şuray abinin tişörtü süper olmuş, ben de istiyorum...

Ben kesik attım ona :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Temmuz 13, 2011, 01:13:18 »
harika rakamlar :) 308 1.6 hdi ile 30 tl ye şehir içi (ankara) 180 km yaptım bende.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Temmuz 13, 2011, 01:14:58 »
kasa ağır olmasına rağmen iyi yakmış 166 kuruş :) benimde bu ortalama ile 135 kuruş yakıyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Temmuz 13, 2011, 01:17:40 »
evet rakamlar cidden güzel, sanırım benim bu değerde auto6R'nin de etkisi büyük :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Temmuz 13, 2011, 01:19:08 »
evet çok met ediliyor pejo forumlarında :) arada sırada bu araçla ilgili bilgi almak için oralarada takılmaya başladım mağlesef :D