0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
metin abi orta donanım golf 53800TL bikaç parça donanım ekleyince 58000 tl yi buluyor golfude nedense haz etmiyorum ben aslında VW yi hazetmiyorum, müdürümde yeni passat var araba daha 2000km de ve marş motoru arızası verdi ayrıca içindeki kaplama 3 5 yılda soyuluyor
Fietsa bana küçük Ercü benim pejoda fiesta ile aynı büyüklükte bu bana yetse zaten değiştirmem az yakıyor zaten Metin abi şuan aklımda hep Bravo var işin aslı, işyerindeki arkadaşım Fiat linea aldı dizel düz vites 38000TL ye ama kapıların kapanışını bi gör inan toyotanınki gibi tok kapanıyor, koltuk kumaşları çok iyi , bagaj kaplaması işçilik çok iyi gerçekten , arabayı yakından görmeden laf atardım hep ama inan iyi yapıyorlar artık
Ercü emin ol bindiğin corolladan daha kaliteli malzemesi, valla ben şok oldum bi fiat bayisine gidip incele bence
Metin abi şuan aklımda hep Bravo var işin aslı, işyerindeki arkadaşım Fiat linea aldı dizel düz vites 38000TL ye ama kapıların kapanışını bi gör inan toyotanınki gibi tok kapanıyor, koltuk kumaşları çok iyi , bagaj kaplaması işçilik çok iyi gerçekten , arabayı yakından görmeden laf atardım hep ama inan iyi yapıyorlar artık
yakıt tüketiminden memnun musunuz mesut bey hesaplamalar ne yönde
yahu Şuray abinin tişörtü süper olmuş, ben de istiyorum...