0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
10 ay uzun bi süre okadar tutamam kendimi ama kızımın doğmasına 2,5 ay kaldı eğer okadar sabredersem çocuk doğunca takmam zaten bu arada forum accayip ilgisiz pejo olduğu için Toyotamızın fotolarını koyunca 12 13 sayfa yazı yazardı herkes
leyleğim benim
Tamam 2.5 daha dayanırsın inanıyorum abicim Auris gelince 20 sayfaya çıkacağına inanıyorum abicim Hem herkes tatildedir şuanda ondan yani Önemli olan araba değil aramızdaki ilişkiler yahu
, Elleme abim nasipse auris'e yaparsın herşeyi
Metin abi bende bundan korkuyorum benim corollada heryer yumuşaktı aurislerde içi komple plastik yahu
maalesef Olmadı Corolla bak yine Renk beyaz olsun bu sefer
Metin abi eşimde arabayı kullanmak istediği için otomatik ve HB bir araç arıyoruz bende ekonomik olsun diye dizel istiyorum bu durumda Toyota'dan birtek Auris, Fiat'tan Bravo , Kia'dan Ceed , Audi'den A4 (kendimi zorlamam lazım para konsuunda) bu tarz araştırma içindeyim şimdi
Ardacım çok teşekkür ederim Berenimin adınıda hatırlıyorsun
Arda neyapıyosun çocukla güzel kardeşim bizede öyrette bilelim lazım olucak bikaç ay sonra
O zaman zorla kendini A4 yakışır Mesut
abi çokta zorlamak istemiyorum aradaki 10 15 bin TL farkı kızım için ayırsam daha güzel olmazmı ?
Metin abi bende Toyota almayı çok istiyorum 97 de babam AE101 alıp eve geldiğinde hayran kalmıştım arabaya ve hep içinde otururdum saatlerce sonra 2005 te bendeki corollayı aldık yaklaşık 14 yıldır Toyotaya biniyoruz ama yeni toyotalar eskisi gibi sağlam değil forumda sorunları okudukça iki kere düşünüyorum Toyota konusunda , yahu Fiat multijet motorları nekadar sağlam Toyota D4D yi neden bukadar sağlam yapamadı ? Toyotanın Fiattan ne eksiği var ki ? yok yağ yakıyor, yok Turbo arızası çıkıyor valla kara kara düşünüyorum ne alıcam diye !geniş bagaj konusunda ise dediğim gibi eşimde arabayı kullanmak istiyor ve o nedenle kısa bir araba seçmek zorundayım ben uzun araba kullanamam illaki HB olucak diyor ayrıca sedanlara yaşlı arabası diyor yani benim alacağım araba 1-Dizel olmalı 2- HB olmalı 3- Otomatik vites olmalı 4- sorunsuz olmalı