0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
demekki bana döküleni denk gelmiş
abi amcamda albea var düz 05 model sıfır aldı aracı ve araç hep van ercişte kullanıldı pekte temiz bir memleket değil amcam araca bakmamasına rağmen araç sıfır gibi halen ben buna dayanarak söyledim
Bravo al abim affetme al gitsin hele fiat yeni uygulamalar çıkardı ekonomi için flaştan cd çalara birşey aktarıyosun falan al bravoyu bak keyfine millet kalite yükseltirken toyota iyice düşürüyor boşver gitsin...
2 sene sadece şehirler arası kullandım dökülenden kastım tamponu falan düşmüyor yani öyle bir şey bekleme zamanla tampon kaporta arası mesafe açılmaya başladı içindeki herşey tıngırdamaya başladı kasisten geçerken sanki motor sallanıyodu demem o ki sağlam değiller ama fiyatlarındanda belli bu durum yedek parçası ucuz kornaya azcık sert basmıştım bir kere direksiyonun airbag kapağı kırılmıştı bereket eair bag açılmadı fiata kötü demiyorum aksine fiyatlarına göre çok güzel ve kalitesinide 1.3 multijet motorla kanıtladı zaten
Arda kusura bakmada ailede arabalara bakmamak genetik mi çok merak ediyorum Baban sizin arabayada bakmıyordu
Peki Bravoların tedavülden kalkacağını biliyormusunuz?
sat corollayı kurtul o zaman al bi albea bak keyfine