0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim kasadan sonra torpidoyu plastiğe çevirdiler ya o zaman dedim artık kalite düşmeye başladı diye toyotada çalışanlara kaizen felsefesi kapsamında maliyeti düşürücü öneriler karşılığı parasal ödüllerin verildiğini biliyorum. Mesela arka stoplarda tek geri vites lambası gibi bir sürü göze ufak gözüküp toplam maliyette çok büyük tasarruf sağlayıcı öneriler.
Emre sağolasın dostum da Focus dizel otomatik yok mağlesef ya yeni kasasında var onlarda bir uçmuşki sorma
10 ay uzun bi süre okadar tutamam kendimi ama kızımın doğmasına 2,5 ay kaldı eğer okadar sabredersem çocuk doğunca takmam zaten bu arada forum accayip ilgisiz pejo olduğu için Toyotamızın fotolarını koyunca 12 13 sayfa yazı yazardı herkes
Metin abi valla Bravoyada bakıyorum Auris Dizel 1.4 D-4D Comfort Plus M/M 90HP 205 NM tork M/M vites 51000 TL Bravo 1.6 Multijet Sport Style paket 120HP 300NM Tork Dualogic vites 51000TL Bravoda Komple çam tavan SkyDome + Cruise Control + 17 inç jant + 225 /45/ 17 lastik + far sensörü + yağmur sensörü + kumandadan kapanan aynalar ve camlar varda var abi full dolu paket , aracın içide çok güzel geçen gün baktım kadife koltuklar, kırmızı dikişler, Carbon ön göğüs , metal pedal seti vs vsvalla ben bu koşullarda Bravo alırım şahsen , Aurisini hem donanım eksikliği hemde sorun yaşatması beni kendinden uzaklaştırıyor
fiat almak böyle mantıklı ama 3 senede dökülmeye başlıyolar uzun vade de kullanılmıyolar
Fiatlar okadarda çabuk dökülmüyor hocam hele Mesut abi gibi biri bakacaksa arabaya sanmam...