Gönderen Konu: Yeni Hyundai Elantra Satışa Sunuldu  (Okunma sayısı 8955 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Yeni Hyundai Elantra Satışa Sunuldu
« : Haziran 16, 2011, 16:18:11 »
 1.6 D-CVVT MODE 41.800 TL 0 TL 41.800 TL 1.6 D-CVVT MODE OTM 44.550 TL 0 TL 44.550 TL 1.6 D-CVVT PRIME OTM 49.800 TL 0 TL 49.800 TL
http://elantra.hyundai.com.tr/
donanım tasarım çok iyi ..ama fiyatlar  yüksek... corolla elegant otomatik -elentra prime otomatik aynı seviyede..fiyatları düşürmesi gerekir.

Toyota Club Türkiye

Yeni Hyundai Elantra Satışa Sunuldu
« : Haziran 16, 2011, 16:18:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Yeni Hyundai Elantra Satışa Sunuldu
« Yanıtla #1 : Haziran 16, 2011, 16:31:30 »
çok para...
ama gönlüm efsaneden yana...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 17, 2011, 11:18:27 »
Bence çok fazla değil fiyat seviyesi.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 17, 2011, 11:23:05 »
Corolla'nın yeni rakibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 17, 2011, 11:53:52 »
1.6 D-CVVT MODE 41.800 TL 0 TL 41.800 TL 1.6 D-CVVT MODE OTM 44.550 TL 0 TL 44.550 TL 1.6 D-CVVT PRIME OTM 49.800 TL 0 TL 49.800 TL
http://elantra.hyundai.com.tr/
donanım tasarım çok iyi ..ama fiyatlar  yüksek... corolla elegant otomatik -elentra prime otomatik aynı seviyede..fiyatları düşürmesi gerekir.

Bence de fiyatı gayet makül aracı 2 ay öncesinden izlemeye almıştım fiyatının daha yüksek olmasını bekliyordum bu fiyat ile rakiplerine kök söktüreceği kesin yeni Civic bir hüsran Corolla'da ona keza ehh ne yalan söyleyeyim Corolla almamış olsam kesinlikle tercih edeceğim bir araç olurdu Corollanın elagant donanımıyle bile arasında donanım seviyesinde müthiş fark var iç ve dış dizaynıda çok hoş Mitsubishi Carisma'da kullanılan GDI motor seçenekleriyle gelecekti Carisma hüsran yaşadı bilenler bilir fakat motor değişmiş sanırım Toyotalarda kullanılan benzinli motorların özelliklerine yakın bir motorla geldi değişken subaplı cvvt 132 hp ve yakıt sarfiyatı rakipleriyle aynı seviyelerde 5 yıl hyundai Getz kullandım ve genel anlamda memnundum hiç bir sorun yaşamadım Hyundai son yıllarda müthiş bir gelişim gösterdi ve Dünya'da ilk 5 arasında yeni Elentra'da Amerika'da 18 ödül almış

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 17, 2011, 11:57:24 »
aracın reklamlarını görünce internete koşup sitesinden inceledim; iç ve dış tasarımı görünce sadece "bu arabayı istiyorum" dedim,,  :alkis:
ben bayıldım yani bu arabaya, çok akıcı bir tasarımı var, motoru da gayet tatmin edici, fiyatları da aslında okadar çok sayılmaz bence, benzer sınıflarıyla aynı gibi,, ama çok güzel otomobil yapmışlar yahu,, :D  yani şunun yanına bi civic koysalar, hondaya dönüp bakmam bile, kesinlikle,,  ::)
5,0lt/100km
urban drive

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Haziran 17, 2011, 12:30:06 »
arkadaşlar neolursa olsun hyundai kore malı... nefsinizi köreltin bence 4 milyar için ben katileyi (yeni astra sport modeli sadece otomatik vites değildi) seçtim asla pişman değilim. hyundai elentra teknik verilerinde bile benim aracımdan fazla yakıyor benzinli modeli bide şöyle bir durum var oteknik verileri nasıl hesaplıyolarsa anlamış değilim çok daha fazla yakacaktır... donanıma gelince vsc olsa neolur olmasa neolur. benim için önemli olan abs ba ebd ani frende hemen durmalı araç... vsc yi anlatayım kendime göre yollarımız zaten çok güzel ankaradan izmite 11.30 kuruş ödememe rağmen her gidişimde kesin yol çalışması oluyor. artık her yerde radar kameraları bulunmakta 120 km hızla yolda giderken diyelim olurda gidersek zaten bianda alageyik çıktı önümüze vsc olsa neolur olmasa neolur. resmen donanımlar bana göre pazarlama şekli... şunuda eklemek istiyorum. bundan 10 sene önce yollarımız daha kötüydü araçlarımız ortalama sağlamlıktaydı. araç sayısı bukadar çok değildi. hız kurallarına uyup yollarına göre yolda seyredersek kaza yapmamız imkansız bana göre...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 17, 2011, 12:34:31 »
ARkadaşlar Hyundai ilk çıktığında şimdi bizim Çin arabalarına baktığımız gibi bakıyordu herkes ve şu an geldiği nokta ortada. KEndini kabul ettirdi artık. Büyük ihtimalle de yakında aynı şeyi çin arabaları yapacak.
Vay be Hyundai excelleri hatırlıyorum da adamlar nerden nereye geldi.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 17, 2011, 12:54:07 »
Bence bu fiyata alınabilecek güzel araçlardan biri , ama tasarım olarak accent blueya bennzemesi satış olanlarını düşürecek gibi görünüyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 17, 2011, 13:23:06 »
Yanlız yeni Cerato nun da bu araçtan aşağı kalır yanı yok.Bazi arkadaşlarımızın da değindiği gibi aracın markası menşei özellikle 2.eli düşünüldüğünde bir çekince.Ben arabayı zevkim için alıyorum denirse o başka.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 17, 2011, 13:27:38 »
Eylül ekim gibi arabayı satmayı düşünüyoruz model yükseltelim biraz dedik babam avensis istiyor ama fiyatları malm bunu görüncede bunada bakabilirim demişti fena değil ama jantlarının göbekleri büyük kolları ince benim zevkime hitap etmiyor açıkçası ama alınabilinir.. Toyota kadar zevk vermiyeceği ortada motoru yakıyor maşallahı var teknik verilerde.. Şehir içi çok fazla.. 41 000 verene kadar buna 2. el az kullanılmış avensis daha iyi olur gibime geliyor :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 17, 2011, 13:54:43 »
Emre abi Bence artık hyundai'ın kalitesi eskisi gibi değil , 2007 yılından sonra toyotadan bile daha kaliteli hale geldiler, Artık bu markanın yeni araçlarına önyargıyla yaklaştığımızı düşünüyorum.
Ayrıca teknik verilerini bir incele bence , bu kadar güçlü 1.6 motor bir arabaya göre bence yakıtı gayet güzel değerler veriyor.

Bakın corollanın 1.6sı ile yada 1.33 ile karşılaştırın , Elantra açık ara önde bence...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Haziran 17, 2011, 14:00:50 »
erdem abicim banamı diyorsun mehmet diye :D bana diyosan garip geliyor :D buzamana kadar hiç mehmet diyen olmamıştı. neyse ben kendi aracımla kıyaslama yaptığım zaman çokta fark göremiyorm. motora gelincede benim aracımdan çok yaktığı veya yakacağı kesin...hyundai katilesini yükseltmiş olabilir ama piyasayada bakmak lazım. honda ve toyotadan vazgeçmeyin diyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 17, 2011, 14:16:06 »
hyundai ve kia son dönemde gerçekten güzel motorlar, güzel tasarımlarla çıkıyorlar karşımıza...
kalite olarak da bence oldukça iyiler...
o eski arabalarındaki basitlik kalmamış...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 17, 2011, 14:28:44 »
Harbiden çok güzeL araba yapmışlar ya, kaliteli mi kalitesiz mi gidip bakıpta görmek lazım. Ama tasarım dehşetmiş :)
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 17, 2011, 14:33:59 »
erdem abicim banamı diyorsun mehmet diye :D bana diyosan garip geliyor :D buzamana kadar hiç mehmet diyen olmamıştı. neyse ben kendi aracımla kıyaslama yaptığım zaman çokta fark göremiyorm. motora gelincede benim aracımdan çok yaktığı veya yakacağı kesin...hyundai katilesini yükseltmiş olabilir ama piyasayada bakmak lazım. honda ve toyotadan vazgeçmeyin diyorlar.
Hakkatten abi yaa :D , Bilin Çaltı işte :P
Yazıp geçiyorum ya dikkat etmemişim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 Corolla comfort extra, AT, CC, AJ
  • 59 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 17, 2011, 17:51:09 »
hyundai hakkında önyargısı olan arkadaşlar için yazıyorum. 18 - 19 haziran elantra test sürüş günleri var . üşenmezlerse gidip bir test etsinler, malzeme kalitesini incelesinler. ben 10 yıl boyunca hyundai kullandım. bakım hariç tek kuruş masraf çıkarmadılar. satarkende üç gün geçmeden istediğim paraya satabildim. şimdi toyota corolla kullanıyorum.
 güney kore 5 - 10 yıla kalmaz japonyayı her alanda geçecektir. bakın samsung, LG gibi markalara sizce sony mi önde yoksa bunlar mı? inşallah bir gün bizde onlar gibi oluruz.
ytahtaci

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
« Yanıtla #17 : Haziran 17, 2011, 20:19:54 »
Bi yakından görün bence şahane araç :) kim ne derse desin hyundai kendini geliştiriyor...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Haziran 17, 2011, 22:22:36 »
kendini geliştirmeyen firma kalmadıki :) pejoda geliştirdi neden gidip toyota aldınız??? neden pejo citroen astra kia almadınız bu markalar istediğiniz donanımı veriyor allah aşkına bana söyleyin. 42 binliraya geçen yıl bu zamanlarda pejo 308 veriyolardı cam tavan dizel 6ileri otomatik... ben kalite dedim. ve bu saydığım markalar toyotadan daha ucuz neden almadınız arkadaşlar... burda gelmiş dizel corollamıza dizel aurisimize c.c. takmıyolar uymuyomuş diye birbirinizi yiyosunuz. biraz gerçekçi olun herkes toyota kalitesini sağlamlığını seçip aldı. toyota clubta kalkmış hyundaiyi övüyorsunuz. nefsinizi kontrol etmesini bilin arkadaşlar... araba = mal nekadar kaliteli olursa nekadar uzun zaman dayanırsa bizim için okadar idealdir. sizin hesabınıza göre herkesin toyotalarını satıp hyundai alması lazım. valla arkadaşlar ben nefsime sahip olduğumdan dolayı mini cooper clubman yerine toyota auris elegant aldım. arabamdan da çok mutluyum. sizde mutlu olun sahip olduklarınızla sükretmeyi bilin arkadaşlar. benim düşüncem bu düşüncelerinizi söyleyin ama benim düşüncelerimi bana karşı tartışma ortamı yaratmayın arkadaşlar lütfen...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 17, 2011, 22:51:12 »
İyide Emre abi toyotaclubcıyız diye başka markaya bakmamak gibi bir anlam çıkarttım bu yazından ve aşırı saçma geldi... burda arabası farklı olanlar ve toyotadan iyi olan araç olduğu için tercih etmişler belli.. Toyota 90larda yakaladığı kaliteyi ve sağlamlığı satıyor açıkçası şuaralar öylese eskisi gibi bir havası yok bana göre ne özelliği var nede sorunsuzluğu var tıkırtısı bol yol sesi bol ve motorunda bir kaç sorunlar çıkıyor... Performansına diyeecek birşeyim yok ama ne bileyim o kadar para verdikten sonra aynı güçteki ve özelliği fazla olan araca yönelmek daha mantıklı sonuçta 2side araba ve ikisininde 2-3 sene garantisi var garanti bitmeden önce satılır masraf açıcağınıda zannetmiyorum bir çok aracın..
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)