0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eskimez ki Serkan abi, TOYOTA 'o' en iyisi sat onu, hız sabitleyicili, cam tavanlı bi dizel al
Erdem söylediklerinde doğruluk payı vardır ama en basitinden yeni accent era yı örnek vereyim sana;Geçenlerde taksi durağının önündeyim sıfır era yı adam çalıştıramadı. Bi ton sövüyordu arabaya. Arabayı iterek çalıştırmaya uğraştılar. Taksiciler hiç memnun değiLdi. Elentra filan üst sınıf araba eminimki çok daha iyidir ama hyundai de bu kötü namı boşuna elde etmedi, etmiyor.
Bende taksiciyim Bizdeki araçlardan biride Accent Era Çok memnunuz Bizdeki araba daha 250.000de ama halen her yönden sıfır gibi Eraların iç mekanında ucuz ama dayanıklı parça kullanmışlar. Mekanik olarakta henüz arıza vermedi bakalım.
Bu gün Hyundai galerisine gittim.Elamtrayı inceledim.Öne bindim.Arkaya oturdum.Bagaja baktım.Anahtarla çalıştırdım.Otomatik orta versiyonunu inceledim.Araba dizayn olarak müthiş.estetik görünüm 10 numara.Yalnız şunu söyleyeyim.Araba benim gibi uzun boylu olanlar için(1.86) kullanımı hiç rahat değil.Nedenine gelince tavan yüksekliği dar.başım üste değiyor.Ön cam çok fazla meyilli.Güneşliği indirdiğiniz zaman önünüzü tam göremiyorsunuz.Alçak olmasından dolayı arkada hiç rahat edemedim.Başım bu sefer iyice değiyor.Ama diz mesafesi iyi.Bagaj normal çok gemiş değil.Plastik aksamı fena değil.Ben öne oturur oturmaz.Hemen rahatsız oldum.Arabayı altından yapsan ne olur.Fazla sportif.ön konsol güzel görünüyor.Arabayla uyumlu.maalesef diyorum.Uzun boylular için değil bu araba.Arabaya baktıktan sonra kendi corollama bindim.İşte farkı burada anladım.Toyotamın tavan yüksekliği ön görüş açısı ve rahatlık.Ön cam daha dik ve içi daha geniş.Olay burada bitiyor zaten.Corollanın rahatlığına ulaşması mümkün değil bu elantranın.Arabamın değerini bir kere daha anladım.Toyotacılar arabanızın değerini bilin.Her yeni çıkan modelleri zamanım oldukça inceliyorum.ve toyotamın farkını anlıyorum.Sağlıcakla kalın.Bu arada 132 ps motoru var.Maksimum hızı Toyotayla aynı 195km(Fabrika değeri)
rahatsada at
:)Toyota ise at.Honda ise atma.