Gönderen Konu: Yeni Hyundai Elantra Satışa Sunuldu  (Okunma sayısı 8957 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Hyundai Elantra Satışa Sunuldu
« Yanıtla #40 : Haziran 21, 2011, 10:43:07 »
eskimez ki Serkan abi, TOYOTA 'o' :D en iyisi sat onu, hız sabitleyicili, cam tavanlı bi dizel al :D

Ben toyotadan yeni kasalarda büyük atak bekliyorum, rakiplerinin gerisinde kaldı. O zaman şeytan dürter kesin bunu satta yeni kasa al diye :) Bu toyotadan sonra alabileceğim bir başka marka varsa o da TOYOTA olur yine :)
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 21, 2011, 10:43:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #41 : Haziran 21, 2011, 11:01:38 »
 bence çok güzel tasarımı var be hyundai marka diye ön yargılı olmamalıyız...
2011 TOYOTA COROLLA D-4D COMFORT EXTRA KAR BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 21, 2011, 15:40:52 »
Erdem söylediklerinde doğruluk payı vardır ama en basitinden yeni accent era yı örnek vereyim sana;

Geçenlerde taksi durağının önündeyim sıfır era yı adam çalıştıramadı. Bi ton sövüyordu arabaya. Arabayı iterek çalıştırmaya uğraştılar. Taksiciler hiç memnun değiLdi. Elentra filan üst sınıf araba eminimki çok daha iyidir ama hyundai de bu kötü namı boşuna elde etmedi, etmiyor.
Bende taksiciyim :D Bizdeki araçlardan biride Accent Era :D Çok memnunuz :) Bizdeki araba daha 250.000de ama halen her yönden sıfır gibi :)
Eraların iç mekanında ucuz ama dayanıklı parça kullanmışlar. Mekanik olarakta henüz arıza vermedi bakalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Haziran 21, 2011, 15:57:06 »
Bende taksiciyim :D Bizdeki araçlardan biride Accent Era :D Çok memnunuz :) Bizdeki araba daha 250.000de ama halen her yönden sıfır gibi :)
Eraların iç mekanında ucuz ama dayanıklı parça kullanmışlar. Mekanik olarakta henüz arıza vermedi bakalım.

hahah taksiciye çattık :D O zaman ne deyim arızasız günler dilerim :)
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Haziran 21, 2011, 22:12:39 »
çok övdüğünüz(daha görmeden nasıl övüyorsanız) aracın test sürüşüne gittim.donanım falan iyi... motor 132 beygir tanıdık geliyor mu?general grupta aurislerde falan var....bagaj geniş ama araba 5 para etmez.o parayı hiç etmez.acayip yakıtı var ve dizeli gelmeyecekmiş!test sürüşü yapılan araç ertesi  sabah çalınmış...biride yerel gazeteye yorum yapmış.artık kimse almaz bu kadar kolay çalınan arabayı diye. çok güldüm okuyunca.anahtarsız çalıştırma bir sürü hava yastığı her bir halt var ama araba sadece tasarım sanmayın .orta şiddette bir kazadan o arabadan sağlam çıkılmaz o hava yastıklarıyla bile.1200 kg.teneke gibi.geri görüş zayıf.çok alçak ve içi çok basık
accentlerin 1000000 km gitmesi yandan orta şiddette bir  kazada ölmenizi engellememiyor.ekonomi ve sağlamlık olmayan arabayı ne yapayım ben yav.kısacası bu araba görüntüden ve yazılardan ibaret.deneyin göreceksiniz.i serisi araçlar daha sağlam.gidip bir hyundai plazadan bakın .
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Haziran 22, 2011, 23:01:24 »
Bugün içinde bulunduğum şehrin Cumhuriyet meydanına Vw ,Opel,Chevrolet,Hyundai ,Mıthsubishi stand açmış yarın hepsini inceleyeceğim kısmetse olmadı sonraki gün.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38800
  • Model Yılı: '10
  • 34 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Haziran 22, 2011, 23:21:05 »
Hyundai Toyota kıyaslaması için 2.el fiyatlarına bakınız yeter arkadaşlar....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Haziran 28, 2011, 21:28:12 »
Bu gün Hyundai galerisine gittim.Elamtrayı inceledim.Öne bindim.Arkaya oturdum.Bagaja baktım.Anahtarla çalıştırdım.Otomatik orta versiyonunu inceledim.Araba dizayn olarak müthiş.estetik görünüm 10 numara.Yalnız şunu söyleyeyim.Araba benim gibi uzun boylu olanlar için(1.86) kullanımı hiç rahat değil.Nedenine gelince tavan yüksekliği dar.başım üste değiyor.Ön cam çok fazla meyilli.Güneşliği indirdiğiniz zaman önünüzü tam göremiyorsunuz.Alçak olmasından dolayı arkada hiç rahat edemedim.Başım bu sefer iyice değiyor.Ama diz mesafesi iyi.Bagaj normal çok gemiş değil.Plastik aksamı fena değil.Ben öne oturur oturmaz.Hemen rahatsız oldum.Arabayı altından yapsan ne olur.Fazla sportif.ön konsol güzel görünüyor.Arabayla uyumlu.maalesef diyorum.Uzun boylular için değil bu araba.Arabaya baktıktan sonra kendi corollama bindim.İşte farkı burada anladım.Toyotamın tavan yüksekliği ön görüş açısı ve rahatlık.Ön cam daha dik ve içi daha geniş.Olay burada bitiyor zaten.Corollanın rahatlığına ulaşması mümkün değil bu elantranın.Arabamın değerini bir kere daha anladım.Toyotacılar arabanızın değerini bilin.Her yeni çıkan modelleri zamanım oldukça inceliyorum.ve toyotamın farkını anlıyorum.Sağlıcakla kalın.Bu arada 132 ps motoru var.Maksimum hızı Toyotayla aynı 195km(Fabrika değeri)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Haziran 29, 2011, 13:52:21 »
TV reklamını da gayet güzel yapmışlar bence.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Haziran 29, 2011, 19:39:33 »
test aracları genelde baz versiyon oluyor. prime modeli anahtarsız çalışıyor...bagajda o tasarıma göre gayet geniş bence.(yaris kullanan biriyim).hız sabitleyici vs prime modelinde var.50 bin gayme o araca verilir ama sonra satarken paranın büyük bir kısmı çöpe atılmış gibi birşey olur.kısacası şahsımca bu segmente göre ucuz ve donanımlı ancak güvenilebilecek bir araç değil.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Haziran 29, 2011, 19:47:02 »
hundayiye o para verilmez

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Haziran 29, 2011, 19:52:06 »
Bu gün Hyundai galerisine gittim.Elamtrayı inceledim.Öne bindim.Arkaya oturdum.Bagaja baktım.Anahtarla çalıştırdım.Otomatik orta versiyonunu inceledim.Araba dizayn olarak müthiş.estetik görünüm 10 numara.Yalnız şunu söyleyeyim.Araba benim gibi uzun boylu olanlar için(1.86) kullanımı hiç rahat değil.Nedenine gelince tavan yüksekliği dar.başım üste değiyor.Ön cam çok fazla meyilli.Güneşliği indirdiğiniz zaman önünüzü tam göremiyorsunuz.Alçak olmasından dolayı arkada hiç rahat edemedim.Başım bu sefer iyice değiyor.Ama diz mesafesi iyi.Bagaj normal çok gemiş değil.Plastik aksamı fena değil.Ben öne oturur oturmaz.Hemen rahatsız oldum.Arabayı altından yapsan ne olur.Fazla sportif.ön konsol güzel görünüyor.Arabayla uyumlu.maalesef diyorum.Uzun boylular için değil bu araba.Arabaya baktıktan sonra kendi corollama bindim.İşte farkı burada anladım.Toyotamın tavan yüksekliği ön görüş açısı ve rahatlık.Ön cam daha dik ve içi daha geniş.Olay burada bitiyor zaten.Corollanın rahatlığına ulaşması mümkün değil bu elantranın.Arabamın değerini bir kere daha anladım.Toyotacılar arabanızın değerini bilin.Her yeni çıkan modelleri zamanım oldukça inceliyorum.ve toyotamın farkını anlıyorum.Sağlıcakla kalın.Bu arada 132 ps motoru var.Maksimum hızı Toyotayla aynı 195km(Fabrika değeri)
Bir araba rahat değilse at çöpe.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Haziran 29, 2011, 20:01:27 »
rahatsada at

Çevrimdışı (Gizli Üye)