0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abicim benim düşüncelerimi tartışmaya açmadım ... ben size sadece hyundainin veya diğer markaların kalitesini tartışmak için yazdım. ercüment abicim biraz daha büyü olurmu tecrübelerini arttır öyle gel haa buarada ehliyetsiz araba kullanmayalım olurmu. abicim bu zamana kadar aklına gelen bütün araç modellerini kullandım ya da kullanılmasına şahit oldum. bir araba alırken satılmak için alınmaz nasılsa garantisi var bozulursa yaptırırız diye alınmaz araç yakıtı yedek parcası kesemize zarar vermeden bakım maliyetleri göze alınarak alınır araba. 80le viraja girsem ne var 60 girsem ne var artık kurallar kameralar izin vermiyor eskisi gibi basmamıza...
arkadaşım ben arabayı alırken seek&destroy yapmıcam ayağımı yerden kessin masrafı az olsun az yaksın ortalama olsun yani... bastığım zamanda inceden uzasın yeter bana = auris eğer ben güvenlik isteseydim rollgage yaptırırdım. bunların hepsini biarada isteseydim s kasa 320 cdı alırdım 200 binlirayıda gözden çıkartdım hem tank hem alayına gider hem ses yapmaz hem az yakar
İstisnai örnekler olabilir ama bence Mercedes dışında motor ömrü konusunda Toyotaya yaklaşabilecek bile yok. Benim daha önceleri kullandığım '88 Cressida'm 565.000 deydi ve nice avrupalılara taş çıkartır haldeydi...
Ben Emre Mehmet arkadaşa %100 katılıyorum. Bence de Toyotayı Toyota yapan tek hadise uzun ömürlü ve dayanıklı olmasıdır. Bu konuda hyundai ile kıyas bence komik. Tipi, tasarımı, iç mekanı, konforu, sunduğu donanım daha iyi olabilir; ama her 100.000 km. sini devirdikçe hyundaimizin motorunu yenisiyle değiştirmeyeceklerine göre...
Hyundai'ın motorları toyotanın yeni motorlarından daha dayanıklı , çünkü elektronik sistemlere geçmediler daha.. Mesela motor açmadan accent era 600.000e kadar gidiyor, yeni corollada eğer temiz kullanırsan o kadar falan yapıyor..Şu anda Hyundai kar payını baya düşürdü.. Bayada kaliteli araçlar yapıyor..Yeni toyotalarıda şimdiki arabanız gibi zannediyorsanız yanılıyorsunuz bence.. (Şimdi yeni toyota sahipleri bana hücum edecek )Yeni Hyundaileri bir incelemenizi tavsiye ederim. benim kadar şaşıracağınıza eminim..
donanımı az olsun, sağlam olsun? Yok öyle bişey. toyota'nın atak yapma zamanı geldi artık.