0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Size öyle gelmiştir Biz aracı alalı 9 ay oldu corolla Elegance 1.4 D-4D makyajlı kasa 4 kere ankaraya gittim sallama filan olmadı aksine çok rahat gidip geldim isterseniz siz en yakın bir servise aracınızı gösterin.
merhabalar yeni üye olarak herkese selamlar, 2011 1.6 comfort extra kullanıyorum, geçenlerde konyaya gittim araçla ilk uzun yolum aracı test etmek istedim 5 kişiydik bagajda bi kaç parça eşyada vardı, düzde çok yüksek sürat hıza ulaştım fakat seyir esnasında sallama yapar gidi oldu araç böyle bir durumla karşılaşan varmı arkadaşlar??Türkiye sınırları içinde hız sınırları şehiriçi 50km/s, şehirlerarası 90km/s, bölünmüşyollarda 110km/s, otoyollarda 120km/s olarak belirlenmiştir. Lütfen trafik kurallarına uyalım.
hasan dizel olduğu için sallamıyor olmasın
şu olabilir eğer araca yüklenen eşyaların ağırlığı çok ise malum arka taraf çöker ön kısım yükselir, önden çekişli araçlarda bu düşük hızlarda hissedilmez ancak yüksek hızlarda direksiyon çok daha kolay tepki verir ve yola uygulanan basınç düştüğü için yolda gezme yada yanından büyük araç geçişlerinde sağa sola kayma gözlenebilir
arkadaşlar birde curıse range 0 km olduğunda düşük sabit hızla kaç km götürüyor bileniniz yaşayanınız varmı acaba?
Arkadaşlar biz sallamıyoruz arac sallıyor her gün işe izmir gaziemirden otobana girer bucadan çıkarım aynı şekilde dönerim,özellikle rüzgarlı havada 100km/h giderken direksiyonu bırakınız sağdan soldan birileri sallıyo aracı bunu 15yıllık. tecrübemle söylüyorum benim işim bu İTFAİYE'de arazöz kullanıyorum haliyle aractan azçok anlıyoruz saygılar.
yani 16 yaşında araç alıp direk trafiye çıktınız ve bunu denediniz öylemi ?