0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ercu,Sun-fıx ısmınde bır yapıstırıcı var. Ustundekı acıklamalar almanca ama kullanımı cok basıt. Kutunun ıcınde bır mavı bır sarı macun kıvamında ıkı yapıstırıcı var. Her ıkısındende esıt oranda ıhtıyacın kadarını alıp bırbırıne ellerınle karıstırıyorsun. Renk tamamen yesıl oldugunda yapıstırıcın hazırdır. Sonra catlak olan yuzeye genıs bır alanını kaplayacak sekılde sıvayarak bolgeyı kapla. Sonra bekle 5-6 saat sonra ıslem bıtmıs olacak. Sonucta emın ol kı baska noktadan kırılma olabılır ama uygulama yaptıgın alandan asla.Lakın gorsel olarak berbat bır goruntu olacaktır. Son not: eger yaparsan uygulama yapacagın alandakı boyayı tamamen kalın bır zımpara ıle temızlemelısın
lan ben de arabayı satıyorsunuz sandım....
geçmiş olsun ercü kaynakla düzelir inş
Bir tur ataydım hazır görmüşken keşke, üzüldüm bak şimdi =(
Yine aynı soğuk olursa zor binerim bisiklete ben
Ercu bahsettıgım yapıstırıcı ıle catlak olan motor blogunun yapıstırıldıktan sonra calıstıgını bılıyorum. Ama gaz altı kaynagıda olmaz degıl.
Yeni bi bisiklet alırsın.Normal bence.kaç yıllık bisiklet iyi bile dayanmış benim eski bisikletim yürümüyor
Ya tabi öylede hanii yazın başında olmasaydı o iyi olucaktı kışın o soğukta karda buzda bindim hopladım kırılmadı geldi 25 derece havada çatladı Yeni favorimhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-salcano-astro-210-v-2011-bedava-kargo-6-taksit-hediyeli-44081746/detay/
Yeni bisikletler gerçekten çok iyi
Fena yahu ama ne biliyim eskinin o 17 kiloluk bisikletle virajlara girmek daha zevkliydi ama bunada alışıcaz alırsam inşallah
Yeni favorini bende çok beğendim yakışır Ercü
Ercüment almışken motorlusunu al yorulmazsın hee
Ben motosiklet sevmiyiiim Pedallar daha iyiii vites geçişleri beni gaza getiriyiiii