0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerçi ilandaki de fena gözükmüyo ama benden tavsiye çevir çevir nereye kadar al 125lik bi tene bana çok dua edersin bak
Neyse yahu menzil genişletirdin yani Umarım daha prof. şekilde devam edersin işin şakası benim yaptığım güzel bi spor keşke ben de öyle uzun uzun binebilsem
Ercu,Sun-fıx ısmınde bır yapıstırıcı var. Ustundekı acıklamalar almanca ama kullanımı cok basıt. Kutunun ıcınde bır mavı bır sarı macun kıvamında ıkı yapıstırıcı var. Her ıkısındende esıt oranda ıhtıyacın kadarını alıp bırbırıne ellerınle karıstırıyorsun. Renk tamamen yesıl oldugunda yapıstırıcın hazırdır. Sonra catlak olan yuzeye genıs bır alanını kaplayacak sekılde sıvayarak bolgeyı kapla. Sonra bekle 5-6 saat sonra ıslem bıtmıs olacak. Sonucta emın ol kı baska noktadan kırılma olabılır ama uygulama yaptıgın alandan asla.Lakın gorsel olarak berbat bır goruntu olacaktır. Son not: eger yaparsan uygulama yapacagın alandakı boyayı tamamen kalın bır zımpara ıle temızlemelısın
Gitmiş bu ercü; iflah olmaz artık, bunu doooru bit pazarına , hurdacıya falan artık şöyle yeni nesil baba bi bisiklet alırsın
Gaz altı kaynağı nedir? İlk defa duydum.
ercü eskiler çok ağır yahu.. benim kanaatim mtb al.. ama önce bisiklet forumlarına sor bence.. bana tavsiyede bulundular onu almadım pişmanım
Kalır yaa hatırası var azmı yol yaptık Yukarıda dediğim gibi yeni favori ve göz bebeği Çok tatlı http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-salcano-astro-210-v-2011-bedava-kargo-6-taksit-hediyeli-44081746/detay/
Argon kaynağı da denir. Bildiğimiz oksijen kaynağından farklı yanı gaz olarak oksijen yerine argon kullanılır. Görünüş olarak elektrik kaynağını da andırır...Bu arada geçmiş olsun Ercü, iyi bir işlemle eskisi kadar sağlam olur. Ama boyatman da gerekecek
Angaradaymış ya la. bunu ben mi alsam
Ercü geçmiş olsun kardeşim, eskiye ufaktan elveda zamanı gelmiş artık Değiştirken çelik jantlı, ön arka disk frenli salınımı güzel, hafif birşeyler bulup alırsın inşallah
Ercü bence bulabilirsen yapıştırıcıyı dene. ama onarımdan sonra bisikletini daha dikkatli kullanmalısın bence allah korusun giderken oradan bi koparsa çok tehlikeli. kaynak yapması için çatlağın olduğu kısıma dolgu yapabilmek için V şeklinde kaynak ağzı açılması gerek, bunun yanında kaynağı yapanın gövdeyi sağlam bir şekilde bir yere fixlemesi lazım, çünkü kaynak sırasında oluşan ısıdan dolayı bisiklet gövdesi eğilebilir.
Al bence sağlam makina kullandım bizzat çok tatlı gidişi var ve 13 kilo gayet ideal bir bisiklet
sen bugün bi araştır da ona göre alıcam
Bisikleti al hele ineriz piyasaya
Ya Ercüment V fren iyi demişsin bildiğimiz telli fren değil mi o ? Öyleyse eğer tel hep yavşayıp sorun çıkarıyodu benim hurda bisiklette ki motosiklette de fren teli debriyaj teli fln. hep yavşıyo o açıdan diskli daha makul değil mi ki gerçi çalışma prensibi hakkında bilgim yok cahil sorusu oldu biraz