0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya Ercüment V fren iyi demişsin bildiğimiz telli fren değil mi o ? Öyleyse eğer tel hep yavşayıp sorun çıkarıyodu benim hurda bisiklette ki motosiklette de fren teli debriyaj teli fln. hep yavşıyo o açıdan diskli daha makul değil mi ki gerçi çalışma prensibi hakkında bilgim yok cahil sorusu oldu biraz
Kemal abı sun-fıx yapıstırıcıyı ıs geregı servıs araclarımızda sureklı bulunduruyoruz. Istanbulda kolaylıkla bulunuyor. Karterı delınen servıs aracına uygulamıstı teknısyen arkadaslar hala aynı karterle yuruyor araba.Ercu sen yapıstırıcı ısınden korktuysan yaptır gaz altı kaynagını bıseycık olmaz. ıstanbulda olsan sana ogrencı ısı bedavadan yapardık ama...
Aman Ercü, çok yüklenme sen yinede tedbiri bırakma. Bıçak yarası eskisi gibi olmuyor ama iş yapıyor
Tabi öylede işte rahat duramıyorum o koltuğa oturunca deliriveriyorum
kendine hakim ol Ercü. Hayat - Memat durumu
40-45le giderken orası ayrılsa kafam tekerin oraya kadar düşsse ama birşey olmasa baya heycan olur saw serisi gibi
Tamam sen psikopata bağladın kendini. Eyvah eyvah be ya diyorum Kask kullan, Önce Emniyet
Bütün ihtimalleri düşünüyorum abicim yani Kask önemli şey tabi
Kask şart, faydalı bir şey gerçekten ayrıca ben senin düşündüğün bütün ihtimallerden saw ihtimalini sevdim
Of Metin abi valla bu sabah çok güldürdün beni yaa O ihtimal bomba bir ihtimal
tüh, boyayamadın..