0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onu bunu bırakında asıl siz fiyatına bakın aracın bizi nasıl sömürüyor bu devlet görün
şunuda eklemek istiyorum. araç 3 kapı modeli 1.33 başlangıç modeli araçta koltuklar 2 kapı motor, yüreyen aksaam ve tekerler bunulunmakta... canım türkiyem seni seviyorum.
6 ayda 300.000 km yaparım :p
Yemezler ciğerim, adamlar 5000 mil (yaklaşık 7800 km'lik) benzin paranı veriyorlar sadece
o zaman almıyorum abi
sayın mesut akın exchange döviz kurlarına bakın başlangıç modelini bir configure edin bakalım fiyat nereye geliyor. türkiyeme can feda yurt dışında bizi sevmeyen insanlarla komşuluk yapacam neymiş ucuz benzin ucuz araba kullanacam diye
Sayın Emre Mehmet göz önünde bulundurmadığın birşey var , İngilterede bir kişinin ortalama maaşı 4000 5000 Dolar civarında yani bu araba onlara göre çok ucuzhadi onuda geçelim yine kazancı 4000 5000 Dolar olan amerikada Corolla başlangıç paketi 15,000 dolar yani 23,000 TL civarında ama bizde 50,000 TL bu aracın fiyatı http://www.toyota.com/corolla/trims-prices.html
Demek kutuna gideceksin
benim örnek aldığım ve örnek olarak gösterdiğim yer amerika değil. united kingdom uk birleşik krallıkların toyota sayfası...
ne farkeder ordaki yaşayan birinin geliri aylık 7000 8000TL ye geliyor bu araba o fiyata onlara bedava geliyor , maaşlarının kaç katıki bu onu düşün 50,000 TL desen İngilterede ; adam 5,000TL maaşla bu aracın 10 ayda parasını kazanır50,000TL desen Tr de : 1000 TL maaş ile 50 ayda ancak alır farkı bu güzel kardeşim