0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Memleket yangın yerine dönmüş,halkın %90 borçlu hala neyin savunuculuğu yaparsınız anlamam.
teşekkür ederim Mesut abi sadece gördüklerimi bildiklerim tuşlara döktüm
Benim memleketimin Benzini bile avrupanınkinden farklı kokuyorbenim memleketim benim memleketim bizim memleketimiz yakında kalmayacak zaten heryer satılmış ne türk telekom kalmış ne tüpraş ne başka bişey biz hala orda 6 ay benzin bedavaymış muhabbetinden benim memleketimde bu bukadara dönmüşüz.10.000 tl fazla bi uçurum farkı yok diyosunuz.nasıl olmaz bu fark sanki sadece aracı alırkenmi vergisinde benzininde hep misli misli farklı yanlış anlamayın memleketimi severim ama yöneticiler sırf sömürücüler hani yıllar önce köprü parasını çıkarsın bedavaydı bedavasını geçtim 4 lira hani depremden sonra geçici süre özel vergiler kalkacaktı hani nerde benzin 4.5 tl olmuş sadece 1 lt benzin ve iki kere üst üste aynı fiyata benzin alınamaz olmuş hala nelerle tartışıyosunuz.memleket sevgisi gözü kapalı seviyorum demekle olmaz memleketimizi seviyosak içinde bulunduğum durumu ve nereye doğru gittiğimizi görmekle olur bunu sakın unutmayın!!!!!!!!!!!!
%90 ı borçlu kısmına çok fazla katılamayacağım. Borçtan ziyade bu borcu ödeme gücü önemli olan. Kendimden örnek vereyim; bende borçluyum ama ödeyebilecek durumum var. Borç olmadan birşey sahibi olmak çok zor. 5 yıl biriktirip daha sonra araca binmektese şimdi biniyorum 5 yılda borcunu ödüyorum. Araç satışlarında rekor artış var bu da banka kredileri sayesinde. Yoksa bir çok kimse nakit 50 bin TL veripte araç alamaz.
Yağızcım azına sağlık güzel kardeşim tam yerinde ve çok güzel bir şekilde anlatmışsın sana bir +
Serkan bu konuda haklısın ancak keşke arabanın fiyatı ÖTV çok alınmayıpta 40,000TL yada 35,000TL olsada borcunu 5 yıl yerine 3 yılda ödesen daha güzel olmazmıydı
hafta içi arabamla işe gidip geliyorum. bezin fiyatlarıda çok yansımış olmuyor. vergiler çok yansımız olmuyor. ben hayatımdan memnunum.
arkadaşlar yangın yeri hep oldu hep olacak bugüne kadar kim geldiyse aynı şeyler oldu bırakın allahınızı severseniz. daha iyisini yapabiliyosanız vekil seçilin gidin meclise orda konuşun... maç izlerken herkes bişeyler söyler ulan öyle vurulurmu topa yapma yaaa o odam alınırmı v.s v.s allah aşkına ben daha beterinden sakınır oldum onu anlatmaya çalışıyorum. siz satılmış diyosunuz 4.20 değil de benzin 5 lira olsaydı neyapacaktınız köprüden geçmek 4 lira değil 10 lira olsaydı neyapacaktınız köprüden geçmeyip miting yapacaktınız dayak yiyip hastaneye gidecektiniz hastane masrafları ? işe gidememek ondan sonra diyecektinizki hay ağzım ayaklarım kırılaydı da bağırmasaydım gitmeseydim yaa zaten ağzın ayakların kırık hahahahah yapın arkadaşlar mitingde yapın bağırın çağırın kemalide getirin tayyibide getirin devlet bahçeliyide getirin ne farkedecek hepsini bir getirin kualisyon hükümeti kurun olmadı teker teker gelsinler neolacak hahaha... şükredin be halinize bugünleride ararsınız.
hatta araçlarımızı hiç kullanmayalım evin önünde dursun, böylece benzin fiyatları hiç yansımamış olur
protesto ediyoruz diye neden dayak yiyelim al sana cevabı recep tayyip erdoğan'ın öğrencilere cevabından al ve çevirr.c.t:Erdoğan, 'Taksim'de bin iki birn kişi çıkarmak mesele değil. Biz de 5 bin öğrenciyi o meydanlara çıkarırız ama gerilimden yana değiliz' dedi
abicim arabanı kullanıyosanda benzin fiyatları yükselince isyan etmicen bukadar basit...
güzel taktik kabullenecez yani koyun gibi olur
eee si adam neyse konu çok dağıldı ben sustum Emre abi herkesin belli bir görüşü var ama doğru ama yanlış ve kendine göre kapalı gözlüklerle biyere bakarsan çevresinde olup bitenleri göremediğin için sana doğru gelir arabaya biniyosan benzine zam gelince itiraz etmiyeceksin diyosun haklısın benzin dünyadaki en ucuz benzin türkiye'deki diğer ülkeler ne yapsın bunada şükür.bizler susalım ki dahada zam gelsin lider olduğumuz nadir konuşlardan biride benzin