0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar aracımda duman atma gibi bir sıkıntı kesinlikle yok, herhangi bir kaçakta yok, sanki motor çok fazla ısınıyor gibime geliyor ama aracı çalıştırdığımda hararet ibresi sıfırdan başlayıp yarıya kadar çıkıyor ve yarı hizada sabit kalıyor, baskı balata zayıf onu değiştiricem acaba ben kendi kendimemi sıkıntı yapıyorum.
sanki motor çok fazla ısınıyor gibime geliyor ama aracı çalıştırdığımda hararet ibresi sıfırdan başlayıp yarıya kadar çıkıyor ve yarı hizada sabit kalıyor,*bu konuda benimde sikayetim.var siteye konu actim.ama cevp verebilen olmdi sanki.tam soylediginiz gibi.ayaklarima cok sicak hava geliyor.benim de 100 000 de lpg li 2004 corolla terra
Hilal bey toyotalarda zaten hararet ibresi hep ortada sabit durur yukarı çıkmaz ortadan erken ısınmasıda normal anormal bir durum yok gibi aynı araçtan bendede var karakteristik özelliği o
Ben hararet göstergesi ve hızlı ısınma ile ilgili durum için normal dedim. Ayağa sıcak vurması normal değil (ben şimdiye kadar kullandığım arabalarda böyle bir sorun görmedim.)