0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zafer bey çok geçmiş olsun , tutanak konusunda birşey diyemem ancak çok moral bozucu bir olay gerçekten.
Geçmiş olsun Zafer bey, Allahtan bayana da birşey olmamış. Bende trafikte motorsiklet kullananların yanından geçerçen bile tırsıyorum.
Abi neden şikayetçi olmadın ki o kadından. Aslında sakin bir adamımdır ama motosikletliler beni çıldırtıyor. Salak gibi kullanıyorlar sonra sana çarpıyorlar sonra sen karakola gidip ifade veriyorsun. Geçenlerde 120 km hızla TEM de gidiyorum önemdeki aracı sollamak istedim dikizlerden baktım sorun yok tam sola geçiyordumki aradan bir motosiklet çıktı toparlamasam gelip arka tampona sinek gibi yapışacaktı gerizekalı en az 160 km ile gidiyordu bide arkasında bir salak daha var ona güvenip binmiş arkasına...Neyse Abi çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
Büyük geçmiş olsun.Motosiklet ve Scooter lar trafikte en potansiyel kaza araçları.Nerden çıktıkları nerden geçtikleri hiç belli değil.Ne aynada ne başka yerde gözüküyorlar.Motosikletçilere sorsan arabalar onlara saygı göstermiyor ama maalesef kendileride kaldırım,yay geçidi emniyet şeridi ne var ne yok işgal ediyorlar.Ben motorculardan hiç hazzetmiyorum özellikle yangından mal kaçırır gibi giden pizzacılardan.Tanrıya şükür motorcunun sağlık problemi yokmuş.yoksa işler daha kötü ve üzücü bir durum alırdı.Araca üzülmeyin lütfen.
Şimdi ifade verdiğimiz karakoldan görevli memuru aradım bayan cep telefonunun kırıldığını ve bu yüzden şikayetçi olduğunu beyan etmiş telefonumun hasarı karşılanırsa uzlaşırım demiş anlaşılan mahkemelik olucaz evraklar savcılığa gönderilmiş mahkemede bende şikayetçi olucam benim aracıma verdiği hasar için ve orijinalliğini bozduğu için önemli olan kaza tespit tutanağı ona göre davranacağız artık
Kaza tutanağı ,olay esnasında düzenlenmedi mi ?Size göstermediler mi ?! ya da o mühim değil.Siz ,orginal kaza tutanağının fotokobisini almadınız mı ? Eeee öyle böyle o rapor ,bayanın lehine değiştirilirse ne olacak ? Örnekleri çok..sizi düşündüğüm için söylüyorum.
Kaza tutanağı olay yerinde düzenlendi yalnız trafik şube müdürlüğünden Perşembe günü alınıp ifade verdiğimiz polis karakoluna gidilecek olay yerinde vermiyorlar tutanağı yaralanmalı kaza diye mi bilmiyorum diğer sürücü hastanedeydi o sırada