Gönderen Konu: Bugün bir motorsiklet sürücüsü Corolla'ma carptı...  (Okunma sayısı 6791 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Bugün Güzelbahçe'de ana yola sağdan sokaktan çıkıp sola İzmir yönüne  döneceğim sırada iki şerit araçlar durmuş çıkış yapmam için bana yol vermişken iki şeridi durmuş araçları sollayan bir bayan motorsiklet sürücüsü aracıma sol çamurluk ve kapı yönününden vurdu 112 aradık bayanı ambulansla hastaneye götürdüler bizde ifade vermek için karakola gittik trafik geldi yaralanmalı kaza tutanağını tuttu 4 saat karakolda kaldık neyse ki bayan sürücüde önemli bir şey yok hastaneden taburcu etmişler olay mahallindeki karakola ifade vermeye geldi şikayetçi olmadım ifadem de karşı taraf olur mu bilmem bana göre hiç ama hiç suçum yok hanımefendi iki şerit birden solluyor en şağdan gitmesi gerekirken fakat kaza tespit tutanağında kusur oranları nedir bilmiyorum Perşembe günü alacağım kaza tutanağını aracımın sol çamurluğunda ve kapısında ve aynanın boyasında hasar var canım çok sıkıldı henüz 3500 km de Allah beterinden korusun    http://i1233.photobucket.com/albums/ff386/rockyy62/Image007.jpg 
http://i1233.photobucket.com/albums/ff386/rockyy62/Image006.jpg

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: Bugün bir motorsiklet sürücüsü Corolla'ma carptı...
« Yanıtla #1 : Mayıs 31, 2011, 22:32:04 »
Zafer bey çok geçmiş olsun , tutanak konusunda birşey diyemem ancak çok moral bozucu bir olay gerçekten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 31, 2011, 22:34:59 »
Geçmiş olsun Zafer bey, Allahtan bayana da birşey olmamış. Bende trafikte motorsiklet kullananların yanından geçerçen bile tırsıyorum.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mayıs 31, 2011, 22:38:13 »
Zafer bey çok geçmiş olsun , tutanak konusunda birşey diyemem ancak çok moral bozucu bir olay gerçekten.
  Teşekkürler Allah beterinden korusun cümlemizi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mayıs 31, 2011, 22:39:27 »
Geçmiş olsun Zafer bey, Allahtan bayana da birşey olmamış. Bende trafikte motorsiklet kullananların yanından geçerçen bile tırsıyorum.
  Teşekkürler Allah korusun hepimizi gerçekten bir şey olsaydı başımızda çok ağırırdı vicdan azabıda cabası

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 31, 2011, 22:51:49 »
geçmiş olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #6 : Mayıs 31, 2011, 22:53:36 »
Abi neden şikayetçi olmadın ki o kadından. Aslında sakin bir adamımdır ama motosikletliler beni çıldırtıyor. Salak gibi kullanıyorlar sonra sana çarpıyorlar sonra sen karakola gidip ifade veriyorsun. Geçenlerde 120 km hızla TEM de gidiyorum önemdeki aracı sollamak istedim dikizlerden baktım sorun yok tam sola geçiyordumki aradan bir motosiklet çıktı toparlamasam gelip arka tampona sinek gibi yapışacaktı gerizekalı en az 160 km ile gidiyordu bide arkasında bir salak daha var ona güvenip binmiş arkasına...
Neyse Abi çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
2007 1.6 Avensis Elegant M/T
2005 1.6 Corolla Terra A/T
1998 1.6 Corolla XEi LTD M/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mayıs 31, 2011, 22:56:44 »
Şimdi ifade verdiğimiz karakoldan görevli memuru aradım bayan cep telefonunun  kırıldığını ve bu yüzden şikayetçi olduğunu beyan etmiş telefonumun hasarı karşılanırsa uzlaşırım demiş anlaşılan mahkemelik olucaz evraklar savcılığa gönderilmiş mahkemede bende şikayetçi olucam benim aracıma verdiği hasar için ve orijinalliğini bozduğu için  önemli olan kaza tespit tutanağı ona göre davranacağız artık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mayıs 31, 2011, 22:57:59 »
Abi neden şikayetçi olmadın ki o kadından. Aslında sakin bir adamımdır ama motosikletliler beni çıldırtıyor. Salak gibi kullanıyorlar sonra sana çarpıyorlar sonra sen karakola gidip ifade veriyorsun. Geçenlerde 120 km hızla TEM de gidiyorum önemdeki aracı sollamak istedim dikizlerden baktım sorun yok tam sola geçiyordumki aradan bir motosiklet çıktı toparlamasam gelip arka tampona sinek gibi yapışacaktı gerizekalı en az 160 km ile gidiyordu bide arkasında bir salak daha var ona güvenip binmiş arkasına...
Neyse Abi çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
   Teşekkürler Anlaşılan mahkemelik olucaz bayan telefonunun derdine düşmüş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 31, 2011, 22:58:43 »
Büyük geçmiş olsun.Motosiklet ve Scooter lar trafikte en potansiyel kaza araçları.Nerden çıktıkları nerden geçtikleri hiç belli değil.Ne aynada ne başka yerde gözüküyorlar.Motosikletçilere sorsan arabalar onlara saygı göstermiyor ama maalesef kendileride kaldırım,yay geçidi emniyet şeridi ne var ne yok işgal ediyorlar.Ben motorculardan hiç hazzetmiyorum özellikle yangından mal kaçırır gibi giden pizzacılardan.
Tanrıya şükür motorcunun sağlık problemi yokmuş.yoksa işler daha kötü ve üzücü bir durum alırdı.Araca üzülmeyin lütfen.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Mayıs 31, 2011, 23:08:52 »
Büyük geçmiş olsun.Motosiklet ve Scooter lar trafikte en potansiyel kaza araçları.Nerden çıktıkları nerden geçtikleri hiç belli değil.Ne aynada ne başka yerde gözüküyorlar.Motosikletçilere sorsan arabalar onlara saygı göstermiyor ama maalesef kendileride kaldırım,yay geçidi emniyet şeridi ne var ne yok işgal ediyorlar.Ben motorculardan hiç hazzetmiyorum özellikle yangından mal kaçırır gibi giden pizzacılardan.
Tanrıya şükür motorcunun sağlık problemi yokmuş.yoksa işler daha kötü ve üzücü bir durum alırdı.Araca üzülmeyin lütfen.
    Evet Allaha şükür motorsiklet sürücüsünde bir şey yok hiç böyle bir olay yaşamamıştım ufak tefek maddi hasarlı kazalar yaşadım ama motorsiklet ilk vede son olsun hiç kimseye göstermesin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 31, 2011, 23:17:53 »
Motosikletin kazası bambaşka 60km/h ile yapılan kazalar bile ölümlere neden olabiliyor o açıdan bayan da siz de ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun diyeyim ben ve ekliyeyim ben de trafikte motosiklet kullanıyorum o açıdan bayanı da anlayabiliyorum bazı durumlarda empati kurmakta fayda var kendi çapımızda hepimizin tabiki belli yargıları var fakat bunları kırmak lazım diye düşünmekteyim kazayı yapan abimizi tenzih ederim yaklaşımını takdir ettim .
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 31, 2011, 23:20:52 »
geçmiş olsun sanırım bayan kafayı vurunca bir an ne yaptığını unutup sizden şikayetci olmuş sabırlar size bakalım sonuç nasıl olacak?
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Balık ve Toyota"
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 31, 2011, 23:29:55 »
Öncelikle çok geçmiş olsun, kanımca ucuz atlatılmış bir kaza.
gelecek trafik raporuna göre sizde şikayetçi olun derim...
.............."Önce can güvenliği".................
         2011 Corolla 1.6 M/T Elegant
     .........Toyotayı çok sevdi:-)........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mayıs 31, 2011, 23:33:20 »
abi büyük geçmiş olsun. Allah beterinden korusun
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #15 : Mayıs 31, 2011, 23:52:17 »
Şimdi ifade verdiğimiz karakoldan görevli memuru aradım bayan cep telefonunun  kırıldığını ve bu yüzden şikayetçi olduğunu beyan etmiş telefonumun hasarı karşılanırsa uzlaşırım demiş anlaşılan mahkemelik olucaz evraklar savcılığa gönderilmiş mahkemede bende şikayetçi olucam benim aracıma verdiği hasar için ve orijinalliğini bozduğu için  önemli olan kaza tespit tutanağı ona göre davranacağız artık
Kaza tutanağı ,olay esnasında düzenlenmedi mi ?Size göstermediler mi ?! ya da o mühim değil.Siz ,orginal kaza tutanağının fotokobisini almadınız mı ? Eeee öyle böyle o rapor ,bayanın lehine değiştirilirse ne olacak ? Örnekleri çok..sizi düşündüğüm için söylüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mayıs 31, 2011, 23:56:37 »
Kaza tutanağı ,olay esnasında düzenlenmedi mi ?Size göstermediler mi ?! ya da o mühim değil.Siz ,orginal kaza tutanağının fotokobisini almadınız mı ? Eeee öyle böyle o rapor ,bayanın lehine değiştirilirse ne olacak ? Örnekleri çok..sizi düşündüğüm için söylüyorum.
  Kaza tutanağı olay yerinde düzenlendi yalnız trafik şube müdürlüğünden Perşembe günü alınıp ifade verdiğimiz polis karakoluna gidilecek olay yerinde vermiyorlar tutanağı yaralanmalı kaza diye mi bilmiyorum diğer sürücü hastanedeydi o sırada

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #17 : Haziran 01, 2011, 00:06:39 »
  Kaza tutanağı olay yerinde düzenlendi yalnız trafik şube müdürlüğünden Perşembe günü alınıp ifade verdiğimiz polis karakoluna gidilecek olay yerinde vermiyorlar tutanağı yaralanmalı kaza diye mi bilmiyorum diğer sürücü hastanedeydi o sırada
hatasından ders alacağı yere cep telefonu derdine düşmüş.Ne koparsam kardır diye düşünüyor olsa gerek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 01, 2011, 00:39:17 »
Öncelikle geçmiş olsun.
Biraz absürd olacak ama . ceptelefonumu kirlettin ya kızımla evlenirsin ya arabanı alırım demedikleri için şanslısın :d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 01, 2011, 00:51:16 »
Çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun (Hepimizi)...
Kaza tutanağında ne yazılmışsa o çok önemli,tutanak düzgünse endişe edecek bir şey yok demektir.
2006 corolla sol A/T LPG