0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zafer abi geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın.....o hanım efendiyede Allah akıl fikir versin..
geçmiş olsun zafer bey
Zafer Bey, haklıyken haksız durma düşmek gerçekten zor bir durum. Fakat yerinizde olsam bu işin peşini bırakmazdım. Size hukuki sürece alternatif bir yol öneriyorum. Bu teklifimi mutlaka yadırgayanlar ve hatta beni ayıplayanlar olacaktır ama böyle uyanık insanları bir şekilde caydırmak gerek bana göre. Bir web sayfası kurun. Bu motosikletli arkadaşın ismini tag’leyin. Daha sonra kazanın oluş şeklini kendi ağzınızdan değil de, dolaylı aktarım şeklinde sanki bir haber ajansı gibi anlatın. Arkadaşın adını açıkça yazmaktan çekinmeyin, sonuçta siz olan bir olayı anlatıyorsunuz, zaten kaza raporunu ve diğer belgeleri de kişisel bilgileri sildikten sonra web sitesine ekleyebilirsiniz. Eğer herhangi bir güvenlik kamerası görüntüsü bulup da ekleyebilirseniz kaymaklı ekmek kadayıfı olur. Gelelim kullanacağınız dile. Öyle ince bir dil kullanmalısınız ki (içerisinde hakaret v.s. olmayan) karşı taraf ile hukuki bir sıkıntı yaşamayacaksınız fakat okuyan insanlar karşı tarafın nasıl biri olduğunu ve vermek istediğiniz mesajı kavrayacaklar. Karşı tarafa bunu yapacağınızı da açıkça belirtin. Eğer haklı olduğunuza canı gönülden inanıyorsanız bence bu yolu izlememeniz için hiçbir neden yok.
Haklı olan taraf ,''sadece cep telefonuyla '' kalmazdı..Motorunun masrafını da çıkmasını isterdi.Siz ilk aşamada şikayetçi olsaydınız ,bakın; gelip sizinle nasıl uzlaşmaya çalışıyor olurdu.Kemal abinin dediği gibi ,''iyi niyet yaramıyor bunlara ''.
Zafer bey merhaba,mümkün ise kaza raporunu taratıp foruma ekleme şansınız var mı?bu arada kötü haber vermek istemem ama bayan ssk tabi çalışan ise raporlu günler için ssk dan para alıyorancak daha sonra ssk bu ödediği parayı sizden rücu ediyor, bu sebeple daha sağlıklı bilgi paylaşımı için taza tespit tutanağını bir eklersenizdaha sağlıklı yardımcı olmak isterim kendi adıma.iyi geceler...