Gönderen Konu: Bugün bir motorsiklet sürücüsü Corolla'ma carptı...  (Okunma sayısı 6794 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Bugün bir motorsiklet sürücüsü Corolla'ma carptı...
« Yanıtla #20 : Haziran 01, 2011, 08:39:10 »
Geçmiş olsun Zafer Bey, anlattıklarınıza göre motorsiklet sürücüsü büyük orandan kusurlu çıkacaktır bence.
Folgsamkeit macht frei...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 01, 2011, 08:39:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1997 XEİ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #21 : Haziran 01, 2011, 08:40:10 »
Zafer Bey geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

A.Ozan Sahin beyin dikkatine;
Kaza tutanağı ,olay esnasında düzenlenmedi mi ?Size göstermediler mi ?! ya da o mühim değil.Siz ,orginal kaza tutanağının fotokobisini almadınız mı ? Eeee öyle böyle o rapor ,bayanın lehine değiştirilirse ne olacak ? Örnekleri çok..sizi düşündüğüm için söylüyorum.

Sizin dediğiniz artık olması imkansız ben burada tartışmak için yazmıyorum. Bende emniyet mensubuyum. Artık herkes kaza yaptığı yerin fotosunu çekiyor(Ayrıca Emniyet mensuplarıda çekiyor), mahkemelik oldunuz diyelim bilirkişi var bakar kimin hatalı kimin hatasız olduğunu belirler. Diyecek olabilirsiniz biz bunları çok duyduk sadece şunu söyleyeyim Emniyet örgütü disiplin tüzüğü Madde 8 bent 12'ye göre direk Meslekten Çıkarma cezası var. Kimse bu riski göze alamaz. Sizin dediğiniz belki bundan 10- 15 yıl önce olurdu. Ama şimdi imkansız. Tutanağın sonradan teslim edilmesinin sebebide kaza tutanağı ilgili birim amiri tarafından incelenip onaylanıyor ondan sonra mahkeme ve şahsa teslim ediliyor.İlgili birim amiri bir yanlışlık sezer ise oda yerinde gidip inceliyor. Çünkü yukarıda yazdığım madde onuda ilgilendiriyor.Herkese hayırlı günler dilerim.
Ayrıca Yalova'da çalışıyorum Burada emniyet ile ilgili işi olan arkadaşlarada yardımcı olurum Kanunlar çerçevesinde..
İsteyen özelden ulaşabilir.
Herşey Gönlünüzce Olsun....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 01, 2011, 08:58:47 »
Çok geçmiş olsun Zafer bey, Allah beterinden saklasın, şükür ki kimsenin canına birşey olmamış. Ama yurdumuz insanları maalesef böyle  o tarz yollarda genelde hap böyle kendini uyanık sanan kıt beyinliler oluyor iki şerit durmuş yol veriyor yol verenler salak çünkü, o kıt beyinli kendini akıllı sanıyor sağdan soldan biyerlerden dalıp çart diye geçiyorlar. Sonra da kaza olunca da bunlar insan yerine konuluyor.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 01, 2011, 09:08:03 »
Geçmiş olsun Abi. İyi niyetle yaklaşıyoruz ama karşı tarafın niyetini bilmiyoruz. Allah kolaylık versin.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1995-Toyota Gli
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 01, 2011, 09:15:40 »
zafer bey çok geçmiş olsun. benim de geçen yıl 10 kasımda başıma geldi böyle bir kaza (motosiklet sürücüsü yaralı) arka kapıya vurdu. tutanak düzenledi polisler ama bir kaç gün sonra raporu aldık. bana %60 motosikletliye %40 vermişler. ikimiz de şikayetçi olmadık. allah bir daha kimseye göstermesin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 01, 2011, 10:12:39 »
Geçmiş olsun dilekleriniz için herkese çok teşekkürler herkese kazasız belasız sürüşler Allah hiç kimseye göstermesin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 01, 2011, 11:36:53 »
Çok geçmiş olsun.. Bu adilikten başka birşey değil hem kendisi çarpıyor hemde patavatsızca ve düşükçesine telefonunun kırıldığını ve bu yüzden şikayetçi olacağını söylüyor öyle mi .. Çoğu mu bilmiyorum ama bu motorluların genelinde olan birşey dengesiz ve hırs tutkunular ölmediğine dua edeceği yerde taktığı probleme bakın.! Rezaletten başka birşey değil.
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #27 : Haziran 01, 2011, 12:04:09 »
geçmiş olsun zafer bey kazanın oldugu yer guzelbahçe ana yolu hızlı bir yerdir ama tabiki motor,araba veya yaya olarak kurallara uyulması neyse tekrar gelmiş geçmiş olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 01, 2011, 12:53:36 »
  Bayana da, sizede çok geçmiş olsun. Malesef bir anlık hata istenmeyen sonuçlar doğurabiliyor, bence burada iyi niyet önemli. Sağlık ise araçlar ile kıysalanmayacak kadar önemli. Size ve bayana önemli birşey olmaması sevindirici. Araçlar zaten sigorta ile halledilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Haziran 01, 2011, 13:02:36 »
geçmiş olsun, mahkeme uzadıkca uzar gibime geliyor
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Haziran 01, 2011, 13:11:38 »
Telefonunun derdine düşmüş yazıklar olsun.Siz de şikayetçi olun.Hakkınızı arayın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #31 : Haziran 01, 2011, 14:23:57 »
geçmiş olsun zafer bey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Haziran 01, 2011, 14:37:23 »
Çok geçmiş olsun.. Bu adilikten başka birşey değil hem kendisi çarpıyor hemde patavatsızca ve düşükçesine telefonunun kırıldığını ve bu yüzden şikayetçi olacağını söylüyor öyle mi .. Çoğu mu bilmiyorum ama bu motorluların genelinde olan birşey dengesiz ve hırs tutkunular ölmediğine dua edeceği yerde taktığı probleme bakın.! Rezaletten başka birşey değil.
   Bende ifademi değiştireceğim ve şikayetçi olacağım bu hakkımın olduğunu söylediler ifadem alınırken dediğiniz gibi gelip en sol şeritten iki şerit durmuşken vuran kendisi ucuz kurtardığına ve iyi niyet göstermemize dua edeceği yerde telefonunu düşünüyor benim sıfır aracıma verdiği hasar ve değer kaybı ne olacak kazadan sonra motorunun gittiğini falan söylüyor motorda 1000 tl falan etmez bişey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Haziran 01, 2011, 14:42:21 »
Telefonunun derdine düşmüş yazıklar olsun.Siz de şikayetçi olun.Hakkınızı arayın.
  Evet ifademde şikayetçi olmadığımı beyan ettim ama sonradan şikayetçi olma hakkım varmış mahkemede ifademi değiştireceğim bende trafik kaza tutanağına göre davranacağım ve bana kusur verirlerse trafik tutanağına itiraz etme hakkım da var kazanın fotoğraflarını çektim yüzde yüz şerit ihlali var gibi gözüküyor ama trafik nasıl bir rapor verecek bilmiyorum fotoları yükledim oradan net görünüyor bana vurduğu yer onun olmaması gereken şerit

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Haziran 01, 2011, 14:45:26 »
  Bayana da, sizede çok geçmiş olsun. Malesef bir anlık hata istenmeyen sonuçlar doğurabiliyor, bence burada iyi niyet önemli. Sağlık ise araçlar ile kıysalanmayacak kadar önemli. Size ve bayana önemli birşey olmaması sevindirici. Araçlar zaten sigorta ile halledilir.
  Ben gerekli iyi niyeti gösterdim şikayetçi olmadım aracımın değerinin düşmesine neden olduğu için ama karşı taraf telefonunun kırıldığını ve hasarı karşılanırsa uzlaşırım diye beyanatta bulunmuş ifadesinde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Haziran 01, 2011, 15:15:49 »
Bizimde başımıza gelmişti babam gece 12 gibi ara sokakta 30-40 civarı giderken 4 yol ağzından motorlu çıkıyor ve arkasında birini oturtmuş gidiyorlar ne ışık ne kask nede başka birşey yine suç bize yazıldı 4 yol ağzı olduğu için.. Çok geçmiş olsun Zafer abi :/
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Haziran 01, 2011, 15:34:37 »
Şikayetçi ol kardeşim, bunlara iyi niyet yaramaz, baksana telefon yenileme derdinde
acıma kıza,   yoksa sen zararlı çıkacaksın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Haziran 02, 2011, 18:05:01 »
Bugün trafik kaza tutanağını aldım (8) asli kusur (kavşaklarda geçiş üstünlüğüne uymama) suçu bana yüklemişler tamam ana yola çıkan benim ama iki şerit neredeyse yolun karşısına geçtiğim yerde vuruyor bana en sol üçüncü şeritte  çizdikleri krokide açıkça belli ama motorsiklet sürücüsüne hiç kusur vermemiş mahkemede bilirkişi falan isteme hakkım var ama bişey çıkmaz iş uzar sana daha pahalıya patlar dedi avukatlar öyle görünüyor savcı karşısında bayanın telefonunu yenileyeceğiz ve olayı kapatıcaz benim aracımı kaskom karşılıyor onun zararınıda benim trafik sigortası karşılayacak sanırım aracımda sol çamurluk değişecek ve kapı sacında ufak bir işlem var ve boyanacak ayna kapağıda boyanacak toplam 800 tl falan bir masraf çıkardılar yapılan expertizde 3 gün içinde teslim ederiz dediler İzmir Borovalı servisi nasıldır bilen arkadaşlar varsa yorumlarını paylaşırsa memnun olurum yaptıkları kaporta ve boya işçilikleri konusunda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Balık ve Toyota"
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Haziran 02, 2011, 18:19:23 »
Zafer bey üzüntü verici bir durum,
kötü bir tecrübe oldu sanırım,
Borovalının hizmet kalitesini beğeniyorum ama araç tamiri hiç yaptırmadım,
Çook geçmiş olsun...
.............."Önce can güvenliği".................
         2011 Corolla 1.6 M/T Elegant
     .........Toyotayı çok sevdi:-)........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Haziran 02, 2011, 18:37:57 »
zafer abi geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın.....o hanım efendiyede Allah akıl fikir versin..