0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tarafsız tarih kitaplarından tarşhşmşzş öğrenmeliyiz.aynı şeilde dinimizi de ceamat kitaplarından öğrenmemeliyiz:=)))
atakancım duyguları anlıyorum.ama ümit kardeş sana hitaben sadece yaşın ilerleyince bazı şeyleri anlarsın dedi.bu kötü bişi değil.kimsede daha fazla şehit edebiyat değildir meral etme.ülkemiz doydu şehit edebiyatına.ordaki her asker şehittir tabiki.ama gerksiz yere büyük harf kullanma.birde empati kurma lazım herkes kendisine öğretileni bilir.tarafsız tarih kitaplarından tarşhşmşzş öğrenmeliyiz.aynı şeilde dinimizi de ceamat kitaplarından öğrenmemeliyiz:=)))
Bak yine aynı konuşuyorsun atakan bir kaç birşeyler ezberlemişsin, yaşın büyüdükçe bakış açın ufkun vs. genişleyecek 2 sene sonra sen bile tanıyamayacakın kendini onun için bu şekilde konuşmamanı tavsiye ederim. Ne o gazilik, büyük, yüce, ulu devlet adamlığı ne zaman şehitlik mertebesinden üstün oldu ki, hiçbirisi M.Kemal etmezdi diyorsun?O topraklarda şehitler yatıyor, kelimelerini çok özenli seçmelisin. İstersen Ö.M den devam edelim konuşmaya. Şehit konusunu kirletmiş olmayalım olurmu?
Mustafa Kemal Atatürk şehit olmadı mı sanıyorsunuz?Kim ölüm döşeğinden kalkıp tüm dünyaya meydan okuyup ordusunu izlemeye Hatay'a gitti.VE KİMSE BANA ŞEHİT KONUSUNU KİRLETİYORSUN DİYEMEZ?Asıl siz biraz kendinizi geliştirmelisiniz.Ben size daha az asker ölebilirdi diyorum siz hala bana aynı zırvaları söylüyorsunuz. Siz neyden yanasınız daha az asker ölmesinden mi?yoksa daha fazla asker ölsün destan olmasından mı?Ben size gerçekleri söylüyorum ister ezber deyin ister yaşın küçük.bu topraklar şehitlerin kanı ile sulanmadı sadece anaların gözyaşlarıda var.Ve hala aynı mantıkta olan kişiler yüzünden benim askerim şehit oluyor analar yine ağlıyor.Geri kafalıların yönetim zafiyetinden dolayı bazı şerefs... 12 metrekarelik alanı beğenmezken farkındamısınız ama BENİM ASLANLARIM 2 METREKARELİK ALANDA YATIYOR.Eğer bana bu türkiye cumhuriyeti emanet edilmişse ben bu ülkedeki askerin elinden akan bir damla kanın bile hesabını sorarım....
doğru abi şimdi burada şu şehit bu değil edebiyatı yapmak anlamsız.benimde demek istediğim niye daha az şehit vermeyelim.yoksa kimin şehit olduğunu biliyoruz