Mustafa Kemal Atatürk şehit olmadı mı sanıyorsunuz?Kim ölüm döşeğinden kalkıp tüm dünyaya meydan okuyup ordusunu izlemeye Hatay'a gitti.VE KİMSE BANA ŞEHİT KONUSUNU KİRLETİYORSUN DİYEMEZ?
Asıl siz biraz kendinizi geliştirmelisiniz.Ben size daha az asker ölebilirdi diyorum siz hala bana aynı zırvaları söylüyorsunuz.Siz neyden yanasınız daha az asker ölmesinden mi?yoksa daha fazla asker ölsün destan olmasından mı?
Ben size gerçekleri söylüyorum ister ezber deyin ister yaşın küçük.
bu topraklar şehitlerin kanı ile sulanmadı sadece anaların gözyaşlarıda var.Ve hala aynı mantıkta olan kişiler yüzünden benim askerim şehit oluyor analar yine ağlıyor.Geri kafalıların yönetim zafiyetinden dolayı bazı şerefs... 12 metrekarelik alanı beğenmezken farkındamısınız ama BENİM ASLANLARIM 2 METREKARELİK ALANDA YATIYOR.Eğer bana bu türkiye cumhuriyeti emanet edilmişse ben bu ülkedeki askerin elinden akan bir damla kanın bile hesabını sorarım....
atakancım duyguları anlıyorum.ama ümit kardeş sana hitaben sadece yaşın ilerleyince bazı şeyleri anlarsın dedi.bu kötü bişi değil.kimsede daha fazla şehit edebiyat değildir meral etme.ülkemiz doydu şehit edebiyatına.ordaki her asker şehittir tabiki.
ama gerksiz yere büyük harf kullanma.
birde empati kurma lazım herkes kendisine öğretileni bilir.tarafsız tarih kitaplarından tarşhşmşzş öğrenmeliyiz.aynı şeilde dinimizi de ceamat kitaplarından öğrenmemeliyiz:=)))
"Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi."
tarafsız tarih kitaplarından tarşhşmşzş öğrenmeliyiz.aynı şeilde dinimizi de ceamat kitaplarından öğrenmemeliyiz:=)))
+10
tarihimizi de ingiliz tarihçilerin kitaplarından öğrenmemeliyiz
zaten ingilizlerden nefret ederim.=))
atakancım duyguları anlıyorum.ama ümit kardeş sana hitaben sadece yaşın ilerleyince bazı şeyleri anlarsın dedi.bu kötü bişi değil.kimsede daha fazla şehit edebiyat değildir meral etme.ülkemiz doydu şehit edebiyatına.ordaki her asker şehittir tabiki.
ama gerksiz yere büyük harf kullanma.
birde empati kurma lazım herkes kendisine öğretileni bilir.tarafsız tarih kitaplarından tarşhşmşzş öğrenmeliyiz.aynı şeilde dinimizi de ceamat kitaplarından öğrenmemeliyiz:=)))
doğru abi şimdi burada şu şehit bu değil edebiyatı yapmak anlamsız.benimde demek istediğim n
iye daha az şehit vermeyelim.yoksa kimin şehit olduğunu biliyoruz
Bak yine aynı konuşuyorsun atakan bir kaç birşeyler ezberlemişsin, yaşın büyüdükçe bakış açın ufkun vs. genişleyecek 2 sene sonra sen bile tanıyamayacakın kendini onun için bu şekilde konuşmamanı tavsiye ederim.
Ne o gazilik, büyük, yüce, ulu devlet adamlığı ne zaman şehitlik mertebesinden üstün oldu ki, hiçbirisi M.Kemal etmezdi diyorsun?
O topraklarda şehitler yatıyor, kelimelerini çok özenli seçmelisin. 
İstersen Ö.M den devam edelim konuşmaya. Şehit konusunu kirletmiş olmayalım olurmu?
Mustafa Kemal Atatürk şehit olmadı mı sanıyorsunuz?Kim ölüm döşeğinden kalkıp tüm dünyaya meydan okuyup ordusunu izlemeye Hatay'a gitti.VE KİMSE BANA ŞEHİT KONUSUNU KİRLETİYORSUN DİYEMEZ?
Asıl siz biraz kendinizi geliştirmelisiniz.Ben size daha az asker ölebilirdi diyorum siz hala bana aynı zırvaları söylüyorsunuz. Siz neyden yanasınız daha az asker ölmesinden mi?yoksa daha fazla asker ölsün destan olmasından mı?
Ben size gerçekleri söylüyorum ister ezber deyin ister yaşın küçük.
bu topraklar şehitlerin kanı ile sulanmadı sadece anaların gözyaşlarıda var.Ve hala aynı mantıkta olan kişiler yüzünden benim askerim şehit oluyor analar yine ağlıyor.Geri kafalıların yönetim zafiyetinden dolayı bazı şerefs... 12 metrekarelik alanı beğenmezken farkındamısınız ama BENİM ASLANLARIM 2 METREKARELİK ALANDA YATIYOR.Eğer bana bu türkiye cumhuriyeti emanet edilmişse ben bu ülkedeki askerin elinden akan bir damla kanın bile hesabını sorarım....
neyse birşey demiyorum....
Araya bir şiir koyup dikkat çekerek tartışmaya mani olabilirim dedim.Fakat yine de başaramadım.
''toplanan arap askerleri kimlerle savaştığını biliyordu.o dönemde osmanlıyı bilmeyen mi vardı?mantık dışı düşünceler kabul edilemez.araplar her zamanki gibi yine ihanet içindeydi.arapların adam gibi yanında olmasını istiyorsan parasını verirsin yada gemileri yakarsın.
osmanlı padişahlarının yaptığı stratejik ve askeri hatalardan dolayı köhne osmanlı yıkıldı.unutmayın biz sadece çanakkale cephesini kzandık diğer cephelerin hepsinde YENİLDİK.orada iman gücü yokmuydu.bazı şeyleri gerçekten abartmamak lazım.iman gücü felan tamam insanı gaza getirirde.yüzbinlerce adamı diz ver gazı gönder ingiliz ordularının üzerine.koyun sürüsünden ne varkı var!!!!! strateji plan ve komuta olmayan her ordu yenilmeye mahkumdur.Mustafa Kemal Atatürk'ü gibi bir dehayı geride bırakıp kendileri bişey yapmaya çalıştılar beceremediler.arka saflardan Mustafa Kemal Atatürk gelip orduyu topladı.�en size taarruzu değil ölmeyi emrediyorum�Şöyle düşünün Atatürk belki daha ilerde tutulsaydı,daha az genç ölürmüydü,daha az ana ağlarmıydı.''
Bravo Atakan, gerçekten gönül gözünle görüyorsun.
Allah'a şükretmemiz lazım tüm müslümanlara (o sırada müslüman ve tam bağımsız bir tek ülke bile yoktu), emperyalistlerce sömürülmüşlere ve Türk alemine böyle birisini, Mustafa Kemal Atatürk'ü gönderdiği için. Ancak hala Allah'ın bizlere bu bağışını kabul etmeyi istemeyenler var ve bu fikirleri de ortaya atıp yaymaya çalışanlar, işte o savaşlarla tüm güçlerine rağmen yenilen emperyalistler. Dünde bu oyunlar oynanıyordu, yarında oynanacak. Sadece gerçekleri bilmemiz ve gönül gözümüzle bakabilmemiz, bizleri aydınlığa çıkaracaktır.
abi gerçek bir tanedir.kimseye göre değişmez.gerçek ortada,daha fazla konuşmaya gerek yok.Olanlar ortada,çanakkalede heryerden her dinden her mezhepten osmanlı askeri vardı.şimdi bunu tutup müslümanlar olarak değerlendirmek diğer askerlerimizn hakkını yemek olur.ve ben hak yemenin en büyük günahlardan olduğunu biliyorum.Her askerin hakkını kanını canını sonuna dek korumakla mükellefim
Vatanımın ha ekmeğini yemişim, ha uğrunda bir kurşun” diyerek,
Gül bahçesine girercesine kara toprağa düşen
Gül yüzlü şehitlerimize ithafen...
Vatan yoluna baş koymuş, Bayrak sevgisini iplik iplik hücrelerine dokumuş can dostum. Hitabım sana ve sininle birlikte tüm sahiplenenlere.. Vakit gecenin bir yarısı. Alem kim bilir kaçıncı uykuda?
Oysa benim çarmıha gerili gözbebeklerime uyku öylesine uzak ki.. Yüreğimde ordular at sürmekte, fırtınalar kopmakta. Sensizlik bileklerimde demir bilezik. Hıçkırıklar boğazımda dokuz düğüm.. Kemirir ruhumu hicranlar bölüm bölüm… Olmuyor dost.. Olmuyor.. Beceremiyorum uyumayı. O kahpe kızıl kurşunların hedefi olup, alkanlara boyandığın günden beri, şu riyakarlıklarla dolu dünyaya kapatamıyorum gözlerimi bir türlü..
Çünkü sen geliyorsun aklıma.. Bir elinde yavuklun kadar sevdiğin ondörtlün, bir elinde güller var. Göğsünde hiç indirmediğin, “lekelemeyin, kirletmeyin, indirmeyin” diye sıkı sıkı tembihlediğin ay-yıldızlı bayrağın… Ve ne zaman aklıma gelsen, kırk ikindi yağmurları misali uzunca bir sağanak boşalıyor gözlerimden. Sana giden yollarda, başlıyor bir tipi, başlıyor bir boran..
Hatırlar mısın dost? İsyan karası gecelerde türküler söylerdik.. Karanlık bahtımıza inat, hep aydınlık, umut dolu türküler.. Kâh Köroğlu’yla Bolu Dağı’ nı gezer, Kâh Karacaoğlan’la pınar başına inerdik. Mehterle Estergon’ a gittiğimiz günlerde olurdu bizim.. Yeminler ederdik. Allah (cc)’ a, bayrağa, silaha.. “Vatan bölünmez, bayrak inmez, ezan dinmez” diye..
Bırakıp gitmek var mıydı kavlimizde be dost.. Kahpe kurşunlara yenik düşmek var mıydı? Yeminimiz birlikte mücadele etmek için değil miydi. Yeminimiz son nefes, son nefer ve son damla kana kadar, Büyük Türkiye uğruna mücadele etmek için değil miydi? Şerefini üç kuruşa satan bayrak düşmanlarına hadlerini birlikte bildirmeyecek miydik?
Biliyorum'ki şuan benimlesin, benliğini hissedebiliyorum. Hem de tüm hücrelerimle..Ve biliyorum ki, duyuyorsun beni.. Öyle ise kulak ver dudaklarımdan fütursuzca dökülenlere:
“Senin başucunda taş, benim gözümde yaş…
Sen borcunu ödedin, sıra bende arkadaş…”
Sesimi duymak istemeyen hainler. İnsanlıktan nasipsiz insan hakları havarileri, bayrağa sarılı tabutların ardı sıra timsah gözyaşı döken zihniyetsizler açın kulaklarınızı dinleyin..
Loş ışıklı meyhanelerde geyik muhabbeti yapmayı, entelektüellik zanneden salon aydınları, koca bir nesli uyutan, uyuşturan kravatlılar siz de dinleyin.. Ve siz de dinleyin; Allah’ sız yandaşlarını inanmadığınız Allah’a alkışlarla uğurlarken bile, salyalar saçarak bu milletin değerlerine küfretmekten geri kalmayan iman, akıl, izan züğürtleri…
Şu dışarıdaki ölüm sessizliğine inat, karanlık geceye ve siz vatansızlara, bayraksızlara inat haykırıyorum işte..
EĞİL FAKAT KIRILMA DİYEN ŞARLATANLARA GÜLEYİM…
NAMUSSUZ YAŞAMAKTANSA BIRAK ŞEREFİMLE ÖLEYİM..
BU MİLLETİ İLELEBET YAŞATMAK TEK ÜLKÜM..
VUR!.. VUR BANA DÜNYA.. ÇÜNKÜ BEN TÜRK'ÜM...!
Malesef her gün yeni bir üzücü haber alıyoruz. Farkındamıyız?
Bizler yarının planlarını, programlarını yaparken, belki eğlenir, belki üzülürken, farkında bile olmadan Şehit haberleri gelmeye devam ediyor. Şehit, sadece bir haber ya da istatistiki bir veri değildir, o kişinin sevenlerini, çevresini ve aslında hepimizi etkileyen bir trajedidir (buna kelime bulamadım). Elbetkide hayatta sürekli üzüntü yaşamak kimsenin hakkı değildir ama arada birde olsa, bir an için bazı şeyleri düşünmek ve belli noktalarda bunları unutmamak gerekir.
bu ülke şehit haberlerini de alıştırıldı maalesef...artık 2-3 şehit verince : hııımm iyi iyi iyi az er kaybetmişiz demeye başlayanlar bile oldu...
1 erim bile kıymetlidir benim.şu olayı kökünden halledemedik bi türlü.
Sabredin... Az kaldı... İnşallah bu meseleleri bitireceğiz... Hepimiz.... Hepbirlikte... KARDEŞÇE... KARDEŞÇE...
Maalesef bir şehit haberi de İstanbul'un göbeğinden geldi. Tabikide bu da diğerleri gibi sadece bir haber değil, değişen hayatların, kimilerinin değer yargılarının ve yaşanabilecek hayatların yaşanmadan, en azından bu dünya için noktalanmasının bir göstergesi.
ALLAH Rahmet Eylesin...
Hatay'da roketli saldırı: 6 şehit 9 yaralı 
Deniz ikmal destek komutanlığına roketli saldırı...
İskenderun İlçesi'nde Deniz Üs Komutanlığı'na bağlı İkmal Birliği'ne teröristlerce önce roketatarlı, ardından uzun namlulu silahlarla açılan ateş ateşi sonucu 6 asker şehit oldu, 9 asker de yaralandı.
İlçe girişindeki Modernevler Mahallesi'nde bulunan Deniz İkmal Destek Komutanlığına, Adana-İskenderun Otoyolundan teröristler tarafından roketatarlarla saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre saldırıda 6 asker şehit oldu. Askerler tarafından da ateş açılmasıyla bölgede çatışma yaşandı. Saldırıda yaralanan 9 asker, İskenderun Devlet Hastanesi, Gelişim Hastanesi ve Deniz Hastanesi'ne kaldırıldı.
Bölgeye, çok sayıda Özel Harekat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler ile İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler sevk edildi. İskenderun Deniz Hastanesi önünde Mehmetçiğe kan vermek için uzun bir kuyruk oluştu. Çelik yelek giyen polis güçleri, panzerlerle Deniz İkmal Destek Komutanlığı etrafında güvenlik önlemlerini artırdı
Edit, Kaynak: Samanyoluhaber
Ağır yaralı Mehmetçikler GATA'ya sevk edildi
Hatay'ın İskenderun ilçesinde Deniz İkmal Destek Komutanlığına teröristlerce roketatarla düzenlenen saldırıda ağır yaralanan 3 asker, Ankara Gülhane Askeri Tıp Fakültesi Hastanesine (GATA) sevk edildi.
Şehit olan 6 askerin cenazesi de İskenderun Askeri Hastanesine kaldırıldı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilçe girişindeki Modernevler Mahallesi'nde bulunan Deniz İkmal Destek Komutanlığına saat 00.40 sıralarında teröristler tarafından roketatarlarla yapılan saldırıda şehit olan askerlerin cenazesi, İskenderun Devlet Hastanesinden alınarak, Askeri Hastane Morguna götürüldü.
İskenderun Devlet Hastanesinde tedavi gören yaralı askerlerden durumu ağır olan 3'ü, uçakla GATA'ya sevk edildi.
Edit: Kaynak : Samanyoluhaber