0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu ne yavvvv, geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun Ercüment. Muhtemelen park konumundan çıkan birisi ayarlayamamıştır çıkışı. Bir kere daha git gel yapmak zor sanki. Ama küçük ve bölgesel işlem ile orası daha güzel bir hal alabilir şu anki halinden.
Ercü avatardaki senmisin? eğer sensen hiçde sakin gözükmüyorsun
Teşekkür ederim Hakan abicim. Dediğim gibi iyiki ben yokken ayarlayamadı indirir kafayı cama çarptıra çarptıra komalık ederdim kesin. Bakalım mutfak işi var şuanda yaptırıyoruz pek sesimi çıkartmak istemiyorum baba tampon var diye :/Benim abicim Ora gayet sakinim
Eski corollamızın çamurluğu halletmişti biri.Bi yakınımızı geçirmek için otogara gittik parkettik.döndüğümüzde çamurluk içine göçmüştü biliyorum o duyguyu.İyi küfretmişsindir.Boşver sağlık olsun.
sende giresunlu tipi var
dert etme kardeşim olur böyle şeyler canına bişey gelmediğine şükür benimde öyle bir olay başıma geldi ama ben yakaladım çengelköy bademini bide güzel soydum ama şekerim var diye tuz döküp yiyemedim canım ona sıkıldı
Geçmiş olsun çok takılmamak lazım desek de boş insan fitil oluyor pert olan efsanemizi de elemanın biri çizmiş idi kendisini 1 buçuk haftada bulup zorla tanışmıştım.. Sizin olayda da her şeyi anlarım da yaptın bari arkasında dur arkadaş nedir yani şunun şurasında hasarı sana mı girecek sigortan da mı yok yahuu ...
Ercü sıkma canını ablamın e12 yi bir çizmişler soldan komple dalgalı dalgalı boydan boya. boyatalım derken çiziğin verdiğ rahatlıktan olsa gerek bide arka çamurluğu kamyonete takmış garibim hepsini toptan kaskodan yaptıracaz biraz bitime yaklaşsın diye bekliyoruz .
anında üretim Ercüment attırdılarmı arnavutun şalterleri olacak oluyor
VAlla anlıyorsun beni Berkcan ya.. Hadi herşeyi geçtim her zaman deriz sileceğe bir telefon numarasıda mı bırakamazsın.. Hadi bunu yapan bir bayan olsa telefon numarasını rujla falan yazabilrdi aynaya cama Oyyhhhhhh sizede çok geçmiş olsun abicim :/
Vahooovvv laz damarıma basılmasın