Gönderen Konu: Sakin olan bir insan nasıl mı çıldırtılır!  (Okunma sayısı 5956 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Sakin olan bir insan nasıl mı çıldırtılır!
« : Mayıs 24, 2011, 21:29:02 »
Bugün eve çakmak lazım oldu 2 markete gittim bulamadım en son ters yönde olan bir markete gittim çakmağı aldım herşey güzel hava güzel moralim güzel dönüşte araba bana doğru bakıyor vay bee temiz temiz yağuşuklu yağuşuklu bana bakıyor beyazım dedim demez olaydım ön tamponda 3 çizik bana bakıyor hafif çamur rengine yakın bir renk var bunu düşünerek kendimi rahatlatıyorum nitekim rahatladım arabanın yanına varıncaya kadar... :argh:
Gördüğüm andan itibaren kaldım ne diyeceğimi bilmiyordum ilk baş bunu babam yaptı zannettim ama ona sorunca haberim bile yok ben yapmadım bile dedi gittiği yerde olmuş büyük ihtimal. öndeki şöför ibaresi taşıyan insan allahın çok sevgili kulu olmalı ki ben o aracın içinde değilken veya gözümün önünde yapmadı yoksa büyük ihtimalle 3. sayfa haberlerine konu olmuştum.. Sorun şu ki insan dokundurduğunu anlamazmı hadi anlamıyorsun bunu yapana kadar aynaya bakmıyorsun demektir ki bu aynayı üretip arabana montajını yapan fabrika o aynayı oraya makyaj aynası veya arkadan geçen kızlara bakmana yarıyacak bir ayna olarak koymamıştır diye düşünüyorum en azından ben bu amaçla kullanmıyorum inşallah amacına uygun olarak kullanıyorumdur... Neyse yazı birazcık uzun oldu fotoğraflara geçelim  >:(

Çıldırıciğim çıldırıciğim  >:( >:( >:(

İnadına soğumadım Beyazımdan :lol:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

Sakin olan bir insan nasıl mı çıldırtılır!
« : Mayıs 24, 2011, 21:29:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Sakin olan bir insan nasıl mı çıldırtılır!
« Yanıtla #1 : Mayıs 24, 2011, 21:31:19 »
Bu ne yavvvv, geçmiş olsun :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mayıs 24, 2011, 21:40:29 »
Bu ne yavvvv, geçmiş olsun :(

Bu arabayı ehliyetin kullanmadığını bir kanıtı daha :/ Teşekkür ederim Abdurrahman abi :/
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 24, 2011, 21:54:55 »
  Çok geçmiş olsun Ercüment. Muhtemelen park konumundan çıkan birisi ayarlayamamıştır çıkışı. Bir kere daha git gel yapmak zor sanki. Ama küçük ve bölgesel işlem ile orası daha güzel bir hal alabilir şu anki halinden.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 24, 2011, 21:55:26 »
Ercü avatardaki senmisin? eğer sensen hiçde sakin gözükmüyorsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mayıs 24, 2011, 22:02:02 »
  Çok geçmiş olsun Ercüment. Muhtemelen park konumundan çıkan birisi ayarlayamamıştır çıkışı. Bir kere daha git gel yapmak zor sanki. Ama küçük ve bölgesel işlem ile orası daha güzel bir hal alabilir şu anki halinden.

Teşekkür ederim Hakan abicim. Dediğim gibi iyiki ben yokken ayarlayamadı indirir kafayı cama çarptıra çarptıra komalık ederdim kesin. Bakalım mutfak işi var şuanda yaptırıyoruz pek sesimi çıkartmak istemiyorum baba tampon var diye :/

Ercü avatardaki senmisin? eğer sensen hiçde sakin gözükmüyorsun :)

Benim abicim :) Ora gayet sakinim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 24, 2011, 22:03:35 »
Eski corollamızın çamurluğu halletmişti biri.Bi yakınımızı geçirmek için otogara gittik parkettik.döndüğümüzde çamurluk içine göçmüştü biliyorum o duyguyu.İyi küfretmişsindir.Boşver sağlık olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 24, 2011, 22:04:31 »
Teşekkür ederim Hakan abicim. Dediğim gibi iyiki ben yokken ayarlayamadı indirir kafayı cama çarptıra çarptıra komalık ederdim kesin. Bakalım mutfak işi var şuanda yaptırıyoruz pek sesimi çıkartmak istemiyorum baba tampon var diye :/

Benim abicim :) Ora gayet sakinim :)

sende giresunlu tipi var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mayıs 24, 2011, 22:09:01 »
Eski corollamızın çamurluğu halletmişti biri.Bi yakınımızı geçirmek için otogara gittik parkettik.döndüğümüzde çamurluk içine göçmüştü biliyorum o duyguyu.İyi küfretmişsindir.Boşver sağlık olsun.

Offf Orçun hepsini bulup bir yere toplayıp yakmak lazım sabun yapıcak ibreti alem olsun diye yaptığın sabunlada arabayı yıkıyacaksın  :) >:( :(

sende giresunlu tipi var :)

Bende giresun-görele tipi var :) Bide aydın-nazilli he belki huyundan suyundan 17 senedir eskde olmamdan dolayı eskişehirli tipide olabilir :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 24, 2011, 22:13:25 »
ha ha :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • EGE S.Ü.F.
« Yanıtla #10 : Mayıs 24, 2011, 22:15:24 »
dert etme kardeşim olur böyle şeyler canına bişey gelmediğine şükür benimde öyle bir olay başıma geldi ama ben yakaladım çengelköy bademini :D :D bide güzel soydum :D :D ama şekerim var diye tuz döküp yiyemedim canım ona sıkıldı :D :D
2003 Toyota Corolla 1600 cc vvt-i 110 bg A/T

no problem because it's Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mayıs 24, 2011, 22:17:29 »
dert etme kardeşim olur böyle şeyler canına bişey gelmediğine şükür benimde öyle bir olay başıma geldi ama ben yakaladım çengelköy bademini :D :D bide güzel soydum :D :D ama şekerim var diye tuz döküp yiyemedim canım ona sıkıldı :D :D

Çengelköy bademi ne ara oldu :P :) Ahh bulabilsem ahh bulabilsem ama imkansız biz mağduriyetimizle kalıyoruz işte :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 24, 2011, 22:18:42 »
Geçmiş olsun çok takılmamak lazım desek de boş insan fitil oluyor pert olan efsanemizi de elemanın biri çizmiş idi kendisini 1 buçuk haftada bulup zorla tanışmıştım..
 Sizin olayda da her şeyi anlarım da yaptın bari arkasında dur arkadaş nedir yani şunun şurasında hasarı sana mı girecek sigortan da mı yok yahuu  >:( ...
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Cennet Ucuz Değil Cehennem Lüzumsuz Değil
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 24, 2011, 22:24:08 »
Ercü sıkma canını ablamın e12 yi bir çizmişler soldan komple dalgalı dalgalı boydan boya. boyatalım derken çiziğin verdiğ rahatlıktan olsa gerek bide arka çamurluğu kamyonete takmış garibim hepsini toptan kaskodan yaptıracaz biraz bitime yaklaşsın diye bekliyoruz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Mayıs 24, 2011, 22:24:46 »
Geçmiş olsun çok takılmamak lazım desek de boş insan fitil oluyor pert olan efsanemizi de elemanın biri çizmiş idi kendisini 1 buçuk haftada bulup zorla tanışmıştım..
 Sizin olayda da her şeyi anlarım da yaptın bari arkasında dur arkadaş nedir yani şunun şurasında hasarı sana mı girecek sigortan da mı yok yahuu  >:( ...

VAlla anlıyorsun beni Berkcan ya.. Hadi herşeyi geçtim her zaman deriz sileceğe bir telefon numarasıda mı bırakamazsın.. Hadi bunu yapan bir bayan olsa telefon numarasını rujla falan yazabilrdi aynaya cama :P :lol:

Ercü sıkma canını ablamın e12 yi bir çizmişler soldan komple dalgalı dalgalı boydan boya. boyatalım derken çiziğin verdiğ rahatlıktan olsa gerek bide arka çamurluğu kamyonete takmış garibim hepsini toptan kaskodan yaptıracaz biraz bitime yaklaşsın diye bekliyoruz .

Oyyhhhhhh sizede çok geçmiş olsun abicim :/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • EGE S.Ü.F.
« Yanıtla #15 : Mayıs 24, 2011, 22:29:37 »
anında üretim Ercüment ;) :D :D attırdılarmı arnavutun şalterleri :D :D olacak oluyor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mayıs 24, 2011, 22:30:36 »
anında üretim Ercüment ;) :D :D attırdılarmı arnavutun şalterleri :D :D olacak oluyor :D

Vahooovvv laz damarıma basılmasın :P :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mayıs 24, 2011, 22:32:32 »
VAlla anlıyorsun beni Berkcan ya.. Hadi herşeyi geçtim her zaman deriz sileceğe bir telefon numarasıda mı bırakamazsın.. Hadi bunu yapan bir bayan olsa telefon numarasını rujla falan yazabilrdi aynaya cama :P :lol:

Oyyhhhhhh sizede çok geçmiş olsun abicim :/
En azından bi özür notu yav.. Ben çarptım üzgünüm acelem vardı bu bile yeter ... Ama yok arkadaş iletişimsizliklik...
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mayıs 24, 2011, 22:32:55 »
sat onu honda al :P
şaka bi yana, geçmiş olsun Ercü. Takma kafana fazla :)
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • EGE S.Ü.F.
« Yanıtla #19 : Mayıs 24, 2011, 22:35:45 »
Vahooovvv laz damarıma basılmasın :P :D

:D :D :D tabancamın sapınıda gülle donatacağum diye başlarsın birazdan haa :D :D