0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En azından bi özür notu yav.. Ben çarptım üzgünüm acelem vardı bu bile yeter ... Ama yok arkadaş iletişimsizliklik...
sat onu honda al şaka bi yana, geçmiş olsun Ercü. Takma kafana fazla
tabancamın sapınıda gülle donatacağum diye başlarsın birazdan haa
Hakikaten kötü olmuş ama takma kafana cana geleceğine mala gelsin,hem nazarlığı olur.Aynısı aynı yerde benim arabamda var,bir farkla parederken ben sürttüm.Takmıyorum kafama yaza yaptırırım inşallah.
Geçmiş olsun. Ben mi çok rahatım anlamadım yahu. Ben tamponda çizik görünce umursamıyorum. İstanbul'dan olsa gerek
Aracı ikinci el almıştım. Birde onun etkisi var sanırım .
Lan Tunç İlk görüşmemiz kavga mı olcak lan bizim Ne 18i ne Ankara'sı Yine biryerlere gidiyorsun haberim yok
Bırah bırah O değilde tam günü be biladerim yepenimin sünneti var 18inde Neremden ter akıcak o gün hiç bilmiyorum....Onu geçtim 2temmuzda beraber büyüdüğüm kuzenim evleniyor yoksa büyük toplantı vardı kafamda, artık yaz ortalarına doğru tabi sende katılıcan kaçarın yok..
hadddi bee yine mi görüşemicez , bu buyuk buluşma plan programı hakkında daha detaylı görüşürüz senınle biladerim
Ercü geçmiş olsun kardeşim Mekan neresi, cadde-sokak olarak nerde olduğunu düşünüyorsun ? Sana moral olsun benim tamponların son halini bir görsen ki boyasız olunca pek belli olmuyor ama seninkinin bu halinden kötü..
18'inde Ankara'ya gel halledelim kardeşim, yada geçerken ürünleri sana bırakayım mı
Zargiii geçmiş olsun ya Emin abimede ilet duygularımı "muhterem aks kafasi" çok malesef zaten Eskişehir trafiğinden her fırsatta bahsediyorum artık birşey demeyeceğim...Lan Tunç İlk görüşmemiz kavga mı olcak lan bizim Ne 18i ne Ankara'sı Yine biryerlere gidiyorsun haberim yok
geçmiş olsun Ercü....
geçmiş olsun . . .
Takma ercü bunlar çok ufak şeyler Bizim arabanın halini biliyosun unutmamışsan
Geçmiş olsun Ercü.
Geçmiş olsun ercü. dünya mali dünyada kalır takma kafana. Allah daha büyüklerinden korusun.