Gönderen Konu: Sakin olan bir insan nasıl mı çıldırtılır!  (Okunma sayısı 5955 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
Ynt: Sakin olan bir insan nasıl mı çıldırtılır!
« Yanıtla #40 : Mayıs 25, 2011, 15:56:24 »
olmuşla ölmüşe çare yok kardeşim, geşmiş olsun,  allah büyüğünden saklasın..
Honda Jazz / 2012

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 25, 2011, 15:56:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 25, 2011, 17:08:24 »
olmuşla ölmüşe çare yok kardeşim, geşmiş olsun,  allah büyüğünden saklasın..

Teşekkür ederim Güven abicim :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mayıs 25, 2011, 22:44:44 »
Ercü yapacak birşey yok sen gözün gibi bak biri gelip bi seferde hallediyor bizim arabanın her köşesinde kesin bişe var ama ben yapsam içim yanmaz o kadar artık kafaya takmıyorum binip geziyorum sadece.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mayıs 25, 2011, 23:36:22 »
ben de anlamıyorum bu milleti ,çarpıp kaçıyor deyyuslar...
neyse sıkma canını, geçmeyecek birşy değil...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mayıs 26, 2011, 00:39:20 »
Kardeşim geçmiş olsun geçen dörtlüleri yakmış bekliyordum minübüscü sağolsun arkadan dokundurdu buyur :)
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mayıs 26, 2011, 01:17:02 »
Kardeşim geçmiş olsun geçen dörtlüleri yakmış bekliyordum minübüscü sağolsun arkadan dokundurdu buyur :)

araabayı günrşli bi günde bırak güneş direk olarak oraya etki etsin kendisi geri atar ama boya kalkar gibime geliyor :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Mayıs 26, 2011, 01:39:12 »
Yok dostum tanıdıgım vardı ısıttı gerı attı bı pasta attı eskısınden daha ıyı oldu :D
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mayıs 26, 2011, 09:21:45 »
Çok geçmiş olsun Ercüment, opak boya olduğu için lokal olarak halledebilirsin merak etme. İnsanlarımız maalesef çok vurdumduymaz ve dikkatsiz, bir veya iki manevra daha yapmak millete çok zor geliyor sürte sürte çıkıyorlar, farketseler bile pek umursamıyorlar, daha çok ticari araç kullananlar yada şirket aracı kullananlar yapıyorlar bu umursamazlıkları. Allah beterinden saklasın. 
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mayıs 26, 2011, 09:58:10 »
3 sayfa olmuş konuya bak yahu :D Geçmiş olsun ercüm de büyütme bu kadar olur şeyler, ben alıştım bak ne kadar rahatım :) Ayrıca ilerde masrafı senden çıkacak bir araban olduğunda göreceğim ben seni nasıl üzülüyorsun bakalım :D
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Mayıs 26, 2011, 16:40:43 »
Ercü yapacak birşey yok sen gözün gibi bak biri gelip bi seferde hallediyor bizim arabanın her köşesinde kesin bişe var ama ben yapsam içim yanmaz o kadar artık kafaya takmıyorum binip geziyorum sadece.

İşte aynen daha ben bu arabayı hiç bir yere dokundurmadım sürttürmedim etmedim millet gelip boya kazıyor geçen seferde sol tarafı yapmışlarda sinyalin plastiğinde sürtük var yuh dedim sinyalden tamponun aşağısana kadar sürtmüştü 10 dk bakıp kalmıştım tepkisiz olarak geçtim karşısına baktım :-/

ben de anlamıyorum bu milleti ,çarpıp kaçıyor deyyuslar...
neyse sıkma canını, geçmeyecek birşy değil...

Geçmeyecek şey değil ama olmasa çok daha iyiydi Oğuzhan abicim...

Çok teşekkür ederim.Sanada geçmiş olsun Alper abi :)

Çok geçmiş olsun Ercüment, opak boya olduğu için lokal olarak halledebilirsin merak etme. İnsanlarımız maalesef çok vurdumduymaz ve dikkatsiz, bir veya iki manevra daha yapmak millete çok zor geliyor sürte sürte çıkıyorlar, farketseler bile pek umursamıyorlar, daha çok ticari araç kullananlar yada şirket aracı kullananlar yapıyorlar bu umursamazlıkları. Allah beterinden saklasın. 
Çok teşekkür ederim Hasan abicim..
Malesef abicim hiç kimse umursamıyor biz özen gösteriyoruz çizilmesin o olması bu olmasın diye millet caaart diye sürtüyo geçiyor he birde anahtar olayı var onu hiç açmıyorum onlar insanlıktan nasibini almamış varlıklar...
3 sayfa olmuş konuya bak yahu :D Geçmiş olsun ercüm de büyütme bu kadar olur şeyler, ben alıştım bak ne kadar rahatım :) Ayrıca ilerde masrafı senden çıkacak bir araban olduğunda göreceğim ben seni nasıl üzülüyorsun bakalım :D

Konu bende hala 1 sayfa ama neyse :D Teşekkür ederim Nagihan ablacım :) Sen istanbuldasın ama alışık olman doğal trafikte gördüğüm kadarıyla kim kime dum duma :) İleride masrafı benden çıktığı zaman herhalde şehri talan ederim :P :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)