0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
olmuşla ölmüşe çare yok kardeşim, geşmiş olsun, allah büyüğünden saklasın..
Kardeşim geçmiş olsun geçen dörtlüleri yakmış bekliyordum minübüscü sağolsun arkadan dokundurdu buyur
Ercü yapacak birşey yok sen gözün gibi bak biri gelip bi seferde hallediyor bizim arabanın her köşesinde kesin bişe var ama ben yapsam içim yanmaz o kadar artık kafaya takmıyorum binip geziyorum sadece.
ben de anlamıyorum bu milleti ,çarpıp kaçıyor deyyuslar...neyse sıkma canını, geçmeyecek birşy değil...
Çok geçmiş olsun Ercüment, opak boya olduğu için lokal olarak halledebilirsin merak etme. İnsanlarımız maalesef çok vurdumduymaz ve dikkatsiz, bir veya iki manevra daha yapmak millete çok zor geliyor sürte sürte çıkıyorlar, farketseler bile pek umursamıyorlar, daha çok ticari araç kullananlar yada şirket aracı kullananlar yapıyorlar bu umursamazlıkları. Allah beterinden saklasın.
3 sayfa olmuş konuya bak yahu Geçmiş olsun ercüm de büyütme bu kadar olur şeyler, ben alıştım bak ne kadar rahatım Ayrıca ilerde masrafı senden çıkacak bir araban olduğunda göreceğim ben seni nasıl üzülüyorsun bakalım