0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
erkan abi 2. el olan araç piyasa fiyatındaysa ve bundan etrafınızdakilerin haberi yoksa sorun onlarda. millet nasıl o fiyata alıyor satan o fiyata rahat rahat satabiliyorsa demek ki araç o fiyatı hak ediyor demektir.ben corolla derim..bizim 2006 d4d var 50000 de temiz de bir araba ama babam satmaz heralde
Kendi fikrim , sıfır linea alacağıma 2006 2007 temiz dizel hb alırım kesinlikle.
profilimdende belli olduğu gibi ben fiatçıyımaçık konuşmak gerekirse o modeli incelemedim ama en düşük modellerinden birini inceledim bayiide c segmentindeki bi araç için malzeme kalitesi düşük.özellikle aynı paraya alınacak bi bravoya göre oldukça düşük ancak 1,3 multijet 90 bg 190 da tork olan bi aracında gidişi hicte fena değildir aslında tahminim onu test etmedim eğer uzun yıllar kullanacaksanız o aracın yeteceğini düşünüyoum ancak iç malzeme konusunda söylediklerin active donanım seviyesinde olanlar için daha dinamik modelinde kalite gayet güzel karar sizin
Hocam o fiyata dizel bravo yok ki?http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/bravo_fiyat.aspx
Linea C segmenti bile sayılmaz sonuçta punto karoseri , malzeme kalitesi de ortada.Fiat dan başka alternatif marka düşünmüyor musunuz?
Kesinlikle linea alın derim ne de olsa sıfır araç bir beş sene kafanızı ağrıtmaz parçaları ucuz hemde dizel daha ne olsun.....