0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün gidip fiat bayisinde linea'ya baktım.Hakkaten çok kalitesiz duruyor.bu yüzden Punto Evo My Life modeline döndüm.
Bravolar bütçemi aşıyor. Açıkcası ihtiyacım olduğunu da sanmıyorum.Punto evo şık göründü gözüme. Linea dan sonra mı baktım diye böylşe oldu anlamadım Ama linea gerçekten baya takozmuş.Bu arada şu and megane 3 1.5 dizel kullanıyorum.Satıcı "sana linea satsam araba gitmiyor diye bana küfür edersin" diyor
75 bg ve 77 bg olanları öyle en azından 90 bg olacak kasa ağır kaldırmıyor ama 1,6 105 bg multijet olanları güzel
1.3 dizel 90BG olanları için bunu demişti. Bende kullandım, 1.6 sını öneririm dedi.ya da punto önerdi işte
evet kesinlike dizel araba alacağım. Çok yok yapıyorum.
şahsi görüşüm: fiat arabasına o kadar para verilmez...şimdi 33500 verip aldığınız fiat arabasını 2 sene sonra ortalama 25-26 bin gibi bir fiyata satabilirsiniz...öte yandan 24.000 verip aldığınız Corollayı iki sene sonra yine 24bin liraya rahatlıkla satabilirsiniz...ha bana kalırsa 24 değil de 26-27 bin verip, 40-50 bin km'de 2006-7 model bir corolla bulun, onu alın...
+1 oğuzhan 3 sene önce 2003 model corollamızı aldığımızda bir tanıdık vasıtasıyla aldık 22.500 e geçen gün babamın arkadası demiş abi 24.500 vereyim tiko para babam yanaşmadı
Nerde hocam öyle temiz bir araba. Bulsam alacağım ama
Arkadaşlar merhaba,İki araç arasında kaldım.Toyota corolla HB 2006 model. 110.000KM de. 2 parça boyası var. İkinci el alacağım. 24Bin lira.Ya da gidip sıfır Fiat linea active plus dizel alacağım. 32Bin lira.Bugün gidip lineaya baktım, malzeme kalitesi çok kötü.Punto Evo Mylife modeli daha güzel göründü gözüme. Fiyatı 33500TL 1.3 75bg dizel.Sizde hangisini, neden almak lazım.