0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyotayı alacağım galeri adamım yok, o yüzden yetkili servise gönderemem aracı diyor.Bir ustaya vs göster diyor.Bende yetkili servise göstermeden almak istemiyorum.
Arkadaşım sanırım aranayı çok sevdin.Yokmudur ki aramızda arkadaşımıza yrdımcı olabilecek İstanbul ikametli biri?En azından sahibinden alsın aracını.
arabada bişey varki servise göndermiyor, yada söylesin delikanlı gibi neyi olduğunu,illa dizel almanada gerek yok , telefonda bahsedemedim ama 1.6 benzinli alıp tüpte taktırabilirsin, bu hafta sonu bursaya gidip geldim aracımda Atiker Safe fast var yeni sistemden 70TL 32lt gaz ile 90 110km hızlarda 456KM yol katettim buda kilometrede 153 Kuruşa denk geliyor bu değeri yakalıyabilen başka marka araç varmı acaba ?
biz telefonda görüştük arkadaşla ama illaki dizel olsun dedi
İlgin alakan için çok teşekkür ederim hocam.Dizel taktım ya bir kere kafama öyle gideyim.Fikir değiştirirsem sana dönerim mutlaka.Bu arada satıcı yarın servise vermeyi kabul ederse servise verdireceğim.Kaskoyuda toyota kaskoda sorduracağım ki pert vs birşey varsa çıkar diye.İkinci el araba alırken başka öneriri olan var mı?
hayırlı olsun ( geçmiş olsun)
Erkan bey, ikinci elde dizel araç seçeneklerinize Focusu da katabilirsiniz. Ben focus kullanmadım ama 4 yıldır dizel fiesta kullanıyorum. Arabamın yakıtından ve motor performansından çok memnunum. Bazı kişiler tarafından bilinçsizce açıklanan dizel araç korkusunun da abartılı olduğunu dizel araç kullanan birisi olarak söylemek isterim. Focus benim kullandığım fiestadan daha performanslı ve şehir dışı yakıt tüketimide fiestayla aynı. İyi bir araba bulursanız, bakımlarını da iyi yaparsanız severek kullanabileceğinizi düşünüyorum.