0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fırçanın çok pis araca sürülmesine bende karşıyım ama sadece ince bi toz vardı araçta bu şekilde hiçbirşey olmuyor zaten cilada vardı yanımda sağını solunu cilaladık ya sen nerdesin len 2 3 gündür senin şu BL motor delirticek beni
cila varsa sorun yok , bu hafta sonu sanayideydim ben corollam için kat iptali yaptırdım. ve aracın birkaç bişeylerine baktırdım. sırada jant-lastik var seçim için anket açarım orada görüşürüz , BL motor ne yaptı sana abicim , bir terslik olmassa hafta sonu ordayım
Ellerine sağlık Mesut çok güzel olmuş, Yaris sade ve de çok güzel olmuş. Ustası da sen olunca başka da birşey çıkmazdı ortaya. 41 kere Maaşallah.
Güzel ve mutlu kareler
yaris temizlenmiş sayende Mesut abi rüzgarlık da çok yakışmış eline sağlık
BL motorun ESC sei birtürlü ayarlanmıyor kıl oldum BL motorunda sensörünü taktığımda dönmüyor sensörü sökünce deli gibi gazlıyor ayarlıycam ama merak etme
o ne öyle fırça mı mesut abi sende mi
bağlantılarda sorun olabilir mi ? , olmadı ben mayıs'ın 3. haftası geleyim abicim daha garanti olsun , iyice yaz gelsın
Elinize saglik. Güle güle kullan Nagihan.
nagihan iyi güzel günlerde kullan, maşallah güzeL oldu güzel. ee yakında sen Turbolarsın da artık