0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Harika olmuş maşallah güle güle kullan ablacım Şimdi bende fırça diyecem istanbul tarafından fırçayı bana fırlatıcak Mesut abi Yanlız Ayla abla yeni kalktı ayağa hemen çalıştırmasaydınız.. Tekrar geçmiş olsun umarım iyidir
maşallah maşallah hayret arabayı temiz gördük ama tabiki Mesut'un sayesinde ellerine sağlık Mesut spoylerde yakışmış yani.sen Nagihan sadece bin ve kirlet
Sağol canım benim Daha iyileri senin olsun. Suray'ın fırçasıydı o arabasına kullanıyor adam, yıkamacıların sert uçlu fırçalarından değildi. Aman ayrıca abartmayın sizde, sürüş halimdeyken de havada bir sürü şey gelip çarpıyor arabanıza taşlar sıçrıyor. Ayla abla da geçen haftaya nazaran gayet iyi maşallah, tabii çok ayakta kalınca ağrısı oluyor ama olacak o kadar.
Ayağa kalkalı 2 gün oluyor çok şükür ki iyi durumu o gün kendisi gelmek istedi ben evde oturun Nagihan'la biz 1 2 saate halleder döneriz dedim ama illaki gelicem dedi
emin olmak için resimlere tekrar bakrım, Floryadaki buluşmada zaten spoyler vardı bu Yaris'de başına bi haller mi geldi?
Buluşmada yay ve spoiler zaten vardı. İkisini de İzmit'te özel bir serviste taktırdık fakat spoilerı çift taraflı bantla yapıştırmışlardı ve iki tarafından metal eklemlerle sabitlemeye çalışmışlardı ama bantlar hiç tutmadı Hasan abi. Oktay silikonlarız demişti ama Mesut abi üstlendi bu görevi el mahareti ve ilgisi paralelinde Ekstra olan tek şey Yed egsoz ucu.
Elinize sağlık gençler Güle güle kullan çok güzel olmuş Nagihan, yalnız acilen ben de istiyorum bu spoylerden yoksa seninki yürüyebilir