0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut'un ipi ile kuyuya inmemek gerek demek ki. Hava düzelsin de bende bir yıkayacağım, içini falan temizleyeyim. Şu difüzörden falan da uygun bulsam fena olmaz hani.
eline-ize sağlık mesutçokhoşdurmuş araç, nagihanın araç kendini göstermiş... bu arada sizibelediyeye şikayet edeceğim:)))))))))))
Mesut eline-emeginize saglik. Nagihan; gule gule kullan.
mesut abi elinize sağlık,hiç alınma ama yaris senin araçtan daha yakışıklı olmuş nagihan bu arada yaylar cidden çok iyi durmuş,peki bu arada o yayların maliyeti nedir??birde bu fikirler kardeşinden mi çıktı?
Emre o biraz zor ya rüzgarlığı sökmek için tavanı kesmen lazım
Emre abi, spoiler ı Oktay ebay'dan aldı. Ona bir özel mesaj at istersen adamın linkini verir en olmadı.
Keseriz Mesajla olmaz, bir ara görüşelim Bir de şu linktekini düşünüyorum hala http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TOYOTA-YARIS-HATCHBACK-Car-GPS-Navi-System-DVD-Player-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3f04237516QQitemZ270652372246QQptZCarQ5fAudioQ5fVideoama gümrüğe takılır korkusundan bir türlü sipariş veremedim
Mesut eline-emeginize saglik. Nagihan; gule gule kullan.Mesut, ayrica esinin ayaga kalktigini gormek guzel, tekrardan gecmis olsun
mesut abi elinize sağlık,hiç alınma ama yaris senin araçtan daha yakışıklı olmuş nagihan bu arada yaylar cidden çok iyi durmuş,peki bu arada o yayların maliyeti nedir??birde bu fikirler kardeşinden mi çıktı? not: mesut abi tekrardan geçmiş olsun maşallah çabuk ayaklanmış yengeyi iyi gördük.
MEsut kilo mu aldın sen Nagihan o rüzgarlık elindeki foto çok hoş olmuş. Bunu nereya takacaz der gbibi bir bakışın var Güzeeeeeeeeeeeeeellll olmuş neticede.
Aldım abi aldım 88kg olmuşum hayatım boyunca bukadar kilo almamıştım bir oturuşta 4 kişilik yemek yersem olacağı buydu zaten
Sana künefe yok o zaman
Ooo araçlar için bıcı bıcı zamanı bi gün benim öksüzüde yıkarız inşallah