0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim insanlarımız ambulansa yol verdikten sonra arkasına nasıl yapışırımın hesabını yaptığı için yol verirken çok düşünüyor. Çünkü insanlarımız çok bencil, kendi çıkarıda olmazsa başkası için pek birşey yapmıyorlar.
Kesinlikle haklısınız. bu konuda insanları bilinçlendirmenin tek yolu eğitim ve bu konunun bu forumda açılıp gündemde kalması bile bir eğitimdir. Ayrıca sadece bu konuda değil her konuda hata yapanları kızarak, bağırarak çağırarak değil güzel, uygun ve kibar bir dille uyarmak daha eğitici oluyor.
Biz genel olarak kendimize Türk ve kendimize Müslüman bir toplum olduğumuz ve de ahlak dendiği zaman sadece kadın-erkek ilişkilerini anladığımız için hiç bir zaman bu seviyeye gelemeyiz.
şu anda burda klavye başından türkiyeye ve vatandaşına oturduğu sandalyeden laf atıp duran insanların kaçı ambulans geçtikten sonra arkasından açılan boşluğu doldurmuyor ?? çünkü ben ne zaman ambulans görsem çevredeki bütün şeritlerden orayı doldurmaya çalışma arkasına girme gibi bir telaş yaşanıyor.. ben hiç görmedim ben burda durayım böyle o geçsin ben normal giderim diye bekleyen bir araç sürücüsü...
Hayatımda bir kere bile olsun yapmadığım bir şey için ahkam kesmedim