0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biz genel olarak kendimize Türk ve kendimize Müslüman bir toplum olduğumuz ve de ahlak dendiği zaman sadece kadın-erkek ilişkilerini anladığımız için hiç bir zaman bu seviyeye gelemeyiz.
almanlardan eğitim almamız lazım disiplin konusunda bence
Katılmıyorum ve bu yorumları okuyunca üzüldüm. Bu çok derin ve teferruatlı bir konu bence, ancak kendimizi bu kadar aşağılamanın alemi de yok almanın bilip de bizim bilmediğimiz hiç bir şey de yok. Uygulamaya gelince sıkıntılar olduğu doğru ama olumsuzluklara yapıcı yaklaşıp çözmenin yollarını aramak ve ufak ufak da olsa gelişmek kendini hakir görmekten daha yeğdir diye düşünüyorum. Birçok batılı ülkenin insanlarıyla uzun süreler birlikte çalışma fırsatım oldu; bizim insanımız bence 1 numara...Saygılar...
Türkay, sana bir soru soracağım, senden çok samimi bir cevap bekliyorum. Otobanda en sol şeritten gidiyorsun. Önüne bir araç çıkıyor ve hızını 120 km/saat'e (ya da biraz tolerans gösterelim ve 130 km/saat diyelim) düşürmek zorunda kalıyorsun. Bu durumda ne yaparsın:a. Önümdeki araca yaklaşıp korna yada selektör yaparak sağa geçmesini isterim.b. Halihazırda otobandaki hız limitine ulaştığımı farkeder önümdeki araç ile takip mesafesi bırakır ve arkamdan gelen araçların da bana uymasını beklerim. Yol durumu müsait olduğunda da sağa geçerim.