0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
taktırdım hocam taktırdım ) canavar gibi çalışıyor.koca toyota firması 1500 liralık sistemi takmış 300 liralık koldan kaçmış inanılır gibi değil. 320 lira gibi bir fiyata kol taktırdım ve çok iyi çalışıyor. uzun yolda yakıt tüketimi tam 1 litre düştü
Nereye taktirdiniz hocam ve nasıl taktirdiniz?
selcuk bey. servisteki mühendise durumu söyledim.motora baktı ve sistemin olduğunu sadece cc kolu monte edilerek kullanılabileceğini söyledi.zaten direksiyonun altında yeri mevcuttu.serviste taktılar.uzun yol kullanıyorum ve şuan çok memnunum
Güle güle kullanın Mehmet bey toyota servisinden bahsediyorsunuz değilmi çünkü bursa toyota 1000 tl fiyat cikardi demiştiniz sizin taktirdiginiz servis başka olmalı
Diyorum ya alt yapi hazir kolu taktin mi islem tamam Ebayde kolun fiyatida 70 liraydi en son
Aynen ebay en kolay çözüm acaba d4dlerde alt yapi mevcutmudur die düşünmeden edemiyorum
samsun derindere toyota da taktırdım
Hocam advanced d-4D MMt aracım var. Kime sorsam yok diyor acaba yaptırdığınız servise bir danışmanız mümkün müdür? Ve ya muhhabbeti geçti mi ? Direksiyon airbagini çıkarmaya korkuyorum yoksa ben de bakıcam soket var mı yok mu diye. 2004 manuel dizel 206da alt yapısı varken 2013 MMT auris de olmaamsı hayal kırıklığı. Sonuçta kazayı önceden fark eden süper bir sistem değil bu bir kod bütünü ve düğme owners forumunda adamlar düğmelerin şemasını bile vermişler 3 dirence bakıyor herşey
Beyler bu kol için güncel ebay linki var mı acaba ?Baktıklarım servis fiyatını geçmiş. Kısa zaman içinde direksiyon airbagını çıakrıp bir bakacağım ne var ne yok