Alacam da kim takacak? Şimdi takılış şekline azıcık baktım zor gibi.
Siz alın iş taktırmaya kalsın en basit tarafı o. Bingöl'de bi oto elektrikçi rahatlıkla takabilir. Ben gözümü karartıp kendim takacam. Kimseyi bulamazsan Erciş'e gel ben takarım seninkini de

gezmiş olursun...
Bingöl'de usta pek yok gibi Elazığ'da taktırmaya çalışırım. Havayastığının olduğu yerin altında o riskli biraz. Yoksa herkes takar.
Bingöl'de usta pek yok gibi Elazığ'da taktırmaya çalışırım. Havayastığının olduğu yerin altında o riskli biraz. Yoksa herkes takar.
Yusuf bey satıcıdan mesaj gelmiş o da hiçbir problem olmadığını sizin aracınıza uyacağınınsöyledi...
Mesaj Birleştirildi: 12 Nis, 2014 10:46
Yusuf bey kesin cevabı ben size vereyim.
Aracınız hangi donanım?
Ahmet bey hız sabitleyici kolunu taktıktan sonra direksiyon kapağını nerden bulabilirim internette satılıyormudur? Kesmek istemiyorum çirkin bi görüntü olmasın. Google'dan ne olarak aratacağımı bilemedim.
Yusuf bey satıcıdan mesaj gelmiş o da hiçbir problem olmadığını sizin aracınıza uyacağınınsöyledi...
Mesaj Birleştirildi: 12 Nis, 2014 10:46
Ahmet bey hız sabitleyici kolunu taktıktan sonra direksiyon kapağını nerden bulabilirim internette satılıyormudur? Kesmek istemiyorum çirkin bi görüntü olmasın. Google'dan ne olarak aratacağımı bilemedim.
Kapagı servis aricinde bulamadım.
Daha doğrusu araştırmadım genelde döşemecilerde uygun renk deri parçası kesip yapıştırıyorum.
Kolu sipariş ettim az evvel. Kargo parası falan çıkmadı onu aldığımız zaman mi vereceğiz.
Kolu sipariş ettim az evvel. Kargo parası falan çıkmadı onu aldığımız zaman mi vereceğiz.
kargo ücretsiz zaten güzel tarafı da o servisin 500 tl dediği ürünü 80 liraya alıyorsunuz...
Çok güzel o halde. Demin montaj fotoğraflarina baktım. Basit geldi. Yapabilirim galiba. Bir de şu direksiyon plastigi ne kadardır? Delersek çirkin durur.
ben de onu düşünüyorum bi kaç gündür. servislerde satılıyormuş fiyatı 7 tlymiş elazığdaki servise bi sorun orda vardır varsa bana da haber verirsiniz.
Varsa size de alır gönderirim. Ama Elazığ servisinde olsa da yok derler. Hız sabitleyici takılıyor mu dediğim zaman yok diyen adamlardır bunlar.
İyi ki yok demişler 500 liraya mal olurdu.
Site icerisindeki parcaci arkadaslara da sormakta fayda var. belki halihazirda ellerinde mevcuttur.
Parçanın adını bilsem arayacam nette.
Ben Van Toyota Servisi'ne zor da olsa anlattım parçayı 9 tlymiş sipariş verdiler bi ara yolum düştüğünde gidip alacam
Bakalım bizimkiler anlayacaklar mi?
Ben Van Toyota Servisi'ne zor da olsa anlattım parçayı 9 tlymiş sipariş verdiler bi ara yolum düştüğünde gidip alacam
Parça kodunu paylaşırmısınız?
Parça kodunu paylaşırmısınız?
ben şu parçanın kodunu söyledim aracımın corolla olduğunu da söyledim. ama aurisle aynı olması gerekiyor.
Bu parça ne işe yarar ki?
Bu parça ne işe yarar ki?
kolu taktığın yer çık kalacak orayı kapatmak için bu parçaya ihtiyacın olacak.
Bu kol silecek kolunun altına takılmıyor mu? Nereye takilacagini çözemedim henüz. Saskinim
Bu kol silecek kolunun altına takılmıyor mu? Nereye takilacagini çözemedim henüz. Saskinim 
hayır resimde gördüğün açık yere takılıyor kol direksiyonla birlikte dönüyor.