0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkürler levent bey. ben aracımı samsun derindere toyotadan aldım.firmayla görüştüğümde motorun sizinde dediğiniz gibi yeni versiyon olduğunu ve takılamayacağını söyledi.buna karşılık bursa toyota ile görüştüğümde takılabileceğini ve fiyatının 1000 lira civarında olacağını söylediler. diğer ülkelerdeki araştırmalarımda takılabilen bir yapıya sahip bir parça olduğunu yazmışlar.fiyatıda 50$ ile 150$ arasında değişiyor.
Anlayan biri varsa etrafinizda basit, forumda bu konuyla ilgili bir cok konu var oralardan detayli bilgi alarak yaptirabilirisiniz, temiz is yapan bir servis bulun illa ki yetkili servis olmasina gerek yok hallederler.
Levent abi anlayan biri dedim ayrica bu islem garanti disi birakmaz , aracta alt yapi hazir oldugu icinde CC kolu hallolacaktir.
Haklısın. Bir de servise sor istersen. bana göre de garanti dışı bırakmaması gerek ancak bir başına gelmesin, servisler her zaman kendilerini haklı çıkarır.
haklısınız galiba.kimi görsem soruyorum direk.dizellerin bazıları taktırmışlar ama durum benzinlilerde farklı galiba ki bulamıyorum taktıranı
direksiyonun göbeğini söküp bir fotosunu çekip buraya atın. en azından cc lambası yanıyor mu? onu öğrenir kol siparişini verirsin.
taktırdım hocam taktırdım ) canavar gibi çalışıyor.koca toyota firması 1500 liralık sistemi takmış 300 liralık koldan kaçmış inanılır gibi değil. 320 lira gibi bir fiyata kol taktırdım ve çok iyi çalışıyor. uzun yolda yakıt tüketimi tam 1 litre düştü