0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar, yeni corollacıyım 2011 comf.extra 1.4 d4d aracıma cc taktırmak istiyorum bu mümkünmüdür, şimdiden yardımlar için teşekkürler..
Ahmet Bey, 2008 1.6 124 hp Auris te cc yazılımı var mıdır ?
Hızlı cevabınız için teşekkür ederim,bir şey daha soracam, diğer başlıkta gördüm "debriyaj swich" i bana da lazım galiba çünkü debriyaja basmadan çalışmıyor.CC yi kendim takmayı düşünüyordum o yüzden sorayım bu swich nasıl takılır, temini zor mudur parçanın?
Sizin aracınızda oda hazır.
Ahmet bey int.den araştırdığım kadarıyla Yüksel adında bir beyefendi geliştirmiş sanırım, takıyormuşda , 700tl gibi bir maliyetden bahsediliyor , bilginiz varmı acaba , teşekkürler
Merhabalar,Bu işi ben yapmıştım. İlk başta 15 adet ürettirmiştim. Onlar satıldı. Problemsiz çalışıyor hepsi.Kendi aracımda da uzun süredir problemsiz kullanıyorum.Maalesef artık satış yapmıyorum. Talep azlığından ve işlerimin yoğunluğundan uğraşmaya değmedi. Tekrar ürettirmedim.SaygılarımlaYüksel Güzel
Forumda herkes dizele cc takılmıyor diyor ama adam yapış internete video bile yüklemiş buyrun.https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=1h5VVI2vI8jB7AbytIGIBQ&url=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DoWFWUItResc&ved=0CBkQtwIwAA&usg=AFQjCNFJLaFBAu5fUK6G8DfdPEJSSJtoGg&sig2=aHNwom5q3WdfrcWqabuYxQ
Yüksel Güzel bey'in Kolay CC KC142 modeli.Artık üretmiyor.Şuanda İngiltereden özel sipariş ile modül getirtilerek takılabiliyor.
Ahmet abi yaris 2007 1.3 manuelde elektronik gaz kontrol var. Bu dediğiniz CC ya da rostra 250-1873 kiti olabilir mi ki acaba?
Hiç kullanmadıgım ürüne yorum yapamam. Olabilirde olmayabilirde.Ben 8 tane 1,4 dizel montaj yaptım ama kendi arabamdaki AP900 sistemi idi.
Dear Mutlu, Thank you for your enquiry. The cost of a cruise control system for the Yaris, including the CM35 stalk control, is GBP240.00 + GBP20.00 delivery to Turkey (Air Mail). The total cost is GBP260.00. Please let me know if you require further information. Best Regards,Colin Palmer There has been an enquiry from your website using the 'Cruise Control Information' Form:Details:Your Name: Mutlu TekirEmail Address: mutlu_tekir@hotmail.com Contact Phone Number: +905415931800Vehicle Make Model: Toyota/YarisYear Manufacture: 2007Petrol Diesel Hybrid: 1.3 Lt Petrol Turkey modelManual Automatic: Manual
Takılabilecegini söylemiştim zaten.