0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu an telefondan bağlanıyorum eve gidince atayım unutursam lütfen hatırlatın
Şuan turbolu mercedes audi hepsinde yok mu cc var hurefelere inanmayın [emoji6][emoji6]
ne bilieyim belki fabrikasyon olduğu için onların ona göre bir teknolojisi vardır, sonradan taktıranlar için sıkıntı olabilir, teknikten anlamam zaten de hem zararlı deniliyor hem bu kadar kişi taktırıyor, siz sıkıntı yok diyorsanız yoktur:)
Tuna bey,CC ile ilgili duyduklarınız eger kulaktan duyma şeyler ise tavsiyem unutun onları. Degilde teknik bir bilgi ise lütfen kaynak gösterin.
Arkadaşlar merhaba. 2009 model toyota confort model aracima e bay dan kontrol kolu alarak hiz sabitleyici taktirmak istiyorum. Servis 350 tl fiyat cikartiyor çünkü. E bay dan hangi kolu almaliyim farkli fiyatlar var yanlis birsey almak istemiyorum. Birde kol harici baska bir ekipman almam gereklimi aceba? Bilgi sahibi deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Saygiar...
http://www.aliexpress.com/item/Auto-Parts-Cruise-Control-Switch-OEM-84632-34011-84632-34017-For-Toyota-Corolla-Land-Cruiser-Yaris/1953085977.html bunu sipariş etmiştim fakat Türk bayrağı yok dediğiniz yerde inşallah hata yapmamışımdır