0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2007 Focusda var bu akıllı cam hepsinde
Merhabalar;Arkadaşlar 2007 corolla elegant otomatik vites araç aldım fakat şu akıllı cam olayına şaşkınım.Böyle dolu bir araba da sadece şoför camı akıllı cam ciddi saçmalık .Diğer camları kaldırırırken yada indirirken kapanana yada açılana kadar düğmeye basmanız gerekiyor.Malesef yok ama şimdikilerde var, toyotanın genel olarak prensibi kaliteli sağlam ,kaza anında minimum zarar ve maximum koruma sağlayan araç üretmek olup aksesuarlara diğer firmalar gibi özen göstermiyor ,herkese iyi forumlar
2005 corollamda 4 camda bu şekilde otomatik yarım basılınca bastığın kadar açılıyor , sert basıldığında ise cam tamamen açılıyor
2006 model iki tane corolla sol'e bakmıştık biz, birinde vardı birinde yoktu bu özelllik...
yeni modellerde üstelik elegant versiyonunda bu özelliğin olmamasına şarşırdım gerçekten .benim 2005 terrada bile bu özellik 4 camda var.mesut bey ben de ilk zamanlar senin gibi yapıyordum sonradan doğrusunu öğrendik.düğmeler iki kademeli.bir kez bastığında basılı tuttuğun kadar açılıp kapanıyor.ikinci kademeye geçip bıraktığında sonuna kadar açılıp kapanıyor.yani yarım basma hızlı basma olayı değil.