0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2011 Auristede var. Yarım basınca kontrol sizde tam basınca otomatik kapanıyor yada açılıyor.
yeni modellerde üstelik elegant versiyonunda bu özelliğin olmamasına şarşırdım gerçekten .benim 2005 terrada bile bu özellik 4 camda var.mesut bey ben de ilk zamanlar senin gibi yapıyordum sonradan doğrusunu öğrendik.düğmeler iki kademeli.bir kez bastığında basılı tuttuğun kadar açılıp kapanıyor.ikinci kademeye geçip bıraktığında sonuna kadar açılıp kapanıyor.yani yarım basma hızlı basma olayı değil.
Serkan öyle deme yarım falan diye, yanlış biliyor olursun bak 2 kademeli diyeceksin
Evet ya bende şimdi farkettim. O zaman kutlayalım bunu
Kutla bakalım
Abi sende fanatikleşmişsin bu arada ne arada oldun Az önce yoktu bişi
bu ne ya 2011 model arabada bu özellik olmaz mı? benim eski arabam 97 corollaGLİ efsanemde bile vardı.. bi de aynı modelin birinde olup diğerinde olmaması garip
bizim 2003 corolla solda bile var koymamaları çok enterasan bir durum daha doğrusu resmen saçmalık :S
böyle birşey yok, her iki modeldede vardır yalnız bu otomatikler akü kutup başı sökülürse yada ECU'nun elektriği kesilirse devre dışı kalıyor cam otomatiğini tekrar devreye almak için önce camlar tam açılır, sonra tam yukarı kaldırılır ve düğmeler kaldırma konumunda 5sn tutulur ve otomatik açıp kapatma tekrar devreye girer
Yani bizim araçta bu özelliğin ölduğunumu söylüyorsunuz?
2006 model iki tane corolla sol'e bakmıştık biz, birinde vardı birinde yoktu bu özelllik...
Hayrullah bey emin olun Türkiyede bu 2005 kasa corollayı benim kadar iyi tanıyan yoktur, servislerdeki ustalara bile taş çıkartırım bu kasa konusunda, hızlıca yazdım detaya girmeden yoksa düğmelerin 2 kademeli olduğunu biliyorum
Bu arada Mesut bey benim 2 kademeli demem yardımcı olmak içindi sen ise beni kafaya almışsın, teessüf ederim.
Hayrullah bey kusura bakmayın , aslında bende sizin beni kafaya aldığınızı sanarak bu cevabı vermiştim kusuruma bakmayın.
benim 98 de hepsi manuel bu nasıl olacak... hahahahaha